Hoe maak je bedrijf aan huis oplichting te voorkomen

Er zijn veel van de home based business kansen die er zijn, maar er zijn ook een heleboel van oplichting. Helaas, een groot aantal mensen denken dat het ok is om geld te verdienen door scamming iemand anders. Wees niet een slachtoffer zijn, leren hoe je bedrijf aan huis oplichting te voorkomen.

Hoe maak je bedrijf aan huis oplichting te voorkomen

De algemene regel dat moet hier worden toegepast is - "als het te mooi klinkt om waar te zijn, is het waarschijnlijk." Maar laten we ingaan een beetje aan het onderwerp.

1. Kleurrijke mails

Absoluut geen serieus bedrijf ooit zal sturen u een kleurrijke e-mail. Die e-mails zijn een handtekening werk van oplichters. Wanneer je dit ziet, verwijder het meteen - zelfs niet afval uw tijd lezen.

Je hoeft niet eens nodig om deze e-mails te openen, omdat, meestal, het onderwerp zal u vertellen wat het allemaal om draait. Als je caps lock in de onderwerpregel, gewoon verwijderen van de mail. Als je woorden als 'ongelooflijke kans "," zet uw computer in een money making machine' of iets dergelijks - net de mail te verwijderen.

2. Initiële betaling

Als de 'business opportunity' van je vraagt ​​om een ​​aantal initiële geld te betalen, het is bijna uitsluitend een scam. Niet ooit vallen voor deze. Niet alleen dat je geld zult verliezen, het is ook een ongelooflijk dom ding om te doen. Ik bedoel kom op - kan je echt geloven in zoiets? U bent op zoek naar een baan te betalen, niet te betalen aan iemand anders.

3. Piramidespelen

Niet alleen dat piramidespelen zijn een scam, ze zijn ook in veel landen verboden. Als iemand u een aanbieding voor een piramidespel stuurt, dient u te melden bij de autoriteiten, niet vallen voor hun truc.

Piramidespelen werken op een manier als je niet echt iets te verkopen, maar u werven andere mensen in de zwendel. U bent beloofd een percentage van elke persoon die u werven, maar je kunt alleen werven zoveel mensen. Dit maakt meestal een paar mensen op de top zeer rijk, terwijl de rest niet een cent te zien.

4. Envelop vulling en thuis assemblage

Deze twee zijn waarschijnlijk de oudste bedrijf aan huis oplichting die er zijn. Ze zijn rond voor vele jaren, en ik kan gewoon niet geloven dat er nog steeds mensen die vallen voor deze.

U bent verplicht om een ​​toegangsprijs waarna u instructies voor het werk ontvangt een vergoeding. U ontvangt ook de enveloppen, of het speelgoed, je hoort te monteren. In 9 van de 10 gevallen, nadat u de enveloppen / speelgoed sturen wordt u verteld dat uw vulling / montage niet voldeed aan de eisen van het bedrijf. En je zal nooit uit het "bedrijf" weer te horen.

5. De "call 1-900" scam

Dit is een scam dat alleen geeft u een paar gegevens over de "job" je gaat doen. U bent dan verplicht om het 1-900 nummer om meer informatie te krijgen bellen. En dat is waar de zwendel begint.

In tegenstelling tot 1-800, 1-900 nummers zijn helemaal niet vrij. In feite, ze zijn vrij duur, en de oplichters het geld verdienen door mensen te bellen dit nummer. En de informatie over de taak die u werden verondersteld te krijgen is niet veel beter, dan heb je in de eerste plaats.

6. De "steeds een oplichter" scam

Ik denk dat dit is het ergste. Niet alleen doen ze je scam, ze wil ook dat je een oplichter, en dwaas anderen.

De zwendel begint meestal met de eerder genoemde woorden "zet uw computer in een money making machine" en het ziet er zo uit. U bent verplicht om de initiële vergoeding betalen aan de instructies te ontvangen. De instructies zijn om dezelfde email die je hebt ontvangen om andere mensen te sturen. Dan hoop je dat een aantal van hen dwaas genoeg om te vallen voor de zwendel, en betaalt de initiële kosten die je wordt verondersteld om een ​​percentage, dat je meestal nooit te zien zullen krijgen.

7. Multi level marketing (MLM)

Hoewel je hebt waarschijnlijk gehoord over succesvolle MLM bedrijven (zoals Amway bijvoorbeeld), de meeste van hen zijn oplichters. De MLM werkt vrij veel als een piramidespel. Je wordt verondersteld om sommige producten, en werven anderen te verkopen in het bedrijf om geld te verdienen.

Het probleem lijkt bij een MLM bedrijf uitsluitend is gebaseerd op het werven anderen, en niets verkopen. Dat is een puur piramidespel en niet alleen dat je je geld verliest, maar u kunt ook worden belast met fraude, als je bij dit soort zaken.

8. Medische facturering

Voor mij is dit bedrijf aan huis scam was degene die de meeste legitieme keek. Echter, het is nog steeds een scam.

U bent verplicht om de initiële geld te betalen, en het is een hoop geld deze keer - ". Alles wat u nodig hebt om uw medische facturering bedrijf aan huis te beginnen krijgen" tussen 225€ en 675€ om U krijgt meestal een CD met instructies, een lijst van potentiële klanten, en software die je nodig hebt om te gebruiken, om de rekeningen te verwerken. Klinkt cool, toch?

Wat je niet weet is dat de meeste medische instituten proces hun eigen facturen, of uitbesteden aan bedrijven, zeker niet individuen. De lijst van potentiële klanten is meestal gewoon een scam, en de software zelf is in de meeste gevallen niet aan de eisen om medische facturering verwerken.

Nu weet je wat de oplichting zijn, en die moeten worden vermeden. Denk er altijd aan de "als het te mooi om waar te zijn"-regel en niet vallen voor oplichting. Als je toevallig een extra advies over hoe u bedrijf aan huis oplichting te voorkomen hebben, kunt u delen en helpen ons allemaal vechten tegen de oplichters bij elkaar.

Onze selectie