7 richtlijnen om kleding winkelen pijnvrij maken

Denk je gaat kleding meer dan een bezoek aan uw tandarts winkelen voor een wortelkanaalbehandeling zonder verdoving of pijnstillers verafschuwen? Bent u het type persoon die neemt twintig dingen in de kleedkamer alleen om een ​​soort van fouten of andere manier te vinden met elk van hen, het verlaten van de winkel met lege handen omdat niets ziet er goed uit?

7 richtlijnen om kleding winkelen pijnvrij maken

Als je zelfbewust over bepaalde delen van uw lichaam, die de meesten van ons dames zijn, het is een wonder kunt u ooit iets te dragen dat je goed in voelt vinden Als je kijkt in de spiegel en alles wat je ziet zijn gebieden van je lichaam grotesk staren terug op je, het is moeilijk om te enthousiast over het kopen van iets nieuws dat je waarschijnlijk niet blij met hoe dan ook krijgen.

Echter, winkelen niet zo'n nachtmerrie event. Tuurlijk, kan het nooit zijn top op uw lijst van favoriete dingen om te doen, maar het hoeft ook niet om iets zo vreselijk en paniek veroorzakende zijn. Het kan zelfs iets aangenamer worden als volgen enkele eenvoudige kleding winkelen richtlijnen.

Welke richtlijnen zijn die? Zo blij dat je dat vraagt. Laten we beginnen met nummer een, zullen we?

Pijn-free shopping richtsnoer # 1: doen alsof je een accountant

Wat bedoel ik hiermee? Richten op het spelen van uw vermogen (uw favoriete lichaamsdelen) en het verminderen van uw schulden (die gebieden van het lichaam dat je zou net zo snel nooit meer zien in de spiegel).

Een van de belangrijkste redenen dat kleding shoppen is zo pijnlijk is dat het een enorme herinnering dat je niet waar je wilt zijn gewicht-wise. Het is een feit dat je gewoon niet kunt negeren als je bent omringd door zes kleedkamer spiegels, alles laten zien van dichtbij en persoonlijk alle gebieden van je lichaam dat je verafschuwt.

Als u wilt dat uw ongemak te verlichten in de kleedkamer, moet je je focus verschuiven van de lichaamsdelen je niet graag degene die je comfortabel pronken zijn. Tijd doorbrengen accentueren gebieden die je liefde is tonnen leuker dat het proberen om Houdini te spelen met je kont of dijen.

Als je een mooie borst, kiest shirts die je meisjes pronken. Als je hebt een gewelfde bodem, kopen broek die zingen als je loopt. Trouwens, als je je vermogen in de schijnwerpers, zal niemand moeite om te kijken naar de verplichtingen u in het donker.

Pijn-free shopping richtsnoer # 2: draag vleiend ondergoed

Ooit gaan winkelen en ga de kleedkamer alleen te onthouden dat u draagt ​​uw essen ondergoed of een beha dat het is gebouwd voor comfort niet voor schoonheid? En, hoe voel je je als je in de spiegel kijkt? Walgelijk, toch?

Als je enige kans op al het lopen van die winkel met nieuwe kleren in de hand wilt, moet u de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen die ochtend door te besluiten om een ​​schattige kleine beha en slip set dat geeft een goed gevoel te dragen. Immers, het is niet altijd de kleren aan de buitenkant die bepalen hoe je je voelt over jezelf. Daarom winkels zoals Victoria's Secret zijn zo populair.

Pijn-free shopping richtsnoer # 3: neem een ​​eerlijke vriend met jou

Ben je benieuwd hoe het nemen van een uitgesproken vertel-het-zoals-het-is vriend winkelen met je is pijnloos? Nou, het is niet zozeer het winkelcentrum zelf, dat is pijnloos, het is het feit dat je jezelf af te leiden van het kopen van de verkeerde stijl kleding die je waarschijnlijk alleen maar uiteindelijk terug toch.

