Hoe kunt u uw tong schoon in 5 eenvoudige stappen

Het is niet genoeg om alleen je tanden poetsen regelmatig. Om een ​​slechte adem en wit residu te voorkomen, moet u ook uw tong schoon te maken. Het is geen rocket science, maak je geen zorgen, je hoeft alleen maar een tong schraper of een tandenborstel met een schraper en deze 5 eenvoudige stappen om uw tong effectief schoon.

Hoe kunt u uw tong schoon in 5 eenvoudige stappen

1. Schraap de tong eerste

Het is ideaal om te beginnen met het wassen van je mond met een tong schrapen. Neem de schraper en start schrapen van de achterkant van je tong aan de voorzijde. Spoel de schraper na elke slag en niet te hard drukt. Het is een gemeenschappelijke mythe dat je nodig hebt om zo hard mogelijk op je tong effectief schoon. Maar echt, kunt u alleen leiden tot pijn en niets meer. Probeer ook niet om uzelf een gag reflex, het is niet erg prettig.

2. Uw mond spoelen met water

Nadat je klaar bent met uw eerste schrapen, moet u uw mond spoelen met zuiver water. Geen mondwaters nog net, dit keer gewoon een goede slok water, swish het rond en onder je tong en spit. Als u het gevoel dat u meer dan een spoeling nodig, herhaal nogmaals.

3. Solliciteer tandpasta

Nu komt de eigenlijke reiniging deel. Neem een ​​kleine hoeveelheid tandpasta en verdeel het gelijkmatig over het oppervlak van je tong. Verspreid het zo ver terug als je kunt bereiken, maar nogmaals, niet beginnen gaging. Kies een tandpasta die je mond niet uitdroogt. Het zou ideaal zijn als je de tandpasta op je tong kon verlaten terwijl je je tanden poetst. Toch, als je niet kunt, net spugen zodra je begint te voelen ongemakkelijk.

4. Weer schraap de tong

Of je nu in geslaagd om de tandpasta op je tong te houden tijdens het tandenpoetsen of niet, nu is het de tijd voor een tweede schrapen. Schraap de tong op een zelfde manier als in het begin, dit keer nemen de overtollige tandpasta van de tong ook. Uw mond goed met veel water, dan floss afspoelen.

5. Eindig met een mondspoeling

Eindig deze routine met een anti - bacterieel mondwater. Zorg ervoor dat u een dat is niet te sterk te kiezen, want het kan een branderig gevoel op de tong, dat is gewoon gesloopt veroorzaken. Neem een ​​goede slok van het mondwater en spoel het rond je mond gedurende minstens 30 seconden. Spugen, je mond eens spoelen met water, en dat is het. Allemaal gedaan!

Volg deze routine dagelijks en u bent zeker om zich te ontdoen van de slechte adem en het witte residu op uw tong. Echter, als dit niet helpt, je zou een grotere bacteriële probleem hebt en je moet op zoek naar een advies van uw tandarts. Je zal een speciale tandpasta, mondwater, of misschien zelfs sommige antibiotica krijgen als het probleem is echt serieus. Stel het niet uit te lang, want als onbehandeld kan dit een groter probleem dat zowel meer inspanning en meer tijd op te lossen zal moeten leiden.

Onze selectie