6 organisatie ideeën voor kleine ruimtes

Wonen in een kleine plaats is soms echt frustrerend, je viel als u het schoonmaken en het regelen van dingen de hele tijd, maar maakt niet uit hoe hard je ook probeert geen zichtbare resultaten worden gezien, de plaats lijkt overvol. Omdat ik woon in een klein appartement, ik weet hoe moeilijk het kan zijn om het goed te organiseren, maar ik ben erin geslaagd om een ​​aantal oplossingen te vinden om het functioneel en netjes te houden. Hier zijn enkele organisatie ideeën voor kleine ruimtes dat bespaart u tijd (en zenuwen) in de toekomst.

6 organisatie ideeën voor kleine ruimtes

1. Maak extra opslag

Investeren in goedkope, plastic containers van verschillende diepte en maten. Dit is in feite de belangrijkste en goedkoopste investeringen tegelijk. U kunt ze vullen met de out-of seizoen kleren en dan houd ze onder het bed. Als het gaat om een ​​woonkamer, krijgen een paar houten of gedrukte dozen en gebruik ze om tijdschriften, cd-s, notebooks, etc. houden

2. Reorganiseren van uw kast

Wanneer je probeert om een ​​kleine plaats te organiseren, Ottomanen, kasten en kasten zijn van essentieel belang om een ​​plaats de-rommelig te houden. Nu is het juiste moment om afscheid te nemen van de kleren die je niet hebt op jarenlang of de skinny jeans die je droeg toen je op de middelbare school. U zult de ruimte nodig voor de items die u nu gebruikt.

Plaats een paar plastic haken aan de binnenzijde van de kast deur om de banden op te hangen, sjaals etc. Aan de onderkant van de kast kunt plaatsen (weer) dunne plastic of houten dozen gevuld met de dingen die je niet gebruikt, dat vaak.

Ik, bijvoorbeeld, hebben een grote drie vleugels over de muur kast in de gang, dus ik gereorganiseerd dat door het toevoegen van enkele planken in een deel van het en leavening een smalle vleugel plank-minder. In het bovenste deel van de kast opgeborgen te houden ik extra beddengoed, kussens, handdoeken en lakens, jacks, jassen en enkele in - seizoen kledingkast hangt in het middelste deel van de kast en de bodem wordt gebruikt voor het houden van schoenen.

De smalle vleugel is waar ik een stofzuiger, een strijkplank en (ja, je hebt geraden) een container met gloeilampen, thuis gereedschappen te houden zoals schroevendraaier, elektrische kabels enz.

3. Minimalistisch meubilair

Aan uw woonkamer kijken groter en breder te maken niet kopen grote, zware meubelstukken, als je een gezin, krijgen een hoekbank met bergruimte (u zult meer ruimte direct), dat is niet te breed. En, als je alleen of met een partner wonen, kunt u slechts een bank te zetten en gebruik de eetkamerstoelen als je gasten.

Om de ruimte te besparen in de eetkamer, overwegen te investeren in een build-in-seating, voeg twee of boom stoelen aan de zijkant en 8 personen kunnen plaatsnemen.

4. Boekenkasten en planken

Stellen hoge planken aan de muur, zelfs als u een kunstbeeld liever hangen. Versier de plank met een ingelijste foto of een paar geurkaarsen om een ​​warme sfeer te creëren. Als het gaat om boekenkasten misschien zou het een slecht idee om een ​​paar lage degenen die onder het raam of langs de bank kan worden gebracht terug te krijgen niet. In het laatste geval kunt u ze zelfs gebruiken als salontafel.

5. Bijzettafeltjes

Nesten salontafels zijn erg handig. Ze kunnen samen worden geduwd of geplaatst rond de banken of stoelen als je gasten. Ze hebben niet veel ruimte in beslag dus check het aanbod online in hier IKEA-winkels.

6. Een schoenenrek over de deur van de badkamer

Dit is een handige manier om een ​​föhn, kammen, pincetten, etc. Het zal u helpen meer ruimte in de kasten voor het houden van het reinigingsproduct, handdoeken en persoonlijke hygiëne items te krijgen te houden. Als je houd meestal badjassen en handdoeken opgehangen aan de deur van de badkamer, verwijder de haken en zet ze op een vrije muur.

Plaatsbesparende opslag is het belangrijkste als het gaat om het organiseren van kleine ruimtes, zodra je hebt dit geregeld, zult u in staat om het te versieren zoals u dat wilt.

Om het meeste uit uw leefruimte te maken, zonder de uitgaven veel geld, lees het artikel 7 goedkope ideeën over het verfraaien van een appartement en 6 ideeën over hoe je een appartement op een begroting versieren.

Onze selectie