Hoe te milieuvriendelijk zijn thuis

We zijn allemaal zeer bewust van hoe belangrijk het is om het milieu te beschermen, te behouden hulpbronnen van onze planeet en de instandhouding van het leven ondersteunende systemen op aarde. Soms zijn we gewoon niet genoeg geïnformeerd over hoe het te doen of waar te alle nodige informatie die ons zal helpen goed te doen het te krijgen. Lees onderstaande tips en leren hoe ze milieuvriendelijk zijn thuis en beschermen en hou jullie planeet in de best mogelijke manier.

Hoe te milieuvriendelijk zijn thuis

Het energieverbruik te verminderen

Er zijn talloze manieren om het energieverbruik thuis te verminderen en helpen verminderen van de wereldwijde uitstoot van kooldioxide, het houden van onze binnen-en buitenlucht schoon. Behoud van energie zal niet alleen verminderen uw maandelijkse rekeningen, maar zal ook het onderhoud van uw milieu gezond en beschermd. Neem een ​​kijkje op de volgende tips en leren hoe ze minder energie in je dagelijks leven verbruiken en worden milieuvriendelijk thuis.

 • Houd uw lichten uit tijdens de dag of wanneer u niet thuis bent en vergeet niet je familieleden om ze uit te schakelen wanneer ze vertrekken een kamer.
 • Vervang uw standaard gloeilampen met het lage wattage degenen of met de compacte fluorescerende lampen.
  Spaarlampen zullen gebruiken tot 75% minder energie dan de gloeilamp enen en ze zal duren bijna tien keer langer!
 • Groen-up van uw huis door het vervangen van conventionele boilers met zonne-boilers of on-demand (tankless of momentele) systemen.
 • Installeren van zonnepanelen, die schoon, zuiver en groene energie te leveren. Zonnepanelen kunnen gratis energie op te wekken en te produceren elektriciteit uit zonlicht en op die manier warmte onze huizen en huishoudelijk water, evenals verlichten onze woonruimtes in de eco-vriendelijke manier.
  Een ander voordeel van zonnepanelen is dat alle overtollige energie die ze genereren gemakkelijk worden overgedragen aan een batterij en opgeslagen voor later gebruik.
 • Gebruik koud water wanneer je kunt. Spoel uw wasgoed met koud water en vermijd het gebruik van warm water tijdens de hete zomermaanden.

Conserve zoveel water als je kunt

Hoeft schoon water niet verspillen, want het is een van de meest waardevolle hulpbronnen van onze planeet. Ook al zien we veel water overal om ons heen, moeten we bewust zijn dat onze zoetwatervoorraden worden kleiner in een zeer snelle manier, als gevolg van vele factoren. Gelden de volgende suggesties om je dagelijkse leven en red de aarde meest kostbare vloeistof: water.

 • Elke keer als je op een waterkraan zetten, gebruikt u de laagst mogelijke druk en zet hem uit als je niet nodig hebt stromend water. Leer uw kinderen en uw gezinsleden om hetzelfde te doen.
 • Vermijd het vullen van uw bad en douches nemen in plaats daarvan. Laat ze niet langer dan 5 minuten duren.
 • Overschakelen naar lage doorstroming wc mechanismen of dual flush toiletten. Zij zullen uw wc schoonmaken op dezelfde manier als de oude, maar ze zullen minder water gebruiken, het verminderen van uw facturen ook.
 • Vervang de traditionele douchekoppen met low-flow-producten.
  Low-flow douchekoppen verminderen het waterverbruik door het leveren van een krachtige nevel in plaats van een directe en sterke stroom. Zo liter water worden bespaard per dag, en energiekosten en nutsbedrijven.
 • Gooi nooit weg overgebleven of ongebruikte water dat na het koken of wassen is gebleven. Gebruik het om uw tuin te irrigeren of het reinigen van de buitenkant van uw huis.
 • Vangen regenwater en gebruiken voor het reinigen doeleinden of om uw planten water.

Gebruik eco-vriendelijke producten

De aarde is onze enige thuis en het is heel onbewust en onjuist om het te vervuilen met chemische afval en giftige afval. Chemische stoffen kunnen ernstige schade aan het ecosysteem van onze planeet, vernietigen van de ozonlaag, maar ook doden dieren en planten en vervuilen de lucht die we inademen. Geworden milieuvriendelijk thuis en gebruik de volgende adviezen aan het verbeteren van onze planeet welzijn.

 • Stop met het kopen en gebruiken van body-producten en huishoudelijke schoonmaakmiddelen die worden weergegeven woorden gevaar, waarschuwing, voorzichtigheid of vergif. Ze zitten vol giftige chemicaliën en gevaarlijk en schadelijk voor u en uw omgeving.
 • Kies niet giftig en groene gecertificeerde huis schoonmaken producten die natuurlijke biologisch afbreekbare stoffen bevatten.
 • Gebruik milieuvriendelijke en natuurlijke body lotions, zeep en shampoo. Ze hebben geen stoffen die op dieren zijn getest en zullen ze niet vervuilen rivieren, meren en zeeën bevatten.
 • Nog meer eco-vriendelijke thuis en beginnen met het maken van uw eigen schoonmaak-producten, door het gebruik en het combineren van natuurlijke ingrediënten, zoals citroen, azijn, bakpoeder, zout, zeep Castilië, graanalcohol, plantaardige olie en natuurlijke kruiden ontsmettingsmiddelen zoals eucalyptus, tea tree olie, salie, lavendel, citroen en pepermunt.
 • Reinig luchtvervuiling binnenshuis met planten.

Onze selectie