Hoe je altijd op tijd in 5 eenvoudige stappen

Als u een zakelijke vrouw, te laat komen wordt niet beschouwd als een goede kwaliteit. Immers, tijd is geld. Leer hoe je altijd op tijd met deze 5 eenvoudige stappen.

Hoe je altijd op tijd in 5 eenvoudige stappen

1. Vergeet de snooze-knop

Ik weet dat veel te veel mensen die wakker worden in de ochtend met de snooze-knop. Zoals je mag aannemen, dat weet ik ook veel te veel mensen die altijd te laat. Als u niet wilt dat een van hen te zijn, vergeet de snooze-knop.

Je kunt je afvragen wat is zo'n big deal met dutten. Je zet de wekker vroeg af te gaan een aantal minuten en sluimeren totdat het is tijd om op te staan. Nou, het probleem is dat je begint te gedragen als een luiaard vanaf het begin, en je strek jezelf en je werk de hele dag. Dit betekent natuurlijk dat je te laat de hele dag zal zijn.

2. Wakker 15 minuten eerder

Extra 15 minuten slaap betekenen niet veel; nog eens 15 minuten voor je klaar kan veel betekenen. Wakker 15 minuten eerder.

Laten we eens kijken - vijftien minuten is genoeg voor een snelle douche en een koffie. Het is ook genoeg om op je make-up en doe je haar. U kunt een normaal ontbijt in vijftien minuten. Zie het verschil maakt? Het is de moeite waard te offeren die vijftien minuten slaap.

3. Bereid je de avond voor

Niet ooit laat je voor een kast in de ochtend af wat je gaat dragen voor het werk om te gaan staan. Bereid je kleren de avond ervoor.

Zoek een outfit combinatie en na te denken over wat je wilt met je haar en make-up. Strijk je kleren indien nodig en hang ze, zodat ze geen rimpels tot de volgende dag. Als je haar moet worden gewassen, laat hem niet voor de ochtend. Probeer om te vertrekken zo weinig mogelijk werk voor de volgende dag. Het zou ideaal zijn als je gewoon kon aankleden, eten, zet je make-up op, doe je haar en klaar om te gaan.

4. Gebruik van het openbaar vervoer

Als je niet hoeft te gaan werken met de eigen auto, gebruik het openbaar vervoer. Niet alleen dat het goedkoper is en dat je niet hoeft te rijden, kunt u ook een stuk sneller werken.

Ochtend het verkeer is een puinhoop, je krijgt waarschijnlijk ergens vast op de weg in uw auto of in een taxi. Gaan met de metro vermindert je kansen om te laat tot een minimum. Kies het openbaar vervoer die zijn eigen pad heeft en zal niet in dezelfde menigte als de auto's. Dus, metro en kabelbanen zijn de beste keuzes.

5. Verlaat het huis 15 minuten eerder

Ik weet niet of je hebt gemerkt, maar de mensen die wonen het dichtst aan het werk zijn meestal degenen die te laat. Dit is omdat ze denken dat ze zijn dicht en heb gewoon wat tijd om er te komen. Nou ja, mis!

Ja, zou je wel op een 15 minuten rijden van je werk, maar vergeet niet dat die vijftien minuten zijn de meest drukke vijftien minuten van de ochtendspits. Om dit te voorkomen, verlaat het huis 15 minuten eerder om uzelf genoeg tijd. Het is altijd beter om 10 minuten te vroeg dan te zijn 10 minuten te laat.

Op tijd zijn is niet echt zo moeilijk. Zolang u deze 5 eenvoudige stappen, zult u nooit meer te laat voor het werk weer. Daardoor zult u meer professionele en minder gestrest. De moeite waard, toch?

Onze selectie