Hoe om te gaan met lastige mensen op het werk

Elk bedrijf heeft zijn aandeel van de mensen die je willen dat je nooit ontmoet. Je wilt niet je energie verspillen aan hen, maar maakt niet uit hoe hard je ook probeert, aan het eind van de dag ga je naar huis versloeg. Hier is mijn advies over hoe om te gaan met lastige mensen op het werk.

Hoe om te gaan met lastige mensen op het werk

Je tevreden bent met je werk en je bent niet te denken van elk moment snel veranderen. Er is maar een probleem: een paar collega's die op je zenuwen zo veel dat je wilt schreeuwen. Ze klagen altijd over iets, over werk, over de normen van het bedrijf, over van alles en nog wat. Niets is ooit goed genoeg en alles is iemand anders de schuld. Op de top van dat het vervelend zijn ze ook onwetend. Ze doen alsof ze alles weten, maar als het gaat om daadwerkelijk hun werk doen ze het maken van excuses.

Je weet dat je verspilt te veel energie op hen en dat u geniet van uw werk minder omdat van hen. U wilt leren hoe om te gaan met hen. Je bent op de juiste plaats want hier zijn enkele ideeën over hoe dat te doen.

1. Negeer ze

Je moet beseffen dat het beter is dat je ze ergeren dan andersom. Vul uw koudste zakelijke modus en laat hen weten dat je niet wilt luisteren naar hun verhalen. Vraag hen vriendelijk om te stoppen last van hebt en vertel hen dat, naar uw mening, hun gedrag is ongepast voor een kantoor. U zult het hoofdonderwerp van hun roddels zijn voor een tijdje, maar u zult uw gemoedsrust hebben. Gewoon negeren alles wat ze zeggen of doen. Na een tijdje zullen ze stoppen omdat ze beseffen dat je mentaal en intellectueel sterker.

2. Doe je werk

Ondanks wat er u wordt betaald om je werk te doen zo is, moet de kwaliteit van uw werk niet onder lijden. Het zou je vervelende collega's gek te maken om te zien dat je bent goed in je werk. Geven ideeën, nemen op een project, en professioneel te groeien. Maak er iets goeds uit deze situatie. Grijp deze kans om harder omdat je dikkere huid nodig heeft als u uw professionele ladder te beklimmen.

3. Maak het tonen

Je moet ze laten zien dat ze niet het doden van je buzz, je wilt je werk, je wilt een carrière in dit bedrijf hebt, heb je office vrienden, je bent gewoon fantastisch en niets kan dat veranderen.

Het is belangrijk dat je een ding te begrijpen: het maakt niet uit hoe vervelend ze ook zijn, je bent nog steeds een professionele en mag nooit opgeven uw normen. Laat ze niet je twijfelen je vaardigheden. Geen wraak plot, alleen schijnen. Dat zal hen het meest pijn.

Onze selectie