Diy: eenvoudige kunst aan de muur ideeën

Creëren DIY kunst aan de muur is een leuke en lonende ervaring met direct resultaat. Dus, hier zijn een paar ideeën om mee te inspireren uw toekomstige projecten.

Diy: eenvoudige kunst aan de muur ideeën

Ik ben een van die mensen die voortdurend herschikken meubels in de noodzaak van verandering. Maar onlangs kreeg ik een ongebruikte canvas van een vriend die is een kunstenaar en besloot dat mijn muren zijn volgende in lijn voor een makeover. Dus ik deed een beetje van het onderzoek en een lijst samengesteld van een paar eenvoudige doe-kunst aan de muur ideeën uit te proberen.

1. Omlijst

Een tijdje geleden vond ik een grote ingelijste poster voor anti-aging crème, in het bijzijn van een gesloten schoonheidssalon gegooid. Het direct leidde tot het idee voor een kunstproject voor in de woonkamer, dus nam ik het mee naar huis.

Ik zorgvuldig verwijderd van de affiche van het frame en de gemeten stuk stevig wit karton om het frame te passen. Al die tijd had ik in gedachten de golven van de zee, dus ik gedownload 4 foto's van golven, geplakt ze op het karton en zet het karton terug in het frame. En de golven hield me koel voor de zomer.

Nu kan dit project worden gedaan in vele variaties. Het is eenvoudig aan te passen aan uw behoeften in termen van budget en ruimte. U kunt de frames te kopen voor een paar dollar, of u kunt gebruik maken van de degene die je al hebt. Ze kunnen groter of kleiner zijn, afhankelijk van de grootte van de wand.

U kunt de beelden die u wilt downloaden ( dit is waar ik vond de foto van de golven) en print ze uit, maar ik ben ook van plan om een aantal van mijn eigen foto's van de natuur die je kunt doen gebruiken, ook. U kunt frames gebruiken in elke kleur, maar ik denk wit, zwart of goud zijn een goede keuze voor vrijwel elke ruimte.

2. Geciteerd

Geciteerd (via abeautifulmess.typepad.com)

Heeft u een favoriet citaat, of favoriete lyric, of een favoriete regel uit een gedicht? Je moet het een onderdeel van je dagelijks leven. Zet het op uw muur, om je elke keer als je er naar kijkt glimlachen.

Alles wat je nodig hebt is een oud schilderij (te vinden op een rommelmarkt), witte verf, en enkele letter stickers. Bepaal de regeling van brieven, kunnen ze in perfecte lijn of oneffen, en plak ze op het schilderij. Dan spuit verf, zodat de verf te drogen, en uiteindelijk zorgvuldig verwijderen van de stickers. Dit is een zeer betaalbare manier om Spice up your ruimte en het is ook een origineel stuk van de kunst die je ook kunt maken voor iemand anders als een geschenk. (Meer foto's op Een mooie puinhoop )

3. Stippel

Gestippelde (via ohhappyday.com)

Tot slot, dit is waarschijnlijk de goedkoopste wall art idee, aangezien voor dit project zullen we gebruik maken van aardappelen. Ja, je hebt het goed gelezen, aardappelen! Als je iets tijdelijks en goedkoop voor uw muren wilt, neem dan gewoon een paar aardappelen, wit karton of doek, en wat verf.

Carve out kringetje stempels op de aardappelen, kiezen voor de kleuren, en stempel weg. U kunt de hele regenboog van kleuren te gebruiken, of u kunt de combinatie van zwart en zilver, of goud, of zelfs rood gebruiken.

En als je een vaste hand je zou kunnen proberen met uitzondering van cirkels vormen, zoals sterren of hartjes uit te snijden. Het is allemaal aan uw verbeelding. U kunt ook gemakkelijk kinderen betrokken bij dit project, maar u zult zeker voelen als een kind door het te doen. (Voor meer gedetailleerde instructies gaan hier )

DIY kunst aan de muur is de makkelijkste manier om te frissen uw leefruimte, of je woont in een gehuurd appartement met strenge huisregels, of uw budget niet mogelijk groter renovaties. En wat het meest bevredigend is dat je een origineel stuk van de kunst die je hebt gemaakt voor jezelf.

Tot slot, als dit allemaal geïnspireerd u, en u meer ideeën nodig, vinden meer goedkope manieren om uw ruimte te verfraaien hier.

Onze selectie