Feng shui voor uw huis

Feng Shui is de traditionele Chinese methode of de kunst van het bepalen van de meest gunstige ontwerp en de plaatsing van een graf, gebouw, kamer, etc, zodat de maximale harmonie wordt bereikt in de stroom van positieve energie tussen het milieu en de gebruiker.

Feng shui voor uw huis

Er wordt aangenomen dat een goede Feng Shui is gunstig voor een betere gezondheid, rijkdom en geluk. Het is een manier van leven, omdat het betrekken elk aspect van je dagelijkse routine, van het kantoor naar uw slaapkamer, woonkamer of badkamer. Feng Shui is niet alleen over de plaatsing van bepaalde objecten, het gaat om het vinden van de juiste plaats, kleur, verlichting voor elke kamer, om evenwicht en harmonie te bereiken. Hier zijn enkele van de fundamentele Feng Shui artikelen voor thuis en waar ze te plaatsen.

Voordat je zelfs beginnen te denken over Feng Shui items, moet u het schoonmaken van uw huis van alles wat niet nuttig is. Je moet het schoonmaken van de rommel die slechte energie vertegenwoordigt. Nadat je klaar bent, kunt u gaan naar kleuren, vormen en basic Feng Shui-elementen.

De vijf elementen

Aarde, vuur, hout, metaal en water zijn vijf fundamentele Feng Shui-elementen. Hout is vertegenwoordigd met groen en bruin, vuur met rode, sterke tinten van geel, oranje, paars en roze. Wit en grijs worden gebruikt voor metalen, blauw en zwart voor water, terwijl de aarde is zacht geel, licht bruin en zand. Groen is goed voor het verbeteren van de gezondheid en het moet worden gebruikt in het Oosten Feng Shui Bagua ruimte van uw huis. Wit moeten plaatsen in het Westen, en het is verbonden met creativiteit en kinderen. Blauwe voorwerpen moeten in het Noorden Bagua gebied worden geplaatst voor carrière groei, terwijl geplaatst in het Oosten is het gunstig voor familie en gezondheid en in Zuidoost voor rijkdom.

De drie-eenheid

De belangrijkste energiecentra van uw huis zijn de slaapkamer, de badkamer en de keuken. Hoewel deze kamers zijn essentieel voor de stroom van positieve energie, het betekent niet dat je moet niet schoon uit elke andere kamer, van kelder tot gangen. Begin met kleine Feng Shui artikelen, omdat je niet wilt dat uw huis te overweldigen. Zorg ervoor dat u speciale aandacht besteden aan de verlichting en niet te vergeten de kleuren.

Feng shui artikelen voor de badkamer

Feng Shui artikelen voor de badkamer (via besthomedecorators.com)

In Feng Shui filosofie, worden badkamers beschouwd als plaatsen waar negatieve energie zich ophoopt. Als u wilt dat uw badkamer positiever te maken, moet u ervoor het kijken en voelen als een kleine spa. Gebruik spiegels, maar zorg ervoor dat je reflectie wc's niet kunnen zien. Houd het zeer schoon, plaats een bamboeplant en gebruik heerlijke geuren en oliën om een ​​vreedzame ruimte te creëren. Kaarsen zijn welkom, evenals ontspannende muziek. Uw badkamer moet de plaats waar je je geest en laat stress kan duidelijk worden.

Feng shui artikelen voor de slaapkamer

Feng Shui Items voor de slaapkamer (via uratexblog.com)

Gebruik alleen afbeeldingen, zoals foto's en schilderijen die je wilt zien gebeuren in je leven. Vermijd het plaatsen van het bed in een directe lijn met de deur en je hebt je bed benaderbaar van beide kanten. Kaarsen zijn de beste Feng Shui slaapkamer verlichting, maar zorg ervoor dat u altijd een schone lucht, of je gewoon de ramen open vaak of gebruik een lucht-purifier om de lucht vol met verse zuurstof te houden. Tv-toestellen of computers moeten niet overal in de slaapkamer worden geplaatst. Gebruik tinten van rood voor passie en liefde, maar niet over doen, dus om het evenwicht te bewaren, combineer ze met pastels. Anders, om inrichting gebruik Boeddhabeelden, lucky bamboe en bagua hangers verbeteren.

Feng shui artikelen voor keuken

De keuken wordt beschouwd als het hart van het huis, maar het is ook een symbool van rijkdom en welvaart. Verse bloemen of fruit zijn welkom. Zacht geel verf, is de meest geschikte voor de muren. Keukens combineren van de elementen: je hebt een oven voor het vuur, granieten toonbanken, wat neerkomt op aarde, het water loopt via de gootsteen, metalen in de toestellen. De wasbak moet naast venster te zijn, want blauw is de kleur van het water. Kasten, aanrechtbladen, krukken en tafels moeten hebben zachte randen, en als het mogelijk is te kiezen lage opbergkasten. Alles in de keuken moet positief zijn, zodat je kunt spelen met vormen en kleuren, evenals de punten, zolang je het niet rommel het of maken het er overdreven.

Onze selectie