8 vrijgezellenfeest thema

U wilt een onvergetelijke meisjes avondje uit te organiseren? Misschien lijkt het niet alsof het, maar het is niet gemakkelijk om te komen met iets wat al je vrienden zou willen. Hier zijn 8 ideeën om u te helpen kiezen voor een perfecte vrijgezellenfeest thema.

8 vrijgezellenfeest thema

1. "Tv-serie" personages - seks en de stad en / of desperate housewives

Een zeer interessant idee dat je daadwerkelijk kunt gebruiken om te laten zien hoe goed jij je vriendinnen. Het kan leuk zijn om de juiste rol voor elk van hen kiest. Niet te vergeten dat, afgezien van pruiken, het thema is exclusief kostuums omdat je kunt kiezen tussen de kleren die je al hebt (of vinden van een perfecte excuus om de baai iets nieuws en trendy). Dus waarom niet proberen het uit?

2. "Disco 54" queens


Grote afro kapsel, valse wimpers, lange oorbellen, tonnen make-up? Waarom niet? Dit is een geweldige kans om jezelf toestaat om zo plakkerig als je wilt, zonder zich te bekommeren wat andere mensen denken. Misschien zal u niet deze foto's laten zien aan je kinderen, maar je zal zeker plezier hebben.

3. "Breakfast at Tiffany's"

Als je zijn tot het hebben van een stijlvolle vrijgezellenfeest thema, dan de legendarische Audrey Hepburn is een eindeloze bron van inspiratie. Zwarte cocktailjurk, een parelketting en een trenchcoat en je bent klaar voor de chicste restaurants. Nog een detail: vergeet niet een lange sigaret houder, zelfs als je niet een roker.

4. "De 1000 en 1 nachten" buikdanseressen


Mysterieus, exotisch en sexy buikdanseressen zal niet onopgemerkt blijven waar ze opdagen. Kies een kleurrijke hippe wrap en sluier, voeg een sierlijke hoofdband en een pony riem (en een bh als je dapper genoeg bent), en je zal zien als een echte Arabische harem meisje.

5. Feeën

Lang, krullend haar, weinig tiara, tutu's, vleugels en halo's en je zal zien als een magisch wezen van Disneyland. Vergeet niet om je toverstok meenemen als je wilt een spreuk op die ene speciale persoon.

6. Girl bands - "pussycat dolls", "spice girls", "Girls Aloud"

Jongens misschien niet willen luisteren naar hun muziek, maar zeker als kijken naar hen. Als u wilt "Spice up je leven" of in ieder geval deze ene bijzondere avond, waarom niet kleden als een van deze hete meiden?

7. Cowgirls

Een cowboyhoed, jeans en een paar leren laarzen en je bent klaar. Voeg chaps, zwepen, waterpistolen en WouldYou zal zo sexy als de hel kijken.

8. Cheerleaders, verpleegkundigen, stewardessen, sexy matrozen en politieagenten

Je kan zeker niet verkeerd gaan met deze. We weten allemaal dat mannen als vrouwen in uniform dus, als je wilt om hun aandacht te trekken, kijk dan niet verder.

Ik hoop dat je de inspiratie hebt gevonden en pakte een perfecte vrijgezellenfeest thema. Laat het feest beginnen!

Onze selectie