Hoe om te winkelen tijdens de uitverkoop

Verkoop of spelingen hebben zowel goede als slechte kanten. Het goede is dat we onze favoriete stukken kunnen vinden voor minder, maar het vervelende is dat tijdens de verkoop lijkt alles draagbaar en niets is te prijzig.

Hoe om te winkelen tijdens de uitverkoop

Terwijl u naar mijn kasten, realiseerde ik me dat de meeste van de dingen die ik nooit draag werd gekocht tijdens de verkoop. In plaats van te sparen voor een stukje dat ik echt nodig, ik de neiging om te veel geld uit te geven als ik zie dat oversized teken, roepen om te winkelen totdat ik laten vallen.

Dus in plaats van sparen, belandde ik besteden veel te veel geld aan nutteloze stukken. Natuurlijk, ik ben niet de enige. Lijkt alsof verkoop leiden tot een aantal gevoelens die vrouwen mogen letterlijk alles kopen, maar het grootste deel van de tijd te eindigen met kleding die niet passen of niet vleiend. Hier zijn enkele tips hoe je de opwinding die wordt geleverd met de verkoop en winkel smart te overwinnen.

Als je ziet al die kleren en al die kostbare schoenen halve prijs af, je voelt een onmiddellijke drang om hen een nieuw thuis te geven. Maar in werkelijkheid zijn er grote kans dat je zult eindigen met een paar schoenen die te strak of dat je een stuk dat je al gekocht tijdens de vorige verkoop zal kopen. Lees de volgende stappen, want het bespaart u tijd en geld, dat is onbetaalbaar, denk je niet?

Maak een lijst

Open je kast en begin met het herschikken van je kleding stukken. Als je merkt dat een aantal stukken die je wilt, maar zelden dragen, neem een ​​goede blik op hen. Wat missen ze? Een mooi vest aan te passen met? Misschien een paar casual broek? Heeft dat allemaal kleren passen? Als je stukken die zeggen: "Wat dacht ik?" Vinden, gooi ze weg of nog beter geef ze aan een goed doel.

Niet alleen dat je geen junk nodig want als feng shui, maar u in staat om te zien wat er ontbreekt en zet het op om de lijst te kopen zal zijn. Ik aandringen op basics, omdat bij hen kunt u stijlvolle outfit te creëren in minder dan enkele minuten.

Tijdloze stukken, zoals een little black dress of een wit shirt nooit uit de mode en je kunt niet maken diverse dagelijkse looks zonder hen. Ook als je te veel stukken in een kleur, zorg ervoor om dingen die overeenkomen zal kopen. Te veel zwart behoeften pastels, te veel rood behoeften groen of blauw, voor een meer gedurfde kleurencombinatie, terwijl te veel beige en gebroken wit zou kunnen maken je kijkt uitgewassen, dus je moet wat brutaler kleurkeuzes. Schrijf alles op en zet de lijst in uw portemonnee. Je weet nooit wanneer het nodig zou kunnen hebben.

Size matters

Dus je vond de perfecte jurk. Het is niet een jurk, is de kleding. Je werd verliefd op haar, kijk maar naar die stof en prachtige kleur. Het is perfect, maar je bent maat 12. De jurk is verkrijgbaar in 10 en 16. Wat te doen? Nou ja, zeker, je moet het proberen, maar dat is gewoon niet uw maat. Bent u van plan om gewicht te verliezen alleen maar om te passen in de jurk? Dat is een beetje extreem. Als je het in een groter formaat te krijgen, zou je het hebt aangebracht. Maar zal het er hetzelfde uit? Twijfelachtig. Er is een ding dat je kunt doen.

Vraag verkoop vrouw als ze dezelfde jurk in uw maat in een andere winkel. Zo niet, gewoon weg te lopen. Ja, kan het lijken alsof een veel grotere deal dan het werkelijk is, maar dat moment kan pijnlijk zijn. Niet boos op jezelf te zijn voor het niet dunner, maar verder winkelen, want op de achterkant van je geest je weet dat de jurk was niet degene. Les hier: als je niet online winkelen, zorg ervoor om uit te proberen elk item en eerlijk. U bent niet winkelen voor de toekomst; u winkelen voor de huidige tijd.

