Hoe om te gaan met de eerste vriendje van je dochter

Je kleine meisje is omhoog nu volwassen? Ze heeft haar eerste vriendje? Lieve moeder of vader: raak niet in paniek. Je wist dat ging op een dag gebeuren. Als u zich afvraagt ​​hoe om te gaan met eerste vriendje van uw dochter hier zijn enkele tips van ervaren moeders en vaders.

Hoe om te gaan met uw daughterand # 8217; s eerste vriendje

1. Praat met je dochter

Deel je angsten met haar, praten over alles wat je denkt dat belangrijk is. Haar niet behandelen als een kind, probeer met haar te praten met geduld, zelfs als je denkt dat ze is onvolwassen. Je denkt dat ze is te jong om een ​​vriendje te hebben? Haar uitleggen dat er een tijd voor alles, en dat ze is net begonnen om zichzelf en anderen te ontdekken. Stel voor haar om wat quality time doorbrengen met haar vriendje, maar zet een aantal beperkingen als je denkt dat nodig is.

2. Ontspannen

Probeer te accepteren dat er dingen zijn die je niet kan controleren, vooral zaken gerelateerd aan de gevoelens van anderen. Uw dochter zou kunnen worden gekwetst, maar u bent er voor hier om haar te helpen met haar eerste stappen in de liefde verbonden problemen. Vergeet niet uw eerste liefde en de manier waarop je voelde. Dat zal u helpen om uw dochter te begrijpen.

3. Ontmoet haar vriendje

Zelfs als je huiveringwekkende bij de gedachte om naar haar vriend weten, het is beter om die jongen te ontmoeten. U zult zien aan je dochter dat je haar steunen, maar in dezelfde tijd zul je veel meer controle over de hele situatie te hebben. Misschien zult u van hem!

4. Voorzichtig zijn

Ja, je hebt prachtige relatie met je dochter, maar weinig voorzorg zal geen kwaad.

5. Accepteer je leeftijd

Het merendeel van de ouders hebben sterke reacties over eerste vriendje van hun dochter omdat ze denken dat is het eerste teken dat ze ouder worden.

Als je voelt op die manier alleen maar denken hoe ingewikkeld het leven was toen je jong verliefd waren. Er is een groot ding over het ouder worden - je hoeft geen zorgen te maken over domme dingen.

Het feit dat je dochter is met haar eerste vriendje is niet ondertekenen dat je te oud bent voor de liefde. Liefde niet kent limieten of leeftijden-jou of je dochter's.

En voor het einde - op te vrolijken, heb je een heleboel dingen te doen. Het is haar eerste vriendje, maar zeker niet de laatste. Sla uw zenuwen.

Onze selectie