Hoe kunt u uw trouwjurk verkopen

Sommige vrouwen kunnen willen hun belangrijkste jurk altijd koesteren, kunnen sommige willen sparen voor hun dochters, maar sommigen doen denken over het te verkopen. Als u denkt over het, hier is alles wat je moet weten!

Hoe kunt u uw trouwjurk verkopen

Of het nu een oude ketting, een koffiemok, of een kledingstuk, we hebben allemaal een aantal dingen die we niet echt meer nodig, maar we kunnen gewoon niet onszelf dwingen om zich te ontdoen van hen. Net als totems, deze kleine dingen zijn een link naar het verleden, een dierbaar persoon of een dierbare herinnering, en we zouden niet willen dat ze gaan. De waarheid is - sentimenteel is nauwelijks praktisch.

Soms is het mogelijk om een ​​gebruik voor deze dingen weer te vernieuwen, te doen herleven en te vinden, die zeker moet worden gedaan als dat al mogelijk is. Maar, aangezien een trouwjurk (hopelijk) is niet iets wat je nodig hebt om opnieuw te gebruiken, misschien is het tijd om het door te geven. Als je ooit besluit om te gaan voor zoiets, hier is hoe u uw trouwjurk te verkopen!

Het eerste wat je moet weten over de verkoop van een jurk is hoe het te beschrijven. Details bekend om de overeenkomst te verzegelen, zo nauwkeurig. Ontwerper en kleur zijn een must, ook de stijl nummer en voorzichtig zijn met de maten - onder heupen, taille, lengte en buste.

Niet voorkomen vermelding van de schade, zoals ze zijn alleen maar om een ​​onplezierige deal breaker later. Als u niet zeker bent over de conditie van uw trouwjurk - check - u niet wilt dat een bruid-to-be's leven meer moeilijker dan het al is. Vergeet niet de chaos je in? Dus, dubbel check!

Gebruik eenvoudige woorden

Nee, serieus, wees ervan bewust dat niet iedereen is een expert. De meeste mensen hebben gehoord over de kathedraal of koninklijke trein, maar die zijn professionele uitdrukkingen, en velen zijn clueless over hun feitelijke metingen. Het is heel belangrijk om je jurk naar waarheid te beschrijven en op een manier die iedereen kan begrijpen.

Wees specifiek over de trein, of sluier lengten, omdat deze zijn de kleine dingen die de deal breakers als het gaat om de aanschaf van een jurk. Het thema en de locatie een grote rol spelen bij het bepalen wat voor soort kleding is passend, dus zorg ervoor dat alle mogelijke twijfels een koper kan versplinteren.

Denk als een PR-

Presentatie is van essentieel belang. U hoeft niet een diploma nodig, maar wees creatief. De truc is om een ​​beeld van een aantrekkelijke, interessante trouwjurk te maken, zodat het niets woorden als "oud", "versleten" of "tweedehands". Gebruik "ziet eruit als nieuw", "elegant", of "vintage" plaats. En probeer nogmaals te krijgen in de "bruid" mentaliteit. Wat zou je tekenen? Wat was de beschrijving die u in verband met uw kleding de dag dat u het kocht. Gebruik het.

Je weet ieders najagen dat 'dit is DE jurk' feeing en vrouwen misschien wat het is moeilijker om dat gevoel te krijgen met een reeds gedragen kleding. Laat ze zien hoe verkeerd ze zijn. Voel je vrij om een ​​beetje te vertellen over hoe het voelde je je de eerste keer dat je het op. Als je over het op de juiste manier, willen ze zich op dezelfde manier, en misschien - willen hetzelfde jurkje!

Foto's toevoegen

De sociale netwerken maakte een ding duidelijk - U kunt gebruik maken van audio, emotie iconen of grappige voeringen, maar als u wilt worden herkend, zult u foto's nodig hebt. Mensen zullen niet kopen van een trouwjurk als ze niet kunnen zien, dus wees extra voorzichtig bij het nemen van foto's.

Vind de juiste hoek, en niet fotograferen je uit op een vlakke ondergrond gelegd trouwjurk. Zet het op een hanger, of een oude bijgesneden foto van jezelf. Fotografeer je jurk zo vaak als je wilt, maar kies het vooraanzicht, de achterkant uitzicht en de volledige lengte van het oog, voordat je een bericht close-ups.

Instellen van de kosten

Wees realistisch. Gebruik de groothandelsprijs (de helft van de oorspronkelijke kosten) als leidraad. Probeer niet te veel verwachten. Je zult waarschijnlijk ongeveer 35% van de oorspronkelijke prijs, vooral bij de zending winkels.

Wist u dat Elizabeth Taylor en Audrey Hepburn's bruidsjurken werden geveild voor miljoenen dollars? In feite zijn veel beroemdheden, zoals Christie Brinkley en Tisha Campbell-Martin, deed hetzelfde met hun toga's. Ja, u mag niet in staat zijn om te krijgen, een niet van deze wereld, deal voor uw kleding, zoals deze meisjes, maar u kunt altijd gebruik maken van wat extra geld!

Dus misschien is het tijd om op te geven dat de routine van het houden van de oude, bijna nutteloos spul rond het huis. Koester uw herinneringen, wetende dat het creëren van nieuwe is waarschijnlijk nog belangrijker!

Onze selectie