7 goede ideeën voor bruiloft souvenirs

Wedding souvenirs zijn een perfecte manier om uw gasten te bedanken voor zijn komst naar uw bruiloft. Ze kunnen ook een echt probleem te zijn, want ze kiezen is niet altijd gemakkelijk. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om te helpen. Check out 7 geweldige ideeën voor bruiloft souvenirs.

7 goede ideeën voor bruiloft souvenirs

De traditie van het geven van huwelijksgunsten is afkomstig uit Frankrijk en Italië. De hogere klasse van deze landen gevestigde de gewoonte van het geven van een "bonbonnière" - een kleine, maar zeer dure doos gemaakt van kristal, porselein of goud en zeer vaak versierd met edelstenen. Deze dozen waren gevuld met bonbons en snoepgoed op het moment dat suiker was erg duur. Je hoeft niet naar een fortuin te besteden aan uw bruiloft gunsten tegenwoordig, want er zijn vele prachtige kleine cadeautjes die komen tegen zeer redelijke prijzen. Check out mijn top 7 bruiloft souvenirs.

Waarom geven we de gunsten?

Er is een oud geloof dat de bruid en de bruidegom dragen een zekere mate van positieve energie op hun trouwdag. Er wordt aangenomen dat elk ding ze raken op die dag wordt het een teken van voorspoed en geluk.

Het geven van bruiloft souvenirs is een manier van het delen van uw speciale dag en "speciale krachten" met uw gasten. Want je houd de gunsten in uw handen alvorens ze weg, geef je het geschenk van geluk voor iedereen die de dag met u gedeeld.

1. Wat heb beroemdheden hebben?

Ok, of we willen of niet, we de neiging om te kijken naar beroemdheden en hun ideeën en oplossingen. Tuurlijk, je waarschijnlijk niet kunnen veroorloven om de gunsten zij kiezen te geven, maar sommige van hen zijn betaalbaar en zeer interessant.

Fergie en Josh Duhamel had rubberen armbanden zeggen "perfecte paar" als hun bruiloft gunsten. Avril Lavigne en Deryck Whibley hadden gepersonaliseerde plectrums met de woorden "Deryck geplukt Avril" en "Avril geplukt Deryck aan de ene kant en de letters A en D aan de andere kant. Ashlee Simpson en Pete Wentz koos koekjes met de woorden" Eet me "op hen, dat was een perfecte verbinding naar hun "Alice in Wonderland" thema.

2. Een geschenk van amandelen

Wanneer bruiloft gunsten verscheen in het Midden-Oosten, was het gebruikelijk dat een bruid om elke gast te presenteren op haar bruiloft met 5 amandelen. Ze waren om de vruchtbaarheid, levensduur, rijkdom, gezondheid en geluk te vertegenwoordigen. De praktijk van de coating amandel in suiker verscheen in de 13e eeuw en vanaf die tijd, bleef het als een representatie van de bittere zoetheid van het huwelijk.

Als u wilt kiezen voor een traditionele bruiloft gunst, inpakken 5 amandelen voor elk van uw gasten in een mooie doos. Zorg ervoor dat u een kaart zijn met de eerder genoemde uitleg en presenteer uw gasten met een uniek en betekenisvol geschenk.

3. Kandelaars

Kandelaars zijn misschien wel de meest perfecte bruiloft souvenirs. Ze zijn klein, maar attent en ze associëren mensen met romantiek.

U kunt kiezen tussen glas of metaal kandelaars voor uw souvenirs. Ze kunnen vooraf worden gemaakt of worden gepersonaliseerd. Gepersonaliseerd zijn natuurlijk beter, maar ze zullen je een beetje meer kosten. Als u ervoor kiest ze, zet een kleine herinnering over uw bruiloft - misschien heb je en initialen van uw nieuwe man en een datum, of uw bruiloft bloem. Op die manier, zelfs 20 jaar later zullen de mensen weten dat dat kleine souvenir was van uw bruiloft.

4. Foto / plaats kaarthouders

Als u wilt uw gasten te verwennen met iets dat ze altijd zal herinneren aan uw trouwdag - kies foto / plaats kaarthouders. Ze zijn een zeer leuk en een zeer unieke bruiloft souvenir.

De keuze is hier echt groot. U kunt kiezen voor een cupcake houder, of een kleine boom houder, een raam planter of een dierlijke ontwerp. Gewoon ervoor zorgen dat het goed wordt gecombineerd met het thema en de kleuren van uw bruiloft en je zult goed zijn. U kunt ook een foto van u en de bruidegom, of een kleine kaart iets te zeggen als add "dank u voor onze gasten." Leuk, toch?

5. Sleutelhouders

Een sleutelhouder is een cool idee voor een bruiloft souvenir. Voor mij, het stuurt de boodschap van altijd herinneren waar je huis is en altijd terug te gaan naar het.

Probeer persoonlijke sleutel houders in plaats van de reguliere Ones. De reguliere kamers zijn goed, begrijp me niet verkeerd, maar ik denk dat het veel cooler om een ​​gepersonaliseerde gift voor uw bruiloft souvenir te geven. De meest voorkomende gedachte hier is natuurlijk een hartvormige sleutelhanger kiezen en plaats een foto van het pasgetrouwde stel. Maar dat is een soort van wat iedereen zou doen, toch? Ook kunt u niet verwachten dat uw gasten mee te nemen u op hun toetsen. Overwegen om een ​​ander aandenken aan mannelijke en vrouwelijke gasten.

Als je wilt dat het is meer origineel, kies iets dat de twee van u beschrijft, maar niet uw bruiloft ook. Als u beide liefde de natuur, kunt u, bijvoorbeeld, geven klavertje vier belangrijke ketens. Het zal mensen van je denken en het is een teken van goed geluk - een perfect cadeau als je het mij vraagt.

6. Passend bij uw thema en plaats

Ik vind het geweldig om uw bruiloft souvenirs overeenkomen met het thema van uw bruiloft. Bijvoorbeeld, als je met een strand bruiloft, uw gunsten kunnen kleine beeldjes zijn met inscripties gemaakt van schelpen of steentjes.

Je zou ook kunnen kiezen voor een flesje wijn of sterke drank, of een klein potje jam kenmerkend voor de plaats waar u bent afkomstig uit of voor de plaats van uw bruiloft. In het algemeen, iets dat iets te maken met uw thema, uw plaats of de twee van u zou een perfect idee voor een bruiloft souvenir te zijn heeft.

7. DIY bruiloft souvenirs

Als u nog wat extra tijd kon je je eigen bruiloft souvenirs maken. Het is een stuk goedkoper dan ze te kopen, en het is heel persoonlijk. Dat zijn de gunsten die echt laten je gasten je om hen geeft en dat je blij dat je je dag gedeeld met hen bent.

Je kon strand kiezels te verzamelen, bedek ze met beschermende coating en schrijf een persoonlijke noot aan elke een van uw gasten. Maak het niet iets als "Beste Marry, ik dank u voor het zijn onze gasten," maar eerder kiezen voor iets als "Lieve Marry, je lach maakte onze trouwdag nog beter."

Weet je misschien weet hoe je fimoklei behandelen? Maak je eigen bruiloft souvenirs van te maken en ze afmaken met een inscriptie van een datum en uw naam.

Er zijn veel dingen die je kunt kiezen om uw bruiloft souvenirs. Persoonlijk zou ik kiezen voor een van deze lijst. Voor meer leuke ideeën kijk op de volgende links:

Accent van de partij
Mijn bruiloft gunsten
Elise charles

Onze selectie