Bakkerij - Hoe om uw eigen bedrijf aan huis te beginnen

Er is niet een persoon in deze wereld die niet graag vers gebakken goederen. Dus, is het logisch dat veel mensen besluiten om een ​​bakkerij te beginnen. Als je een van die mensen, hier zijn de dingen die je moet weten over het starten van een bakkerij, als een home based business, stap voor stap.

Hoe om uw eigen bedrijf aan huis te starten en # 8211; bakkerij

Voordat ik beginnen met het geven u de tips, zou ik graag adviseren om te huren als veel professionals als je kunt veroorloven om je te helpen, vooral als je niet van een zakenwereld. Er zijn veel dingen om aandacht te besteden aan, en tal van mogelijkheden om geschroefd voorbij. Een professional kan u redden uit deze.

Stap 1 - Een business plan

Voordat u een aanvraag voor vergunningen en beginnen met het verzamelen recepten, ga zitten en maak een businessplan. Dit is een goede zaak te doen om twee redenen - in de eerste plaats, zal het u een inzicht van wat te verwachten en wat je nodig hebt om op te werken, en ten tweede, als u op zoek bent naar investeerders, zij ' ll willen een goed business plan te zien.

Uw plan moet bestaan ​​uit alles wat iets te maken met uw nieuwe home based business heeft. Noteer de verwachte kosten, verwachte winst, evenals, marketing strategieën die je van plan bent om te solliciteren. Noteer alles wat u aan denkt, zou het alleen u op weg te helpen.

Stap 2 - Evalueer kosten

Starten van een eigen huis gebaseerde bakkerij zou nogal een dure project. Je zult een hoop geld nodig om te investeren in het begin, en je kunt niet echt verwachten dat het onmiddellijk af te betalen.

De meeste van de initiële investeringen wordt besteed aan het kopen van professionele ovens, en andere keuken benodigdheden. Bijvoorbeeld, kon alleen de oven kost tussen 7.470€ en 14.930€ plus alle andere apparaten. En je moet tellen in de kosten van het verwerven van licenties, dat brengt ons bij de volgende stap.

Stap 3 - vergunningen, regelgeving en verzekeringen

Als je nog steeds niet een back-up van het idee van het starten van een home based bakkerij, moet je om te gaan met een aantal licenties en regelgeving. Het aantal licenties die je nodig hebt hangt meestal af van de staat je woont, dus het beste idee is om lokaal te vragen.

U zult waarschijnlijk moeten een keuring van uw bakkerij passeren, en u kunt verwachten sporadische controles per jaar. Sommige staten vereisen dat u een zakelijke licentie hebben, terwijl anderen dat niet doen. Uw lokale kleine bedrijf kantoor kan u helpen met alles wat je nodig hebt met betrekking tot deze.

Sommige licenties alleen kunt u broodjes en brood te verkopen van een huis bakkerij, maar niet vlaaien of crème gevulde deeg, dus zorg ervoor dat je een licentie te verwerven op basis van wat je zult maken.

Een ander ding dat je op moet letten is - aansprakelijkheidsverzekering. Je wilt niet te worden opgeroepen als iemand krijgt echt of nep voedselvergiftiging uit je voeding. Gezien dit - vergeet niet om alle allergenen die uw voedsel zou kunnen hebben vermelden.

Stap 4 - beslissen wat je wilt bakken

Je zou kunnen gaan met een bakker die zal zich specialiseren in volkoren brood, of je kon gaan met taarten, koekjes, muffins en gebak gevuld. Kies het ding dat je het beste bij, om te beginnen bent.

Zodra uw bedrijf groeit zul je in staat zijn om het uit te breiden, en beginnen met het bakken van dingen die je niet bakken in het begin. Als je net begint, het allerbelangrijkste is om het beste product te hebben, dus doe niet experimenteren, en gaan met goede, beproefde recepten.

Ook, zorg ervoor dat uw recepten consequent te blijven. Je zult veel klanten verliezen als ze zich realiseren dat je muffins zijn niet zo goed twee maanden nadat u geopend, als ze waren in het begin.

Stap 5 - zorg ervoor dat je een goed product

Maakt niet uit wat je besluit te bakken, moet u ervoor zorgen dat het een product is de moeite waard om geld op. Je kunt niet verwachten dat mensen om iets dat geen smaak heeft te kopen, moet u een aantal echt heerlijk gebakken producten aanbieden.

Bak een paar taarten, of wat het ook is dat je wilt verkopen, en nodig je vrienden, en uw buren om uw huis. Bied ze aan uw gebakken goederen te proberen en vragen voor hun eerlijke mening over het. Hoe meer adviezen u verzamelen, hoe beter uw producten zal zijn.

Stap 6 - adverteren

Je kan gemakkelijk de beste product in de wereld, maar als niemand ooit heeft gehoord van het, het kan net zo goed niet bestaan. Dit is waarom je nodig hebt om wat extra energie te steken in de reclame van uw home based bakkerij.

Stuur toelichting op lokale kranten, zelfs voordat u deze opent. Maak een website en informeer al je vrienden en buren dat u opent een bakkerij. Bieden om iets te bakken voor een goed doel, of aan te bieden monsters van uw goederen in de straat. Bak wat muffins en voeren ze naar een nabijgelegen groot bedrijf en vragen of je ze kunt laten zoals gratis monsters voor de werknemers om te proberen. Zorg ervoor dat je visitekaartjes of folders, zodat mensen je kunnen bereiken.

Kies een naam en een logo voor uw bakkerij. Kom met iets dat makkelijk te onthouden is en dat de medewerkers mensen om voedsel - Sweet Bites bijvoorbeeld is een veel beter idee dan Sarah's Home Bakery. Het logo moet klein, maar toch opvallend zijn en het zal geweldig zijn als je kon komen met een pakkende slogan.

Nou, dit zijn de 6 stappen te volgen als u wilt uw eigen huis bakkerij beginnen. Ik hou mijn vingers gekruist voor jullie dames, en ik zou graag horen over je ervaringen.

Onze selectie