7 dingen die je moet weten alvorens een hond

Je kunt niet volledig het karakter van een vriendschap tussen een hond en een mens begrijpen tenzij je een hond eigenaar. Als u wilt weten wat waar is, vrome, onvoorwaardelijke liefde voelt alsof je moet een hond te nemen. Toch zijn er enkele dingen die je moet overwegen voordat u deze stap. Het aannemen van een huisdier is, in feite, een van de grote beslissingen in het leven en je moet het als zodanig behandelen.

7 dingen die je moet weten alvorens een hond

Josh Billings heeft eens gezegd dat een hond is het enige wezen op aarde dat je meer dan hij zichzelf liefheeft houdt. Veel hondenbezitters zullen eens met deze. Als uw hond u alle liefde van de wereld kan geven en tonen de diepste bewondering voor je persoonlijkheid, zelfs als u bent de gemeenste van personen, je moet nemen op uw verantwoordelijkheid en zorg ervoor dat je in staat bent om de juiste zorg van uw hond.

Het is geweldig dat u overweegt de aanneming van een hond, maar voordat je gaat door met het, rekening houden met deze 7 dingen die je moet weten. Dit is een verbintenis dus geen overhaaste beslissingen maken.

1. Kies de juiste hond voor jezelf

Verschillende rassen hebben verschillende persoonlijkheden. Sommige zijn outdoor en actief, terwijl anderen zijn echte couch-aardappelen. Moet u zeker uw levensstijl en gewoonten overwegen voor het kiezen van een ras. Als je niet veel in de sport-en outdoor-activiteiten, wil je niet een hond die lange wandelingen en regelmatige lichaamsbeweging nodig heeft.

Bovendien kiest u het juiste huisdier voor jezelf. Misschien een hond is niet de beste optie voor je. Zoals Winston Churchill gebruikt om te zeggen "Ik ben dol op varkens. Honden kijken naar ons. Katten kijken op ons neer. Varkens behandelen ons als gelijken."

2. Overwegen een hond uit een dierenasiel

U kunt altijd kopen van een hond, maar daarbij een uit het asiel is een groot ding te doen. Het is nobel en u zult het gevoel dat je iets goed deed. In dit geval, kan geld koopt je houdt, maar je kunt het ook gratis te krijgen. Dit betekent niet dat je deze prachtige geschenk met minder respect moeten behandelen. Vergeet niet, je hond is het meest waardevolle wat je ooit zult bezitten.

3. Kunt u een huisdier veroorloven?

Huisdier zorg kost geld. Het bezitten van een huisdier is ook een financiële verantwoordelijkheid. Zorg ervoor dat u voldoende beschikbaar voor huisdier zorg jaarlijkse middelen. Als je niet kan veroorloven het hebben van een hond, maar je nog steeds het gevoel dat je veel liefde te geven, misschien moet je kiezen voor een kleinere "onderhoudsarm" huisdier.

4. Ben je denken op lange termijn?

Houd in gedachten dat het hebben van een hond is niet alleen een verplichting, het is een lange termijn commitment. De hond je aangenomen zal niet blijven een schattige kleine puppy voor altijd. Ze ouder worden en ze beginnen met het ontwikkelen gezondheidsproblemen. Na verloop van tijd beginnen ze verlangen meer en meer liefde en genegenheid. Net als in dat beroemde lied Beatles, als uw hond kon praten, zou het vragen 'wil je me nog nodig hebt, zal je me nog voeden als ik vierenzestig?'

De gemiddelde levensduur van een hond is in de buurt van 13 jaar. Sommige zelfs lang genoeg leven om hun 20ste verjaardag te zien. Als u niet klaar voor een lange termijn commitment, hoeft een hond niet goed te keuren.

5. Als het gaat om honden is er geen overdracht van verantwoordelijkheid

Een hond kan slechts een eigenaar hebben. Het concept van een familie hond is slechts ongeveer verdeelde verantwoordelijkheid. Zelfs een familie hond kan slechts een eigenaar te herkennen. Met betrekking tot andere familieleden uit het oogpunt van menselijk.

Dus, als u uw hond te nemen, zul je degene die verantwoordelijk is voor het zijn. Ja, kan uw gezinsleden nemen enige verantwoordelijkheid, maar niet de volledige controle. Mens de hond zal de persoon die het kocht, maar de persoon die zorg van het neemt niet.

6. Een hond is geen kamergenoot

Bij het vergelijken van een dier aan een persoon, hebben we de neiging om huisdieren te vergelijken met kinderen. Dit is potentieel verkeerd. Een hond is niets als een kind. We moeten niet verwarren, noch vergelijken met de twee alleen maar omdat honden zijn ook niet in staat om zelfstandig te wonen.

Aan de andere kant, honden zijn niet uw roomies die zal zich laten verdwijnen wanneer je nieuwe vriendje komt voorbij. Neem in overweging dat de eigenaar van een hond heeft een iets andere levensstijl dan andere mensen die don geen huisdieren hebben. Als je niet klaar bent om je hond te veranderen je leven (voor de beter) dan misschien is het niet het juiste moment voor u om een ​​goed te keuren.

Groucho Marx gebruikte om grap "Geef me een comfortabele bank, een hond, een goed boek, en een vrouw. En als je de hond kunt krijgen om ergens heen te gaan en het boek gelezen, zou ik een beetje plezier te hebben." Onnodig te zeggen, zal u niet de hond te krijgen om ergens anders heen te gaan en te lezen.

7. Wil je echt een hond?

Je moet je realiseren dat een hond is niet een mode-accessoire. Het is niet alleen een schattige kleine ronde dingetje kun je mee te nemen omdat zijn halsband past bij je outfit. Het wordt een volwaardig lid van uw huishouden en je moet dat in gedachten houden alvorens een beslissing te nemen.

Een hond is een levend wezen met zijn vervelende gewoonten, gezondheidsproblemen, vieze poten en geur. Het houdt van, pijn, ergert, lijdt, voelt zich verdrietig en voelt zich gelukkig. U moet zich ook bewust van het feit dat, op een bepaald punt in de tijd, zul je te maken krijgen met het verlies van uw hond.

Het hebben van een hond is een grote verantwoordelijkheid en het is niet zo eenvoudig als het lijkt. Echter, wanneer je thuiskomt van een lange dag op het werk, en afgezien van je familie, een ander bijzonder wezen verwelkomt u vol spanning, het enige dat je geest zal kruisen is: "Wat zou mijn leven zijn zonder jou? '

Onze selectie