Hoe je je leven drastisch veranderen in een eenvoudige stap

Bent u op zoek naar een manier om je leven dat is eenvoudig, effectief volledig veranderen en zal niet kost je een dubbeltje? Wil je ervaren hoe het is om een ​​leven van puur geluk en tevredenheid wonen waar spanningen van vandaag lijken net glijden uit in de verte?

Hoe je je leven drastisch veranderen in een eenvoudige stap

Hoewel het is al eeuwen, het is pas in de laatste twintig jaar of zo dat meditatie heeft zijn weg gevonden in de hoofdstroom op veel verschillende gebieden van de wereld. Het is zeer erkend voor zijn vermogen om drastisch veranderen iemands leven, zowel fysiek als mentaal, dus als je nog nooit hebt geprobeerd deze vrede inducerende kunst, je mist op een kans om jezelf te nemen om nieuwe niveaus van tevredenheid met het leven.

Wat is meditatie?

Meditatie kan worden bepaald door ofwel handeling of resultaat. Wat dit betekent is dat de fysieke handeling van meditatie is wanneer je stil zitten door jezelf en doen eenvoudige ademhalingsoefeningen om je niveau van bewustzijn te veranderen. Met behulp van een op resultaten gebaseerde definitie is echter meditatie wissen van je hoofd van alles in het zo dat het open staat voor meer inzichten en nieuwe ervaringen.

Er zijn veel verschillende vormen van meditatie uit te kiezen. Er zijn meditaties op grond van godsdienst, zoals het boeddhisme, hindoeïsme en het jodendom, en er zijn degenen die uitsluitend op basis van mindfulness. Alle werkzaamheden enigszins anders, maar degenen die verricht geen van hen regelmatig genieten van de vele voordelen als gevolg van hun stille sessies.

Wat zijn de voordelen?

Er zijn zoveel voordelen aan meditatie, dat is het niet moeilijk om te zien hoe deze eenvoudige handeling uw leven drastisch kan veranderen. Wanneer je meditatie op een regelmatige basis, zult u genieten van een goede gezondheid en wellness voordelen zoals deze:

 • Meer duidelijkheid en persoonlijk inzicht
 • Verhoogde probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om creatief te zijn
 • Verbeterd geheugen en een hogere leercapaciteit
 • Boosted motivatie
 • Een hogere kwaliteit van de slaap
 • Verminderde stemmingswisselingen en verminderde gevoelens van depressie
 • Verlicht verslavende neigingen, zoals met drugs, alcohol en gokken
 • Verminderde angst, angst en stress
 • Hoger gevoel van rust, comfort en rust
 • Hernieuwde energie niveaus en een grotere levensduur opwinding
 • Versterkt het immuunsysteem, verminderde de ernst van de hoofdpijn en verlichting van pijnlijke symptomen geassocieerd met chronische ziekten en aandoeningen

Hoe werkt het bereiken van al deze positieve neveneffecten?

Meditatie doet een aantal dingen om je fysiek. Ten eerste, het verandert je hersengolven. Afhankelijk van het niveau van meditatie je in staat bent te bereiken, je in wezen verandert uw niveau van bewustzijn die je vermogen om te leren, problemen op te lossen, vergeet belangrijke stukken informatie en zijn inzichtelijke dicteert.

Meditatie verandert ook je hersenen en lichaam stoffen door het volgende te doen:

 • Verhoogt uw endorfines die helpen beter te voelen
 • Verhoogt niveaus van dehydroepiandrosteron (DHEA), wat resulteert in een sterker immuunsysteem
 • Verhoogt de productie van gamma-aminoboterzuur (GABA) en serotonine uw lichaam, die zelfs uit je stemmingen
 • Helpt u meer melatonine, die de kwaliteit van je slaap verbetert creëren
 • Verbetert de productie van menselijk groeihormoon uw lichaam die strijd normale veroudering omstandigheden, zoals een verminderde botdichtheid en verzwakken de spieren structuur helpt
 • Vermindert uw cortisol niveaus, zodat u minder bloedsuiker en ontsteking soort kwesties.

Er zijn ook mentale voordelen te mediteren op een regelmatige basis. Degenen die regelmatig perioden uit hun dagelijkse schema te nemen om wat tijd alleen door te brengen melden dat ze gelukkiger, voelen zich minder gestrest en zijn beter in staat van omgaan met hindernissen en obstakels van het leven. Ze hebben een hoger niveau van vrede en rust en zijn algemeen meer tevreden met het leven als geheel.

Hoe doe je dat?

Meditatie kan op een aantal manieren worden gedaan. Als je een beginner bent en je wilt beginnen om zijn vele grote voordelen ervaren, misschien wel de beste manier is om te beginnen met een vrij simpele ademhalingsoefening.

Zoek eerst ergens lekker rustig om comfortabel te zitten. U wilt een locatie die als vrij van afleiding mogelijk te kiezen. Zet de televisie en radio en vind een activiteit voor de kinderen dat ze stil zal houden voor een korte periode van tijd. Om volledig te profiteren van deze ervaring, wil je niet eventuele onderbrekingen.

Hoewel het gebruikelijk om te denken dat je te zitten in een bepaalde houding, echt elke pose zal, zolang je comfortabel en in staat om zich te concentreren bent te doen. Dus, of je zit in een stoel of met je benen gekruist op de vloer, zult u in staat om de voordelen van meditatieve praktijken te ontvangen.

Wanneer u klaar bent om te beginnen, sluit je ogen en zich uitsluitend te richten op je ademhaling. Aandacht besteden aan de lucht, nu het je neus, glijdt je luchtpijp en vult je longen. Voelt het als het laat je lichaam het nemen van de tegenovergestelde route en verlaat door je mond weer in de open lucht.

Houd je focus en aandacht op niets meer dan de lucht als het komt in en gaat uit je lichaam. Als je nieuw bent in de meditatieve proces bent, het is niet ongewoon om uw gedachten de vrije loop. Dus, als je merkt dat je begint te denken over dingen, gewoon uw aandacht terug naar je ademhaling.

Toegegeven, kan meditatie neem even wennen. De meesten van ons besteden onze hele wakkere momenten rondrennen dingen gedaan of afleidende ons via de telefoon, internet, televisie en radio te krijgen. We leren kijken naar stilte als de vijand, iets dat moet worden vermeden ten koste van alles.

Echter, als je gewoon een paar minuten per dag om een ​​aantal eenvoudige ademhalingsoefeningen, zoals degene hierboven doen, heb je een grotere kalmte en sereniteit dan je ooit hebt meegemaakt vinden. U vindt dat er meer aan u en minder moeite om u tevreden te stellen en je gelukkig maken.

Meditatie kan je leven echt veranderen als u zich verbinden tot het doen van het op een regelmatige basis. Het verandert je lichaam op elk niveau - van fysiek naar mentaal om geestelijk. Het kan u de tune-up je nodig hebt, of een volledige revisie als je voelt dat het nodig is.

Wacht niet te beginnen met genieten van deze grote voordelen. Beginnen mediteren vandaag, zodat u kunt genieten van de veranderingen van morgen.

Onze selectie