Wie de schoen past...

Geen outfit is compleet zonder een perfecte paar schoenen. Maar een perfect paar is niet over uiterlijk als het gaat over comfort en kwaliteit. Gezien het feit dat vrouwen de neiging om schoenen te kopen, alleen maar omdat ze zijn vrij, geen wonder dat we het grootste deel van onze tijd het dragen van dezelfde laarzen of sandalen, terwijl de andere twintig paren zijn bedekt met stof. Dat is waarom je nodig hebt om extra voorzichtig zijn wanneer je schoen winkelen. Neem een ​​goede blik op de schoen, zorg ervoor dat de kleur goed is en dat je meer dan alleen maar 15 minuten in hen kunnen doorbrengen.

Als je brede voeten, probeer niet om ze knijpen in puntige hakken. Als u het grootste deel van de dag wandelen door te brengen of hebben gekke kantooruren, draag geen sky high heels, geef je voeten wat rust. Het is beter om te investeren in een duurder paar dan tot 10 nutteloze paar kleurrijke en ongemakkelijke schoenen te hebben.

Kies natuurlijke stoffen en laat je niet overrompeld door modetrends. Natuurlijk, een paar gezellige ballerina's en de zomer wiggen zijn een must, net als een paar klassieke pumps. Denk dat op deze manier: je moet twee paar schoenen voor elk seizoen, maar ze hebben om comfortabel en een perfecte aanvulling op uw stijl. Kijk maar naar Kate Middleton. Ze is gek op gewoon haar naakt pompen en is niet beschaamd om ze weer op te dragen en meer. Vergeet niet dat de schoen winkelen je niet mooier of meer succes zullen maken. Aan het eind van een dag, het is gewoon een schoen, zelfs Cinderella wist dat.

Basics

Basic kledingstukken bevatten alles wat je kunt dragen de hele tijd, ze zijn niet gerelateerd aan trends of mode in het algemeen. Sommige van deze stukken zijn iconische, zoals een leren jas, terwijl anderen zijn noodzakelijkheden, zoals wit overhemd, paar goed ingerichte jeans en topjes.

Wanneer u winkelen voor basis stukken, ga dan voor tijdloze kleuren, zoals zwart, wit of lichtblauw. Wat elke vrouw nodig heeft is een zwart of bruin tas voor dag, pompen in neutrale kleur met een hak die niet te hoog is, eenvoudige zwarte of grijze top met mouwen, een blazer, oversized trui voor de koude dagen, maar ook enkele mooie stukken van sieraden.

Basics zijn niet hetzelfde voor elke vrouw, ze veranderen als we ouder worden, zoals we los of in gewicht, maar op het einde, zijn ze niet basics voor niets genoemd. Ze zijn wat je nodig hebt om een ​​perfecte outfit die niet alleen ziet er geweldig uit te maken, maar ook zal je gezellig genoeg voelt. Gebruik verkopen om ontbrekende stukken te vinden en maak je kast meer functionele plek om te wonen met.

Kleuren

Net zoals we hebben kleur die we gewoon leuk of niet leuk, er zijn kleuren die ons beter dan de anderen passen. Deze regel impliceert voor alles, van make-up en kleding tot sieraden. U moet weten welke kleuren passen bij uw huid bruinen perfect en houd je eraan.

Echter, als je een bepaalde kleur, maar het is niet goed bij jou past, draag het op punten die niet in de buurt van het gezicht, zoals schoenen, tassen en rokken. Wees niet bang om iets nieuws uitproberen, zoals neons en pastels, kleuren die zijn de laatste grootste mode-hit. Ook proberen verschillende tinten van bepaalde kleur, het zal je verbazen wat sommige ondertonen zou kunnen doen om de kleur.

Ik hoop dat dit nuttig was. Winkelen kan een groot genoegen te brengen, maar het kan veranderen in nachtmerrie als je kunt uit uw credit card of indien merkt dat je staren naar de kast vol kleren die je niet wilt dragen. Sales zijn perfecte manier om uw shopping vaardigheden te verbeteren en leren wat slimme winkelen werkelijk betekent.

Onze selectie