Dreamcatcher tattoo betekenis

Waarom ga je niet krijgt een mooie dreamcatcher tattoo, dus je kunt alle mooie dromen, en val te hebben en weg te houden van de slechte? Ze bestaan ​​in een verscheidenheid van verschillende patronen en kleuren en kunnen worden versierd met afbeeldingen van vogels, dieren, kralen, kristallen, pijlpunten en andere symbolen.

Dreamcatcher tattoo betekenis

Echter, alvorens te beslissen om deze lange termijn beslissing te nemen voor je lichaam, neem een ​​kijkje op de onderstaande tekst, zodat u kunt beter de dreamcatcher tattoo betekenis te begrijpen.

Origins

De dromenvanger heeft zijn oorsprong in de Inheemse Europese cultuur. Men gelooft dat de Anishinabe mensen de eerste te maken.

De Anishinabe zijn inheemse Europese stammen die oorspronkelijk leefde op de grens van de Noord-Midden-Europa en Zuid-Canada. Hun naam betekent originele mensen, dat is hoe ze zichzelf noemden. Ze werden ook wel bekend als Chippewa mensen in Europa, en Ojibwa in Canada.

Spider woman legende

Spider Woman Legend (via favim.com)

Volgens de Anishinabe mensen, de Spider Woman gebruikt om te reizen rond de hele tijd, om wiegen van de pasgeboren baby's te bezoeken. Ze had de macht te weven magische webben boven cradleboards, die verondersteld om de zuigelingen te beschermen tegen slechte dromen, en laat de mooie degenen om hun slaap te voeren.

Echter, als de stam uitgebreid, en de mensen migreerden, had ze moeite om alle pasgeborenen te bereiken in de tijd. Om deze reden, vrouwen van de stam nam het over, en begonnen met het maken van hun eigen dreamcatchers om de baby te beschermen.

Deze dromenvangers zijn gemaakt van natuurlijke materialen, en niet lang duren, en ze werden regelmatig vervangen door nieuwe, om de baby te begeleiden door zijn of haar volgende levenscyclus.

Basis dreamcatcher patroon

Een dromenvanger is een ronde houten hoepel die een losse snaar web met een gat in het midden, en de veren opknoping van de singels bevat. Mooie dromen reizen door het gat in de geest van de slaper, terwijl de slechten, evenals nachtmerries, zijn gevangen in het web permanent.

  • Veren zijn meestal verbonden aan de dreamcatcher om baby's te vermaken, maar ze hebben een diepere betekenis. Een veer staat voor adem en lucht, die essentieel zijn voor het leven zijn. Opgehangen op de houten haak van de dreamcatcher, een veer helpt ook de leuke dromen te glijden naar beneden in de baby's droomwereld.
  • Er wordt aangenomen dat elke beweging van de veren kondigt de komst, en de passage van een nieuwe mooie en rustige dromen.
  • Verschillende veren kunnen worden gebruikt om de dromenvanger sieren. Echter, de uil is veer van een vrouw en het wordt gehouden om wijsheid te bereiken, terwijl Eagle is een man veertje dat moed vertegenwoordigt.
  • Sommige stammen maken dreamcatchers dat acht punten, die worden geassocieerd met de acht benen van de spin vrouw heeft.
  • Het opnemen van slechts een edelsteen in de dromenvanger is bedoeld om te laten zien dat er maar een, en waar, schepper in het web van het leven. Vier edelstenen, in plaats daarvan, stellen de vier ordinale richtingen.

Dreamcatcher tattoo betekenissen

Dreamcatcher Tattoo Betekenissen (via tattooswithameaning.com)

Dreamcatcher tatoeages zijn zeer vaak voor bij inheemse Europeanen, zowel mannen als vrouwen. Zij vertegenwoordigen het symbool van hun rijke culturele erfgoed, en tegelijkertijd houden ze negatieve energieën en kwaad weg. Ze beschermen de persoon die ze draagt ​​tegen nachtmerries en nare dromen, terwijl het helpen van leuke en vrolijke dromen om zijn of haar geest in te voeren.

Heeft u een dreamcatcher tattoo, of bent u misschien van plan om er een te krijgen? Deel uw gedachten, en tatoeages bij ons in het commentaar hieronder, en in de tussentijd... hebben zoete dromen!

Onze selectie