Diy: eenvoudige sieraden displays

Heeft uw sieraden eruit als een grote bal van de ketting en bedels? Dan, haal diep adem en al snel beginnen ontwarren. Kijk maar eens om je heen en ik weet zeker dat je zal geen problemen met het vinden alles wat u nodig hebt voor het maken van een van deze drie eenvoudige sieraden displays niet.

Diy: eenvoudige sieraden displays

Ja, we weten allemaal hoe snel dingen kunnen uit de hand lopen met sieraden. Tangled kettingen en armbanden, oorbellen zonder een paar, verloor favoriete ring...

En als ze niet verloren of verward, zijn ze waarschijnlijk vergeten. Ik heb zeker nooit proberen om een ​​aantal van mijn ringen te houden, maar ik zeker weet hou ze in het zicht, op die manier ik iets passend voor de gelegenheid hebben altijd. Ik hoef niet te denken wat heb ik en wat niet, en waar is dit of dat stuk.

Dus met een beetje fantasie en een beetje handigheid, proberen deze drie eenvoudige manieren om je sieraden te organiseren. Vindt u alles op een plek en in het zicht, maar je hebt ook een mooie decoratie voor uw ruimte.

Niet zomaar een tak

Niet alleen een tak (via louettom.blogspot.com)

Zoek een kantoor en dat is dat. U kunt het pop in een vaas en hang je oorbellen, kettingen, ringen en armbanden. Maar het hoeft niet bij hoeft te blijven, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

U kunt spuiten de tak, met zilver of blauw, bijvoorbeeld. U kunt het te binden met touw en hang het aan de muur. U kunt meerdere vestigingen samen te binden met draad, kunt u spuiten verf ze en hang ze aan de muur. Het is allemaal aan je fantasie en je hebt zo veel ruimte om te spelen en uit te vinden.

Is dat echt een prikbord?

Is dat echt een prikbord? (Via www.etsy.com)

Corkboards zijn echt goedkoop en je zou zelfs al een te sparen. U kunt het gebruiken voor sieraden display precies zoals het is, maar waarom niet een stap verder gaan. Probeer uw prikbord verpakken in mooie stof.

U kunt de kleur kiezen die uw kamer complimenten. U kunt ook schilderen en versieren van het frame of gewoon het bord. Hang uw sieraden en ook pin een paar interessante foto's of uw eigen foto's en je hebt een instant kunst aan de muur voor je kamer en een handige opslagruimte en inspiratie boord, alles in een.

Hang het op

Hang It On (via household6diva.com)

Zoals ik al zei, alles wat je hoeft te doen is om je heen kijkt. Nu kijk om je heen en vind een houten kleerhanger. Wat u de volgende keer nodig hebt is een paar kleine haken en je bent good to go. Ook hier kun je spelen met het schilderen en versieren van de hanger en haken. U kunt de positie van de haken variëren. U kunt een aantal van de hangers te maken en hang ze boven elkaar.

Dus, als je van plan op het reorganiseren van uw ruimte snel, vinden een aantal kapstokken, corkboards en nog wat takken en ook uw sieraden in het proces. Niet organiseren en weergeven van uw sieraden klinkt aantrekkelijker nu? U kunt een van de ideeën plukken of probeer ze alle drie.

Houd in gedachten het spreekwoord 'Uit het oog, uit het hart', want toegepast op uw kerstballen, dit is geen goede zaak. Met deze 3 eenvoudige sieraden displays zul je duidelijk zien alle stukken die u zelf, kunt u ze organiseren zoals u dat wilt, plus alles zal er altijd mooi.

Onze selectie