Droom betekenissen: wedding

Ik geloof dat elk meisje heeft minstens een keer gedroomd over haar huwelijk. En dan bedoel ik niet gefantaseerd over het, ik bedoel had een echte droom ervan. Je zou kunnen hebben gedroomd over een goed of een slecht huwelijk en dit is wat het allemaal betekent.

Droom betekenissen: wedding

1. Goede bruiloft betekenis

Dromen over uw bruiloft waar alles gaat zo soepel mogelijk en je eindigt met de perfecte man, tevreden gasten en een hel van een partij klinkt als een goede droom, toch? Het is een goede inderdaad, maar betekent het goede in de werkelijkheid?

Een droom van een goede bruiloft principe valt neer op het gezegde "je dromen over de dingen die je wilt". Elk meisje wil een perfecte bruiloft, dus het is geen verrassing dat we zouden dromen over.

Toch kon deze droom betekenen dat je echt te popelen om te trouwen en bang om alleen te krijgen. Dat is ook heel normaal. Niemand wil alleen eindigen, maar je misschien een beetje geobsedeerd over.

Vertragen een beetje en niet springen van de ene relatie naar de andere gewoon zo dat je uiteindelijk niet alleen. Je verdient een goede man en niet settelen voor iets minder.

2. Slecht huwelijk betekenis

Net als je droomt over het hebben van een perfecte bruiloft, er komt soms een droom van een totaal rampzalige ene. Je zou kunnen dromen over trouwen met een verkeerde man, ongeveer weergegeven in je pyjama in plaats van in je trouwjurk, of zelfs opdagen volledig naakt. Deze bijzondere droom zou verschijnen meestal als je al van plan een bruiloft in je leven.

Dromen over een slechte bruiloft betekent meestal dat u krijgt koude voeten en met tweede gedachten over het huwelijk. Als u van plan bent een bruiloft in het echte leven, kan dit alleen maar zijn vanwege de stress over het geheel. Het is normaal om een ​​beetje bang en om het gevoel dat je kan nodig zijn om te heroverwegen, maar als deze droom voortdurend herhaalt u nodig heeft om na te denken over trouwen harder.

Als je niet van plan bent een bruiloft en je hebt deze droom zou kunnen betekenen dat je een persoon bent bang voor inzet en het verliezen van haar vrijheid. Het heeft niet alleen te gelden voor huwelijkszaken betrokkenheid, het kan worden aangesloten op elke soort verplichting dan ook. Je zou bang zijn dat u zal worden geplakt in een relatie of een baan die ervoor zorgt dat je jezelf en je vrijheid te verliezen.

3. Zien van jezelf in een trouwjurk

Deze droom kan verschijnen net zoals dat, zonder dat de hele huwelijksceremonie in een droom. Het is vrij gebruikelijk bij vrouwen, jong en oud, getrouwd en single gelijk.

Deze droom kan gewoon betekenen een sterke wil om te trouwen of een mooie herinnering als je al getrouwd bent. Aan de andere kant kan het ook betekenen dat je een persoon bent die graag altijd in het middelpunt van de aandacht, net als de bruid op haar trouwdag.

4. Bijgeloof

Er zijn mythen en bijgeloof rond elke droom, en dromen over een huwelijk is geen uitzondering. Sommigen zeggen dat het een heel slechte droom, terwijl anderen beweren dat het een heel goed zijn.

Uitgaande van dromen die zijn aangesloten op bruiloften - als je droomt over het krijgen van een verlovingsring, het betekent dat je partner trouw is aan jou. Het dragen van een ring is een teken van een gelukkig huwelijk, terwijl het verliezen van een ring betekent dat je een gevecht met je partner zult hebben.

Droomt dat je in andermans huwelijk betekent dat je zou willen zijn in iemand anders zijn plaats en het zien van een huwelijk symboliseert een nieuw begin in je leven. Goede bruiloft betekent dat u tevreden bent over de nieuwe dingen in je leven, terwijl slecht huwelijk betekent dat je niet bent. Het zien of het eten van een bruidstaart vertegenwoordigt harmonie en kalmte en houdt in dat er een mooie toekomst voor u klaar.

Onze selectie