9 tips om uw huis zakelijke markt

Dus, heb je je eigen home based business begon - dat is een geweldig idee! Maar nu komt de tijd dat je nodig hebt om speciale aandacht te besteden aan reclame. Je kunt niet echt verwachten dat uw bedrijf om inkomen te brengen als mensen niet weten over jou. Hier is hoe je zult opvallen.

9 tips om uw huis zakelijke markt

Ik zou willen dat u 9 tips over het onderwerp te geven. Er zou meer zijn, maar ik vind deze het meest doeltreffende. Ze zijn geschikt voor elk type van home based business, en zij zullen zeker trekken klanten aan u.

1. Lokale kranten

De beste manier om te starten met adverteren in de plaatselijke krant. Het is ook de goedkoopste manier, en het zal de mensen die je misschien al weet te brengen, om uw diensten - uw buren.

Als je al bent geliefd bij uw buren, zullen ze waarschijnlijk eerder bereid zijn om uw diensten uit te proberen als ze die nodig hebben, in vergelijking met mensen die je niet kent.

Bel uw plaatselijke krant en vraag wat je nodig hebt om uw zakelijke markt.

2. Visitekaartjes, folders en monsters

Je hebt absoluut te hebben visitekaartjes als u een eigen bedrijf. Maakt niet uit wat uw bedrijf kan zijn, het hebben van visitekaartjes blijkt een zekere mate van professionaliteit mensen kijken meestal voor.

Als je het runnen van een bedrijf, zoals een bakkerij, het maken van cakes of cosmetica, breng een dag, om monsters te geven aan mensen die langs komen.

Hebben visitekaartjes of folders met de informatie over uw bedrijf voorbereid, en geef ze samen met de monsters. Monsters zijn een geweldige manier om uw bedrijf te gaan.

3. Het opzetten van een website

Als u nog niet beschikt over een website voor uw bedrijf, het opzetten van een vandaag. Ofwel iemand inhuren, of maak het zelf als je weet hoe.

Vergeet niet, het moet er professioneel uitzien, tot duidelijke informatie over uw bedrijf hebben, en bij voorkeur op de prijzen van uw producten of diensten.

De belangrijkste reden hiervoor is dat mensen meestal graag de prijs direct te zien. Als uw website geen prijzen hebben, zullen de meeste bezoekers gewoon door naar de volgende website die is het aanbieden van dezelfde diensten. Slechts een klein percentage van de mensen bereid zijn om te bellen, of e-mail voor prijzen.

4. Sociale netwerken profiel

Een andere goede manier om reclame te maken via internet is het opzetten van een profiel op een sociaal netwerk. Maakt niet uit of u kiest voor Facebook, Twitter of LinkedIn, of zelfs alle drie van hen, dezelfde regels moeten worden gevolgd.

Uw pagina moet duidelijke informatie over uw bedrijf, en link naar uw website.

Het is goed om foto's te plaatsen, en je absoluut moet die pagina in leven te houden. Je kunt niet gewoon het en vergeet het - ten minste een keer om de paar dagen na het nieuws, zelfs als er geen speciaal nieuws te plaatsen.

Deel oudere foto's opnieuw of schrijven iets dat u aan denkt. Het punt is dat het verschijnt in de mensen nieuwsfeed, zodat ze niet vergeten.

5. Internet advertenties en pay per click

Nog steeds te maken met het onderwerp van reclame op het internet - probeer advertenties en pay per click opties. Kijk of je kunt betalen voor een aantal andere site om een ​​advertentie voor uw bedrijf, en onderzoek pay per click opties hebben. Maakt niet uit wat uw bedrijf is, dit is een goede manier om de markt te brengen. Adwords kunt u adverteren op de zoekresultaten van Google en zijn netwerk van kleinere zoekmachine en Microsoft AdCenter krijgt u op Bing en Yahoo!

6. Vrienden en familie

Uiteraard zal u vertellen uw vrienden en familie dat je je eigen bedrijf bent begonnen. Vergeet niet om hen te vertellen om het woord te verspreiden, en misschien u aanbevelen aan hun vrienden. Dit is waarschijnlijk niet een zeer snelle verspreiding cirkel, maar het brengt je meestal je eerste klanten.

7. Praat met mensen

Ik weet het klinkt een beetje invasief, maar als je een kans om iemand die je net hebt ontmoet dat u een bedrijf te vertellen kunnen hebben - doen. Praat met mensen die zitten aan dezelfde tafel met u op een bruiloft, bijvoorbeeld.

Hebben visitekaartjes voorbereid, maar wees niet opdringerig - als iemand zegt dat ze niet geïnteresseerd zijn - laten gaan. Als uw product of dienst goed is, zullen de mensen over praten. Mond tot mond reclame is de beste reclame omdat uw tevreden klanten doen al de verkoop voor u. Het is de moeite waard te leren over.

8. Verbinden met anderen

Het is altijd een goed idee om uw concurrentie kennen. Dus, verbinden met andere mensen die actief zijn hetzelfde bedrijf uit als je bent.

U kunt altijd leren een ding of twee, van iemand die al in het bedrijf, en je kunt misschien zelfs nieuwe belangrijke contacten vinden. Wonen seminars, als die er zijn, en misschien zelfs lid worden van een paar groepen. Je kunt niet verliezen - je kunt alleen maar iets te winnen. Uw bedrijf is om zo veel mogelijk over uw bedrijf te leren kennen.

9. Zeg niet dat je het runnen van een home based business

Hoewel de meeste van de kleine bedrijven in de VS zijn home based, mensen zijn nog steeds een beetje verdacht over naar huis gebaseerde bedrijven.

Dus, als je de marketing van uw bedrijf, is het misschien niet het beste idee om te zeggen dat het een home based business meteen zijn.

Natuurlijk, zult u niet in staat zijn om het geheim te houden voor altijd - maar geef mensen een kans om uw bedrijf te controleren voordat ze besluiten dat ze niet eens geïnteresseerd alleen omdat het huis gebaseerd.

Dus, dit zijn de tips die ik voor je heb. Hoe ga je de markt van uw bedrijf aan huis? Wees niet verlegen. Deel uw ideeën met ons in het commentaar hieronder.

Onze selectie