Hoe om te kijken uitgerust na een gekke avond feesten

Dus, heb je een of andere manier hebben de hele nacht drinken wanneer u daadwerkelijk van plan om te slapen. Nou, dat goed uitgewerkt (niet), en nu heb je nuchter te kijken naar het werk. Je ruikt nog steeds als je geliefde Jack Daniels. We weten allemaal dat dit soort gedrag niet is zal je 'de werknemer van de maand award "te krijgen, maar je zou kunnen proberen om het te verbergen. Dit is hoe je naar je werk direct na een feestje.

Hoe om te kijken uitgerust na een gekke avond feesten

Vergeet over slapen

Slapen voor een uur kan het alleen maar erger te maken - het zal echt niet helpen. Denk niet over niet slapen ofwel - het zal alleen maar je slaperiger. We willen allemaal wat we niet kunnen hebben. Proberen bezet door iets te blijven, net als het denken over al het plezier dat je had. Ziet, hoe de man die je wilt is homo en in plaats van het aansluiten, schilderde hij uw teennagels in de taxi naar huis. Of misschien hoe je maakte een meisje zuigen een vinger voor dertig seconden. Oh wacht... dat is het leuke ik had gisteravond. Treurig! Hoe dan ook, na te denken over alles wat maar slapen.

Ontvang de partij haast gaan voor u

Als je niet serieus crashen, probeer te luisteren naar dezelfde muziek die je deed op het feest. Denk aan het werk na het feesten op deze manier: als je de energie om te dansen op de tafels die twee flessen wijn de hele tijd gehad, heb je waarschijnlijk de energie te staren op uw computer om 8 uur. Niet zo moeilijk, echt.

Heb wat koffie

Trakteer uzelf op een lekker kopje koffie en supersize het. Probeer het hebben van het op het balkon of in de tuin, want frisse lucht zal echt helpen. Decaf? Alsof! Probeer zoveel vloeistof te krijgen als mogelijk, ook. Het zal zeker helpen u uw organisme verwijderen uit de gifstoffen die je hebt geïnjecteerd.

Verzinnen

Nou in ieder geval heb ik mijn teen nagels gelakt en een gezichtsmassage. Als voor jullie het allemaal over foundation. Maak je huid rustte.

Liggen

Het zal waarschijnlijk laten zien dat je een beetje uit, dus gewoon liggen. Stel dat je de naarste hoofdpijn en je bent echt ziek. Het zou kunnen maken je lijkt me een medewerker van het jaar, 'CUS u up toonde voor het werk, hoewel je echt niet goed voelt. Als je echt ziek voelen, wat kamille thee.

Denk niet dat het erger dan het is

Het is een gekke avond - je, een homo Gucci model, een homo rockster en drie fag hags kijken Pocahontas omdat de Gucci man lijkt veel op haar, maar Pocahontas is geen coke verslaafde. Oh wacht, dat is mijn avond weer. Als je jezelf ervan te overtuigen dat je crasht, zal je waarschijnlijk binnenkort.

Niet herhalen dit heel vaak

Het is slecht voor je gezondheid en het is slecht voor je uiterlijk. Zeg het aan jezelf: Ik ben niet meer drinken. Zeg niet: "Ik drink niet meer (of minder)". Stop helemaal drinken. De volgende keer dat je veel voelt meer als het werken na een feestje dan je nu bent.

Ok, ik ben klaar met werken. Ik ben crashen nadat ik zeggen hoog naar al die vreemde mensen in mijn keuken. Wij hopen dat u het door trekken.

Onze selectie