Hoe je een baby stoppen met huilen te maken

Je bent veranderd de luiers, gevoed haar, speelde met haar. Toch is de baby voortdurend huilt. Je voelt je hulpeloos en waarschijnlijk op het punt om te gaan huilen jezelf. Nou, je bent niet alleen. Veel ouders voelen zich op dezelfde manier als ze geconfronteerd worden met een baby huilen. Voordat u af te voeren naar een kinderarts, probeer je baby stoppen met huilen te maken door het volgen van onze suggesties.

Hoe je een baby stoppen met huilen te maken

Onze eerste suggestie is om een ​​haardroger te gebruiken!

Ik weet dat dit misschien vreemd klinkt, maar geloof me, het werkt! Vooral als uw baby's die problemen hebben met koliek. Hoe? Nou, het is bewezen dat de geluiden van stromend water, apparaten zoals stofzuigers, ventilatoren en vooral haardrogers zijn vergelijkbaar met die van de bloedbaan van een moeder. De baby beluisterd terwijl het in de baarmoeder en het maakt de baby zich veilig voelen. Geloof je me niet? Probeer het uit. Neem het geluid van een föhn met uw mobiele telefoon. Wanneer je het speelt, zul je merken dat het hetzelfde klinkt als het geluid dat je hebt gehoord tijdens het luisteren naar de baby's bloedsomloop en hartslag op echografie.

Afgezien van het geluid, een haardroger is ook effectief, want je kunt het gebruiken om op te warmen de baby's maag.

Dit helpt bij de baby last van darmkrampjes. Leg een handdoek of een doek luier over de baby's maag, zet de föhn op LOW en op ongeveer 50 cm afstand en swingende alle tijd, richt de slag in de richting van de baby's maag.

Ten tweede, als je een baby stoppen met huilen niet kunt maken, neem haar mee voor een wandeling.

Zelfs de beroemde voetgangersgebied Dr Spock beweerd dat dit kan wonderen doen. Dus, als het mooi weer is (dat wil zeggen niet veel wind, mist of regent) wacht niet. Kleed je baby adequaat en uit te gaan. Nog beter, vraag je partner om het te doen. Hij zal wat tijd doorbrengen met zijn kind, en je krijgt een kans om te rusten, te ontspannen of eindigen een aantal van het huishouden hebben. In het voorjaar of de zomer, kunnen alle boom van je uit elkaar gaan, en als de baby in slaap valt (wat vaak gebeurt tijdens de wandeling) de twee van u kunt zitten voor een kopje koffie. Vergeet niet om een ​​opgenomen geluid van de föhn en een rammelaar te brengen in het geval van de baby raakt overstuur. Vele mensen vonden het nuttig om een ​​baby uit voor een rit, maar elke stop bij het rode licht kan het provoceren om te beginnen weer te huilen.

Het hebben van een baby schommel is ook een goede manier om je baby te kalmeren.

Herinnert u zich 'Sex and the City "? Miranda had er een. Helaas is het niet goedkoop, maar je kunt een gebruikte een te kopen voor de halve prijs. Afgezien van dit, als u van plan om een ​​baby shower hebben, schaam je niet om je vrienden te vragen om je een te krijgen. Zij zullen de kosten gesplitst en krijg je iets wat je eigenlijk nuttig vindt.


Spelen van een instrument of muziek is ook een efficiënte manier om uw baby stoppen met huilen te maken. Baby's niet graag alleen gelaten worden, ze voelen zich verlaten en bang. Dus, zingen ze, praat met ze, spelen een gitaar. Ze houden van het luisteren naar uw stem.

En last, but not least: wanhoop niet.

Kleine baby's te huilen, vooral in de eerste boom maanden. U hebt waarschijnlijk gehoord dit honderden keren en het niet brengen u veel comfort, maar het is waar. Huilen is de enige manier waarop een baby communiceert. Dus, als u zeker weet dat het gezond is, droog en vol, niet worden verstoord. Het zal gemakkelijker te krijgen na de eerste boom maanden. Je leert om haar huilen erkennen en ze zal beginnen met aandacht voor de wereld die haar omringt en dus veel gemakkelijker te amuseren.

Onze selectie