Hoe maak je een slechte dag weer goed te maken

Hebben ooit een van die dagen dat niets lijkt naar rechts te gaan? Nou, het is niet zo moeilijk om weer het goed te maken. Blijf lezen om erachter te komen hoe.

Hoe maak je een slechte dag weer goed te maken

Je wordt wakker super vroeg, hoewel je zou kunnen hebben geslapen, de computer begint te gaan op de Fritz, en, oh ja, dat geld dat u verwacht van een werkgever werd gesneden in derde.

Dit soort dingen kan je de wereld wilt knip de vogel en ga terug naar bed - maar je bent waarschijnlijk te gek om te slapen, zelfs als je dat deed. Dus, hoe doe je dat slechte dag te nemen en daadwerkelijk weer maken het goed?

Het enige verschil tussen een slechte dag en een goed is je waarneming ervan. Hoewel je kunt proberen om te rechtvaardigen dat bepaalde dingen gebeurd en het is hun schuld dat je boos op de wereld bent, de realiteit is dat als je niet tevreden waren, zouden die dingen niet lastig zo veel. Je zou veel meer geneigd zijn om laat ze gewoon roll off je rug of neem ze op een meer positieve stap.

De sleutel is dan om te werken om te proberen om je perspectief te veranderen. Dit kan zeer moeilijk te doen bij het leven niet gaat heen, maar het is niet onmogelijk.

Hier zijn enkele tips om u te helpen bewegen in die richting en hopelijk eindigen de dag beter dan het begon:

Zoek uit wat je dwars zit

Hoewel het kan voelen alsof je net "wakker aan de verkeerde kant van het bed," meestal een slecht humeur bestaat omdat er iets dwars zit. Misschien is er iets gebeurd in het verleden dat niet wordt opgelost of heb je een zorg of probleem die je niet kan lijken te rustig. Hoe dan ook, kan het eten bij je zonder dat je het zelfs te realiseren op een bewust niveau.

Dus, om het naar de voorgrond te brengen, actief proberen om erachter te komen wat u denkt dat u heeft in een dithering. Had je ruzie met je man en nu is er een ongezonde spanning die er bestaat? Wacht u op een aantal medische testresultaten die de loop van je leven kan veranderen?

Hoe meer je in staat om de bron van je angst, spanning of frustratie lokaliseren bent, hoe meer je in staat bent om te gaan op een manier die het duurt volledig weg - waardoor je in een veel betere geesten.

[Lees: 7 tips over hoe om te gaan met angst ]

Jezelf af te leiden

Soms is het beste wat je kunt doen als je klaar om te springen naar beneden ieders keel te voelen is om jezelf af te leiden. Hoe meer je gaat zitten en denk na over wat tikt je af of het maken je ongelukkig, hoe slechter je gaat voelen. Waarom olie op het vuur als je iets dat het snuifsels helemaal uit kan doen?

Zoek een activiteit die uw volledige aandacht nodig is om je geest een pauze voor het moment. Misschien kun je laten meeslepen in een goede roman of start die gedetailleerde verf project je al uit te stellen. Als je iets dat je hebt daadwerkelijk betekenis te steken uit je to-do lijst, niet alleen zal je beter voelen omdat je laten gaan van de boosheid of vijandigheid voor een tweede te doen, maar je hebt ook een gevoel van vervulling waarvan maakt altijd een slechte dag beter.

Oefenen

Hoewel dit kan voelen als het laatste wat je wilt doen, kan het een van de meest gunstige. Het wordt uw hartslag te gaan, zodat u een aantal van de stress en spanning je bent waarschijnlijk voelt op het moment en verhoogt sommige gelukkig weinig endorfine in je lichaam vrij te geven.

[Lees: gids Het luie meisje uit te werken ]

Werpen op een koptelefoon om af te stemmen op de rest van de wereld en het wordt nog beter. Wanneer je jammen naar uw favoriete muziek op uw lichaam en geest te kalmeren, is het makkelijker om je zorgen en zorgen wegglippen.

