6 tips om een fantastische 80 's party te gooien

De 80's waren heel interessant tijdperk. Ik weet niet over u, maar ik hou echt van om zo nu en dan herinneringen ophalen aan die tijd. In tijden als deze, ik gooi partij een 80's. Nu, ik wil niet opscheppen, maar ik ben al bekend om een ​​aantal grote partijen te gooien en ik wil mijn ervaring met u delen en know-how. Volg deze tips en gooi een fantastische 80's party.

6 tips om een ​​fantastische 80's party te gooien

1. Uitnodigingen

Bij het gooien van een partij, natuurlijk, je moet mensen uitnodigen om te komen. Dit is iets dat kan echt interessant als het gaat om 80's themafeest.

Het zou geweldig zijn als je uitnodigingen kon versturen via goede oude snail mail, zoals het zou zijn geweest
gedaan in de jaren 80. Hoe dan ook, proberen om de elektronische inschrijving niet. Als u besluit ten gunste van de post, maak uw uitnodigingen interessant. Ze moeten alle dingen die leuk en populair waren in de jaren 80, zoals cassettes of vintage video game ontwerpen bevatten. Laat ze kleurrijk, het was allemaal over kleuren in de jaren '80.

Aan de andere kant, als je niet genoeg tijd om te maken en te verzenden uitnodigingen hebben, mensen uitnodigen via de telefoon. Proberen om het zo authentiek mogelijk te maken.

2. Kleren

Het gooien van een 80's thema partij impliceert een kostuum partij. Zorg ervoor dat u dit te vermelden in de uitnodiging en misschien zelfs geven uw gasten een paar ideeën.

Als het gaat om uw look - nou ja, je raadt het al - vroege Madonna! Hoewel dat een goede keuze zou zijn, het is niet je enige optie, je kunt ervoor kiezen om een ​​Smurfin, Cyndi Lauper zijn of zich verkleden als een Rubik's kubus.
Kies een unieke kostuum. Maken het interessant en ongewoon.

3. Muziek

U moet een bos van 80's muziek te verzamelen voor je 80's themafeest. De eigenlijke muziek je speelt, hangt natuurlijk af van je smaak, maar er is veel om uit te kiezen. 80's waren een periode die veel verschillende muzikale stijlen geïntroduceerd en je bent zeker iets wat je leuk vindt.

Verder is het voor de atmosfeer van de meest authentieke 80's, een bezoek aan uw zolder of zolder van je ouders. Het doel van dit bezoek zou zijn om de oude cassettespeler die hopelijk nog steeds werkt en al uw oude cassettes vinden. Het zou een prachtig idee om muziek af te spelen vanaf de cassettes zijn. Echter, konden ze echt worden beschadigd, dus zorg ervoor dat je ze controleren voordat de partij en laat voldoende tijd om te komen tot een alternatief.

Natuurlijk, als je een greep op een cassettespeler en cassettes niet kunt krijgen, je computer zal een groot werk te doen. De enige regel is dat de muziek uit de jaren 80.

4. Eten en drinken

Als het gaat om eten en drinken voor uw geweldige 80's party, niet veel van het is veranderd. Je kan nooit verkeerd gaan met waar pizza en bier of cola. U kunt ook een aantal hapjes als varkens in een deken. Mini broodjes zijn een geweldig idee ook.

Voor snacks, stak een kom van tortilla chips en misschien een taco salade. Maak uw woestijn als 80's mogelijk - bijvoorbeeld, bestel een Packman taart. Laat uw fantasie de vrije loop en bent u zeker om een ​​groot feest te gooien.

5. Decoratie en geschenken

Het zou geweldig zijn om de plaats in de stijl van de 80's te versieren. Zetten veel posters van de bands uit de jaren 80 en versier de kamer met roze en zwarte linten. Lenen van een paar lichte sabels van je broer of een mannelijke vriend zou helemaal cool zijn. Geloof me, dit zal verbazen alle jongens op uw feest.

Het zou geweldig zijn als je een klein cadeautje voor elke persoon op uw feest kon veroorloven. Koop wat mini Rubik's cubes, kleurige haarbanden, rubberen armbanden, eigenlijk alles wat je je kunt veroorloven, zolang het wordt geassocieerd met de jaren 80. Uw gasten zullen zich herinneren dat de partij voor een lange tijd.

6. Games

U kunt kiezen voor vintage video games, of bordspellen. In ieder geval, ervoor zorgen dat iedereen kan deelnemen, wil je niet dat iemand zich buitengesloten voelen.

U hebt waarschijnlijk een Twister ergens in het huis. Als je dat niet doet, kunt u nog steeds kopen het vandaag en het is een geweldige 80's game. U kunt ook altijd spelen slagschip, je hoeft alleen maar genoeg pennen en papier. Voor videospellen kiezen Packman, Donkey Kong of iets anders wat je op je Nintendo speelde.

Volg deze stappen en gooien een verbazingwekkende 80's party. Uw vrienden zullen een fantastische tijd te hebben en zo zal je. Voor meer goede tips, bezoek Like totaal de jaren '80.

Onze selectie