Hoe maak je een goed gevoel in je lichaam

Ben je moe van het kijken in de spiegel en niet houden van wat je ziet? Droomt u voor de dag die u zelf kunt zien en eigenlijk een goed gevoel over?

Hoe maak je een goed gevoel in je lichaam

Als je bent zoals de meeste vrouwen, een deel van de dag het gevoel slecht over de manier waarop je kijkt te besteden. U wilt voor dunnere dijen, een kleinere bodem of minder kinnen. Je ziet elke mol, merk en litteken dat je hebt alsof het onder een microscoop - vergroot en walgelijk.

Wat als je klaar bent om dat allemaal te veranderen bent? Hoe ga je laten gaan van de negatieve manier waarop je hebt gedacht van je lichaam voor jaren, zo niet decennia, en word de koningin we weten dat je bent?

Vergeet niet er is niet zoiets als het perfecte lichaam

Iedereen heeft dit beeld in hun hoofd van wat ze geloven dat de 'perfecte' lichaam eruit ziet. En, helaas, het is meestal werelden anders dan wat hun eigenlijke lichaam is.

Hoewel de media willen doen geloven dat het ideale lichaam is een maat twee (of kleiner), bevat weinig bochten en absoluut geen vlekken, dat de werkelijkheid bestaat voor zeer weinig vrouwen, indien aanwezig. En, terwijl u kan worden ontmoedigd door dit feit, het is eigenlijk een goede zaak.

Hoe?

Denk na over wat je aangetrokken tot een man. Als u alleenstaand bent dan denken over een man die je weet dat je fysiek bent aangetrokken. Als u betrokken bent in een relatie, denken over het lichaam van je man.

Oke, nu vraag jezelf af of zijn lichaam is perfect. De kans is groot dat het niet is. Ja, een man die in tip-top vorm kan aantrekkelijk zijn, maar dat wil niet zeggen dat de enige man die je aandacht krijgt heeft zes pack abs, enorme dijspieren en een kist die sterk genoeg is om bergen te verzetten.

Ieders definitie van wat aantrekkelijk is anders. Sommige vrouwen als mannen die zijn groot, terwijl anderen liever mannen die zijn kort. Sommigen houden van mannen die zijn dun, terwijl anderen, zoals mensen die een beetje extra gewicht te dragen.

Nou, hetzelfde geldt voor mannen. Sommigen kunnen waarderen vrouwen die ideale lichamen, maar de waarheid is, ze hebben dezelfde verschillende criteria voor wat ze aantrekkelijk vinden als wat we doen. Dus vergeet niet dat alleen maar omdat je niet 'perfect' betekent niet dat je niet aantrekkelijk.

Stop jezelf te vergelijken met anderen

Een van de grootste eigenwaarde moordenaars die er is, is wanneer je jezelf aan anderen te vergelijken. Misschien heb je een vriend die een mooiere borst of beter kont dan je voelt dat je heeft. Of misschien is er een client zie je alle tijd die curves te sterven heeft.

Als je blijft gefocust op waar je denkt dat je lichaam valt kort, natuurlijk ga je niet leuk te vinden. Hoe kon je bij alles wat je blijven concentreren op de dingen die je voelt zijn beneden peil?

Hier is het ding, we komen allemaal in verschillende vormen en maten. Sommigen van ons zijn grote uitgebeend en sommigen van ons hebben fijne gelaatstrekken. Sommigen van ons hebben appel vormen, sommige zijn peren en sommige zijn recht als een plank. Betekent dat dan dat een van ons zijn slecht? Absoluut niet!

Het is alsof je naar een Picasso schilderij zien en te slaan jezelf, omdat je niet kunt schilderen zoals hij deed. Je was niet de bedoeling. Iedereen heeft zijn eigen vaardigheden en die van jou is niet schilderen. Maakt dat je een slecht persoon? Helemaal niet.