Trouwens, niemand zal willen dat ik u stoor, want je zult de gekke vrouw gewichtheffen van monsterlijke proporties die een aantal ernstige lichaam schade zou kunnen doen.

Tel je zegeningen

Dit men misschien moeilijk te doen als je het gevoel dat het leven heeft u gespeld in de hoek, maar als je gewoon kunt een kijkje nemen op hoe gelukkig je werkelijk bent, zult u beginnen om uw mening over te schakelen van een van negativiteit naar een van positiviteit. Tuurlijk, kan dingen niet gaan je weg in een of twee gebieden, maar je hebt nog veel om dankbaar voor als je stopt en denk erover na.

Maak een lijst, op papier of in je geest, van alle dingen in jullie wereld dat je geluk te hebben. Als je een ondersteunende, liefdevolle familie, neem dan nota van het. Misschien is uw gezondheid is goed, zodat je in staat om het te maken door je dagen zonder enige chronische of slopende ziekte bent. Misschien is uw taak is niet de grootste, maar het betaalt de rekeningen.

Als u problemen ondervindt bij het bedenken van een lijst, omdat je stemming is zo smerig, denk aan mensen die het slechter dan je hebt. Zeker zouden ze schoenen handel met u in een hartslag. Erachter te komen waarom en dan zijn er dankbaar voor.

[Lees: Hoe willen wat je hebt en accepteren de houding van dankbaarheid ]

Doe iets leuks

Misschien heb je al in een zure stemming voor dagen of weken en je bent gewoon verveeld met het leven. Je bent moe van elke dag is hetzelfde als de dag ervoor en de vonk je ooit had is nu volledig gedoofd.

Als dit het geval is, dan is het tijd om iets aan te doen. Kom met 5-10 dingen die je heb willen proberen die je nog niet hebt. Nagedacht over parachutespringen, maar hebben niet gewerkt de moed gewoon nog niet? Hoe zit het met die paaldansen klassen die je elke keer als je denkt over jezelf leren van alles sexy te zijn terwijl je in goede lichamelijke conditie op hetzelfde moment blozen?

Nu, kies een of twee van de dingen op je lijst en eigenlijk zet ze op. Afspraken maken als je moet dus je blijven inzetten. Gewoon iets doen om de bal aan het rollen te krijgen en je kan beter direct voelen.

Laat het uit

Mensen vaak vloeken of schreeuwen gewoon omdat het maakt ze zich beter voelt. Dus, misschien een aantal goed geplaatste stromen van obsceniteiten of schreeuwen op de top van je longen kan helpen verlichten van wat het ook is je voelt.

Het is alsof je emoties zijn in een snelkookpan en als je laat ze niet uit, ze gaan naar het deksel op te tillen uit die baby en vervolgens leiden tot een aantal grote schade. Natuurlijk moet je niet gaan allemaal gek in het openbaar, dus je moet een tijd en plaats die geschikt is voor wat je gaat doen is kiezen.

Idealiter, zult u wilt uw huis te gebruiken wanneer er niemand thuis is. Allereerst, geen oortjes nodig om de woorden die u waarschijnlijk te zeggen hoor. Ten tweede, wil je niet om ze te wijzigen of kijken wat je loslaat verbaal uit angst dat je iemand zult beledigen. U wilt in staat zijn uit te schreeuwen precies wat er op je geest, hoe onjuist het ook mag zijn.

[Lees: Hoe negatieve interne dialoog stoppen ]

Soms is alleen het geven van je negativiteit een stem is alles wat je nodig hebt om je weer op het juiste spoor en draai je dag rond. Op een minimum, het minstens voelt beter om het te zeggen - zelfs als niemand je kan horen.

Soms gebeuren er dingen in onze wereld, dat het moeilijk te glimlachen te maken. Maar, het is aan u als u wilt dat uw dag goed of slecht te maken. Ik, persoonlijk, de voorkeur aan de vroegere en ik hoop u ook.

Onze selectie