Nu is niet het moment om een ​​vriend die geen opbouwende kritiek kunnen geven hebben. Heck, is het niet eens constructief te zijn zolang het eerlijk. Je hebt iemand nodig die je vertellen wanneer je broek maakt je kont kijken frumpy en uw shirts eruit zien alsof ze deel uitmaken van je oma.

Je ziet niet altijd leuk wat je vriend te zeggen heeft, en je kan zelfs niet eens worden, maar nadat iemand er anders dat ziet dingen die je doet niet altijd is een plus. Nou, dat is tenzij ze geen gevoel voor stijl dan ook, die zou smeken om te vragen waarom je zo iemand kleren shoppen met je toch zou nemen?

Pijn-free shopping richtsnoer # 4: kiezen voor een breed scala van maten voor de kleedkamer

Er is niets erger dan het krijgen in de kleedkamer, strippen neer om je ondergoed en vinden dat de broek je wilt proberen op niet gaat passen. U kunt het hele scenario van het krijgen heraangekleed voorkomen, vinden het rek waren ze op, het krijgen van een nieuw formaat en gaan terug alleen te vinden je pashokje is nu genomen, als je net pak een paar verschillende maten met u wanneer u gaat in de eerste tijd.

Natuurlijk, als u uw uitgesproken vriend daar met u, kunt u altijd haar naar een nieuw formaat krijgen. Maar, eigenlijk wil je daar staan ​​en staren op elk kuiltje en spleet tot ze vijf minuten later keert? Ik denk het niet.

Pijn-free shopping richtsnoer # 5: zoeken naar mensen met dezelfde lichaamsvormen en maten en zien wat ze draagt

Uitgegroeid tot een scherp waarnemer mensen terwijl u afwezig bent en over zaken doen of boodschappen doen. Wanneer zie je een vrouw die kijkt naar uw maat te zijn en te bouwen voor de eerste keer, waar moet je ogen in eerste instantie te gaan? Probeer te achterhalen waarom. Wat is ze draagt ​​dat uw aandacht trekt?

Soms kun je halen de beste kleding tips gewoon door te zien wat werkt en wat niet werkt door te kijken naar andere mensen die uw lichaam kwaliteiten. En, als je al een idee van de stijl die het beste voor uw vorm en grootte kan werken, kun je bespaart jezelf ton van de tijd in de kleedkamer het aan-en uitschakelen kleren die duidelijk niet van plan te doen je geen gunsten.

Pijn-free shopping richtsnoer # 6: gaan winkelen nadat je je haar en / of nagels gedaan

Als je je goed voelt over jezelf is het veel makkelijker om kleding die je leuk vindt, omdat je tevreden bent met wat je ziet als je kijkt in de spiegel bent. Dus, als je net ging door een soort van verfraaiing proces, zoals het krijgen van je haar of nagels doen, dat maakt het een perfecte tijd om te proberen op een aantal nieuwe kleren.

Stel je voor als een supermodel die maakt zich klaar voor een fotoshoot. Je net vertrokken haar en make-up en nu ben je gewoon proberen om iets echt geweldig vinden om te dragen. Het is eigenlijk gewoon een state of mind, maar als het helpt dan moet je het gebruiken om uw voordeel.

Pain-Free Shopping Aanbeveling 7: Shop voordat je eet

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste richtlijn die je ooit zou kunnen volgen als het gaat om winkelen geluk. Nooit, nooit, nooit eten voordat je gaat proberen op kleding. Als je denkt dat je slecht over je gewicht gevoeld, probeer dan te gaan in de kleedkamer en krijgen naakt als je een extra paar kilo voedsel karnen in je buik en je begint op te zwellen van al dat light frisdrank.

Als u wilt kleren winkelen gemakkelijker te maken, is het beste om te gaan op een lege maag. Je voelt sexier en dunner en hebben veel meer kans om iets dat je goed in je jeans voelt zal knop gemakkelijker en uw overhemden zullen zich niet zo restrictief uit een buik die is net aan de rand gevuld zijn.

Wandelen in de paskamer niet hoeft te voelen als een wandeling naar de elektrische stoel. Je kan het voelen als een wandeling naar de koninklijke troon als je weet hoe, en nu, je weet hoe.

Onze selectie