Hoe maak je een beroemdheid te krijgen om u te volgen op Twitter

Het is mogelijk! Wanneer de lichten uit te schakelen - Beroemdheden zijn gewone mensen, net zoals jij en ik. Zoek uit wat de do's en don'ts over hoe je je favoriete beroemdheid Leer Follow You op Twitter.

Hoe maak je een beroemdheid te krijgen om u te volgen op Twitter

Is het eerlijk om te zeggen dat je soms stiekem-piek met een beroemdheid, gewoon om te zien wat er nieuw is in hun leven? Maak je geen zorgen, weet ik niet oordelen. Het is als een live tabloid-show en je bent op de eerste rij! Hoe vaak heb je gewenst dat je favoriete beroemdheid volgt je op twitter? Zou het niet geweldig zijn als je twits verschijnen op hun timeline?

Stel Katy Parry of Kanye West vermelding van uw naam of rechts slaan ster naast iets dat je hebt geschreven! Denk je nog steeds dat het onmogelijk is? Nou denk opnieuw want hier is hoe je een beroemdheid kunt trekken om Follow You on Twitter:

1. Kies uw celebrity zorgvuldig

Uw favoriete beroemdheid is op twitter, maar - is het echt hen? Hoe kun je weten dat het niet nog een valse rekening of gewoon hun platenlabel? Als hun tweets zijn meestal gebaseerd op promoties, tour nieuws of bij hun volgende video komt uit - het is hun PR. U hoeft niet op uw tijdlijn - hit unfollow. Vind uw beroemdheden ware account en volg ze, niet hun woordvoerder. Op die manier, zodra ze volgen je terug, dan kunt u er zeker van zijn dat het de real deal en niet een marketing hoax.

2. Creëren van een beeld

Als je een beroemdheid om je terug te volgen, moet u een interessante visuele identiteit te creëren. Bijnamen als ImSoCrazzzy93 nooit gaat om daar te komen. Je moet een opvallende gebruikersnaam, met een snufje mysterie erin. Maak een sterke persoonlijkheid twitter dat verdient navolging. Schrijf humoristische twits, maar nooit over de lijn en beledigend. Twitting buiten de box is essentieel voor uw zaak. Schrijf iets dat zegt - Hey dit is mij en ik ben zo fantastisch als jij bent. Geef ze een reden om je te volgen.

3. Twit'o'clock

Zoek uit wanneer is jouw celebrity meest actief op Twitter. Is het in de ochtend, voordat joggen of in de middag tussen twee sets? Of zelfs na middernacht wanneer het stil en ze kunnen ontspannen? Dit is belangrijk omdat je wilt om hun aandacht te krijgen wanneer ze online zijn. Juiste timing krijgt u veel betere kansen op gevolgd. Installeer een toepassing die de wiskunde voor u zal doen.

4. Gewone mensen

Als je ze te behandelen als super sterren en re-twit alles wat ze schrijven, je bent ver van verschijnen op hun tijdlijn. Het is moeilijk om te beseffen dat als de make-up is uitgeschakeld en de lichten zijn naar beneden, ze zijn eenvoudig jongens en meisjes. Misschien hebben ze geen idee welke film om vanavond te kijken en je kunt hen helpen een pick. Als uw favoriete celeb heeft een manicure idee voor het komende evenement, zeker om een ​​advies te geven en te delen de ervaring. Grappig zijn, makkelijk in de omgang en ze niet verstikken met liefde.

5. Geen zuigen!

Ik kan gewoon niet genoeg benadrukken. Niemand houdt van een opzuigen. Er is geen manier om te corresponderen met een beroemdheid. Zij zijn zich bewust van hun awesomeness en hoewel de meeste van hen echt waarderen uw fandom, doe rustig aan met het opleggen. Het hele idee is om terug te volgen want je bent geweldig, niet omdat ze zijn. Blijf koel en doen alsof je niet kan schelen.

Daar heb je het. Het is echt geen rocket science als je beseft populariteit niet ze niet minder menselijk te maken. Fame is gewoon een baan. Buiten uit dat, velen zijn simpel, ontspannen mensen hongerig voor het delen van ervaringen, zoals de rest van ons.

Een tip voor de weg - Zodra ze volgen je terug, vermijd openbare explosie van geluk als OMG YOU GUYS LILY ALLEN JUST ME VOLGEN - die niet zal maken je cool of onafhankelijke kijk op alle. Twit weg!

Onze selectie