Hoe kunt u uw huis te versieren met wallpapers

Deze praktische en mooie wand-accessoires vroeger erg populair en ze hebben onlangs teruggekeerd. Er zijn veel manieren om uw interieur te verrijken met behang, en hier is een overzicht van de meest doeltreffende.

Hoe kunt u uw huis te versieren met wallpapers

Effen kleur

In eerste instantie zou je denken dat er niet veel verschil tussen de effen kleur behang en geschilderde muren. Je zou verkeerd zijn - wallpapers zijn er in vele glanzende en matte texturen en kan een hele overspanning van verschillende indrukken te creëren. Hoe ze eruit zien, hoe ze zich voelen onder je vingers, hoe ze licht reflecteren - dit alles verandert hoe ze invloed hebben op de ruimte die ze nu gebruikt inch

Gebruik kleuren van de neon palet tot leven en dynamiek aan uw huis te brengen, vooral als uw interieur is slecht in kleuren - als je dit doet, zul je het gevoel alsof je een compleet nieuwe plek gekocht! Als u niet klaar voor een dergelijke drastische verandering, gebruik donker paars, donkerblauw of bruin tinten naar elegantie of beige en roze tinten voor tederheid.

Strepen

Dezelfde truc die werkt voor gestreepte kleding werkt voor muren ook. Als u woont in een appartement met een laag plafond, bedekken de muren met gestreept patroon behang en ze zullen veel hoger lijken. Je kunt spelen met verschillende soorten strepen en combineer verschillende patronen. Gebruik dunne strepen voor decoratie en het benadrukken van bepaalde punten in uw appartement.

Gebruik medium strepen voor het maken van uw plafond lijkt hoger en gebruiken dikke strepen voor ruimtes met veel meubelen te vertragen het tempo van de kamer en verminderen de indruk van drukke ruimte. Strepen komen in vele verschillende kleurencombinaties, dus voel je vrij om te experimenteren met deze ook.

Barok

Als u wilt wat vintage spirit toe te voegen aan uw huis, maar hebben nog steeds niet moedig genoeg om te proberen geweest, hier is wat je kunt beginnen met: versier je huis met barok behang! Je moet het zien om te geloven hoe goed ze eruit zien in de moderne appartementen. Een goede manier om ze te gebruiken is om ze te combineren met andere, subtielere wallpapers of om slechts op een deel van een muur.

Zorg ervoor dat ze zijn gemakkelijk op te merken - ze moeten in sterk contrast met de ruimte (bijvoorbeeld in de intensieve magenta of groen tinten) of om een ​​contrast in hun eigen ontwerp (zwart-wit of bruin en turquoise combinaties) bevatten.

Bloemen

Dit soort behang zal charme toe te voegen aan uw huis en roepen een romantische sfeer. Als je graag af en toe wakker oude herinneringen en voel me als een klein meisje weer, zorg ervoor dat er mooie bloemen behang in uw huis. Een van de beste kleurencombinaties voor dit soort behang is bruin / groen / roze.

Gedrukt

Maak een statement met je wallpaper! U kunt letterlijk alles wat uw huis te versieren, en weerspiegelen uw persoonlijkheid. De mogelijkheden zijn eindeloos: er zijn leuke kleine Eiffel Towers voor de romantische dromerige meisjes, gestileerde schedels voor de punk degenen, tekeningen voor de kunstminnende, vogel of boom silhouetten voor de typen natuur, vintage fotografie inspireerde voor de hipsters, iconen van de popcultuur voor degenen die genieten van het enz. Maak uw huis uw unieke plek om tijd door te brengen in!

Combineren

Wees moedig en plezier te hebben bij het gebruik van wallpapers. Voel je vrij om verschillende soorten en verschillende tinten te combineren en als je van plan bent om het te proberen zo ver met 5 verschillende wallpapers op een muur gaan. Het is niet zo moeilijk om te doen - kijk op de bovenstaande afbeelding. Alle wallpapers komen van de witte palet, zodat de combinatie is niet te agressief, en de patronen vormen een aangename en vrolijke compositie.

Onze selectie