8 pauwenveer tattoo betekenissen

Er zijn veren tatoeages, en dan zijn er verbazingwekkend veren tatoeages. Pauwenveer is zeker een van de verbazingwekkende degenen. Als je zou willen hebben pauwenveer getatoeëerd, hier is wat je moet weten over de betekenis ervan.

8 pauwenveer tattoo betekenissen

Pauwenveer tattoo ontwerp bevat twee betekenissen - de algemene betekenis van veren tatoeages, en de betekenis van de pauw tatoeages. Weet wat je tattoo betekent voordat je het krijgt - je wilt niet eindigen met iets dat een symboliek zou je niet graag draagt.

1. Licht als een veertje

Veren zijn over het algemeen een zeer mooie en zachte vrouwelijke tattoo ontwerpen. Veel meisjes kiezen pauwenveer simpelweg omdat het is mooier dan andere veren, terwijl slechts een klein aantal medewerkers van de veer aan de betekenis van pauw tatoeages.

Veren symboliseren creativiteit, spirituele evaluatie en wedergeboorte. Meest voorkomende plaatsen voor een pauwenveer zijn ribben, schouderbladen of een zijde van de onderrug. Pauwenveer moeten, met alle middelen, worden gedaan in kleur - het is de kleuren die het zo mooi maken.

2. Trots als een pauw

Dit is een uitdrukking die voor het eerst werd gebruikt terug in de 14e eeuw, en het is nog steeds heel gewoon tegenwoordig. Het is ook de betekenis van een pauwenveer tattoo ontwerp.

Pauwenveer tattoo zou kunnen wijzen op een zeer trots persoon. Het kan worden begrepen op twee manieren - de persoon die het draagt ​​kan ofwel heel trots op zichzelf om goede redenen, of gewoon erg arrogant. Als u niet wilt dat als een arrogant persoon te worden waargenomen, zou ik stel voor dat je kiest voor een kleinere tattoo, in plaats van een die gaat over je hele rug, bijvoorbeeld.

3. Het alziende oog

De Pauw staat bekend als de vogel met ogen 100, verwijzend naar het patroon op zijn staart veren. Deze ogen worden beschouwd als alziend, maar ook als de "boze ogen."

Het oog op de pauwenveer tattoo zou kunnen betekenen dat je een open minded persoon - degene die kijkt naar de wereld met de ogen wijd open, de een dat is niet bang voor uitdagingen. Aan de andere kant, in de Egyptische, Romeinse en Griekse mythologie, wordt het oog op de pauwenveer beschouwd als de 'boze oog. " Dit is niet altijd een slechte zaak - het "boze oog" symbolen geven het boze oog, evenals, degene die ze draagt ​​beschermen.

4. Pauwenveer in Indische mythologie

De pauw is een zeer belangrijk vogelgebied voor mensen in India. Het heeft nog steeds een status van een aanbeden vogel, vooral omdat het doodt slangen. Omdat men gelooft dat de pauwen zijn immuun voor slangenbeten, wordt hun bloed zou kunnen boze geesten te verjagen. Pauwenveer tattoo kan een symbool van bescherming tegen die geesten zijn, of gewoon mensen die graag om je te kwetsen.

5. Christendom en pauwenveer

In de vroeg-christelijke tijden, werd pauw vlees verondersteld om zo hoge kwaliteit dat het niet slecht zou kunnen gaan worden. De pauwenveren, met de alziende ogen, bracht de pauw om een ​​status van een heilige embleem.

Pauwenveer staat voor een zuivere ziel, de een die niet kan worden beschadigd. Het staat ook voor onsterfelijkheid en opstanding.

6. Zwangerschap

Een vriend van mij kreeg zelf een pauwenveer tattoo na jaren van proberen zwanger te raken. Toen ik haar vroeg waarom ze koos dat, legde ze uit dat er een oude Chinese geloof dat als een pauw kijkt naar een vrouw die problemen heeft zwanger, ze in staat om zwanger te worden.

Naalden om te zeggen dat dit slechts een bijgeloof en dat tatoeëren een pauwenveer zal waarschijnlijk niet helpen om zwanger te worden. Maar het is zeker een mooie tattoo ontwerpen, en het is een keuze van de zwangere vrouwen, omdat men gelooft dat een pauwenveer brengt eenvoudige arbeid en fortuin aan de pasgeboren baby.

7. Mode-industrie

Terug in de 18e eeuw de pauw was een symbool van kleermakers. De pauwenveer tattoo, om deze reden, wordt beschouwd als een betekenis voor mensen die te maken hebben met stoffen die prima net zoals de pauwenveer is zijn hebben. Wees niet verbaasd om een ​​pauwenveer tattoo zien op iemand die in de mode-industrie.

8. Eenvoudige schoonheid

Pauwenveren zijn gewoon mooi, en veel meisjes tattoo hen met geen bijzondere betekenis. Echter, de uiterlijke schoonheid van een pauwenveer toont de innerlijke schoonheid van een persoon die het draagt ​​als een tatoeage. Mensen met een pauwenveer tatoeages worden verondersteld om goed, eerlijk, vriendelijk, geduldig te zijn en altijd optimistisch over het leven.

Dus, vertel me - Wat vind je van deze uitleg? Ik zou graag willen horen wat de betekenis van een pauwenveer tattoo voor je heeft. Dus, als u al een pauwenveer tattoo, of als u van plan bent om er een te krijgen, voel je vrij om je gedachten te delen.

Onze selectie