Het is hetzelfde als het gaat om lichaamsvorm. U kunt genieten van andere vrouwen heeft alles wat je wilt, maar de sleutel is in staat om hun functies waarderen zonder scheuren jou neer op hetzelfde moment.

Dus je vriend heeft killer abs. Goed voor haar! En uw collega heeft een mooi zoek achter? Dat is geweldig! Voel je vrij om ze te bewonderen, maar zorg ervoor dat je jezelf uit de gedachte volledig zodat u zelf beoordelen op uw eigen verdienste.

Concentreer je op lichaamsdelen je wilt

Dus er moet iets over je lichaam dat je wilt zijn. Misschien heb je een kist die de meeste vrouwen alleen maar dromen van of benen die lang en mooi gevormde zijn. Ongeacht fysieke activa waar je trots op bent, uitsluitend gericht op die.

Soms besteden we zoveel tijd proberen te verdoezelen wat we waarnemen als onze fouten die we niet concentreren op het spelen van onze activa. Ze krijgen vergeten want we nemen al onze tijd te kijken naar de gebieden van ons lichaam dat we willen ofwel afhakken of transformeren.

Echter, als je meer van je energie verfraaien van de gebieden van je lichaam dat je trots bent te besteden, zult u niet kunnen helpen, maar goed te voelen. En, als je dingen doen om de aandacht te vestigen op de lichaamsdelen waar je van houdt, zult u minder bezorgd over de degene die je niet.

Dus, als je trots op 'je meisjes' bent, draag een blouse of top die ze accentueert. Of, als het je bovenarmen die je vertrouwen over, kies toppen die zijn mouwloos en tonen de elegante ronding van uw biceps je zo moeilijk om te trimmen en de toon hebt gewerkt.

Door de dressing en accessorizing op een manier die de aandacht vestigt op uw positieve vermogen, wordt u bagatelliseren de gebieden die je niet zo blij mee. Dat gezegd zijnde, hoewel...

Omarm je imperfecties

Dus, heb je niet de lange, dunne benen je willen dat je had of de buik u kunt stuiteren munten af. So what? Is het het einde van de wereld? Toegegeven, kan het voelen als het op tijd, maar het is niet waarschijnlijk dat de aarde zal niet alleen draaien omdat je gevoel omlaag op jezelf.

Wat is meer vertederend, iemand die al hun tijd besteedt praten over hoeveel ze haten hun lichaam of iemand die accepteert wie ze zijn en omarmt hun onvolkomenheden? Gewoon voor het geval je vast zit op dit ene, het is de laatste.

Trouwens, de grotere deal die je maakt uit het feit dat u niet tevreden bent met je lichaam, hoe meer anderen zullen waarschijnlijk beginnen met je eens. Denk er eens over. Hebt u ooit een vriend die je vertellen dat ze een hekel aan hun heupen, iets wat je waarschijnlijk nooit aandacht besteed aan, dan na dat elke keer als je naar haar keek, dat was alles wat je zag? En, je begon met haar eens?

Hetzelfde geldt voor jou. Als u nog steeds de aandacht vestigen op een lichaamsdeel dat u ontevreden bent over, zul je andere mensen onder de aandacht te vestigen zo goed en ze kunnen beginnen om uw negatieve houding te delen. Waarom dat doen om jezelf?

Omarm de gebieden van uw lichaam die anders dan je wilt dat ze zijn en hou ze gewoon hetzelfde zijn. Dus wat dat je benen dikker zijn dan je wilt dat ze zijn? Ze krijgen je rond niet? En, wat maakt dat je borst is klein? Het kan geen kwaad als je joggen, toch?

Kijk voor de positieve punten in je lichaam. Zelfs als er iets is wat je niet tevreden bent met, is de kans groot dat iemand ergens wil ze hadden een (insert lichaamsdeel hier) dat was net als de jouwe.

Je goed voelen over je lichaam is niet iets dat je recht ook als je eenmaal een bepaalde grootte of vorm. Het is een gevoel dat je moet hier en nu, want je bent een koningin.

Onze selectie