Hoe te recyclen thuis

Veel mensen praten over recycling van deze dagen, maar helaas slechts een klein aantal van hen daadwerkelijk iets over het onderwerp te doen. Recycling begint bij u thuis en hier is wat je moet weten over.

Hoe te recyclen thuis

Bijna alles in uw huis is recycleerbaar. Je denkt misschien dat het vereist veel werk en tijd, maar het is echt niet zo. Je hoeft alleen maar een paar dingen te leren en om een ​​paar nieuwe regels gelden. Check ze uit.

1. Recycleren van papier

Elk soort papier kan worden gerecycled, maar ze niet allemaal samen gaan. Je nodig hebt om een ​​paar aparte bakken te maken als je echt op zoek naar al het papier recyclen van uw huis.

Leg de kranten op een aparte stapel. Ze gaan direct terug in kranten produceren proces en moet daarom niet worden gemengd met andere soorten papier. Tijdschriften en alle glossy papiersoorten mogen gaan op een tweede stapel. Deze paal is ook de plek voor computer papier.

De derde paal is bedoeld voor karton. U kunt platte en golfkarton recyclen. Golfkarton wordt beschouwd als een zeer waardevol recycling materiaal, maar vragen of het plaatselijke recyclingbedrijf accepteert het.

Het belangrijkste ding over recycling van papier is om het droog te houden. Het is meestal genoeg om het stapelen en bind met een touwtje. Gelamineerd papier en karton, alsmede was of geplastificeerd papier en karton niet kan worden gerecycled.

2. Recyclen van plastic

Niet alle soorten plastic worden gerecycled. Het is het beste om te voorkomen dat het gebruik van plastic producten zo veel als je kunt. Toch, er zijn zoveel dingen om ons heen gemaakt van kunststof - we kunnen niet echt voorkomen dat het gebruik het helemaal. Wat we kunnen en moeten doen is alles recyclen plastic dat kan worden gerecycled.

Plastic is gemerkt met nummers en niet alles is recyclebaar. Echter, bijna elke containerpark accepteert soorten # 1 en # 2 - PET en HDPE. U moet vragen bij het plaatselijke recyclingbedrijf over de soorten kunststof ze accepteren. In de tussentijd te weten komen over plastic soorten en de mogelijkheid van recycling ze op deze link.

3. Recycling van glas

Glas is zeer goed recyclebaar en alle containerparken accepteren. Of, natuurlijk, moet je vragen over specifieke regels, maar glas is over het algemeen gescheiden op kleur - helder, groen en bruin. Het is niet allemaal samen gerecycled, zodat het scheiden van het glas op kleur verkort het proces van recycling veel.

Vraag of uw plaatselijke recyclingbedrijf accepteert lampen, spiegels en vlakglas. Niet alle centra accepteert deze glas omdat ze een hoger smeltpunt dan flessen en derhalve kunnen niet samen worden gerecycled.

4. Recycling aluminium, staal en koper

Al het eten blikken kunnen en moeten worden gerecycled. Vraag of uw plaatselijke recyclingbedrijf verkiest ze geheel of afgeplat en etiketten verwijderd. Aluminium blikjes zijn bijzonder waardevol recycling materiaal en recycling centra meestal de voorkeur aan die hele krijgen. Aluminium folies zijn ook recycleerbaar.

Spuitbussen en blikken verf kan ook worden gerecycled, maar ze moeten worden gegeven met originele labels. Deze blikken worden beschouwd als een mogelijk gevaarlijke stoffen, omdat ze onder druk. Ze moeten worden gescheiden van andere blikjes en gegeven met markeringen van wat in hen was.

Koper is 100% recyclebaar en het wordt beschouwd als een zeer waardevol recycling materiaal. Recycling het vereist slechts 15% van de energie die wordt gebruikt in de productie ervan, dus als je iets gemaakt van koper dat u wilt om zich te ontdoen van hebben - neem het aan uw recyclingbedrijf.

5. Elektronische apparaten

Als het gaat om recycling van elektronische apparaten, het beste idee is om ze weg te geven aan iemand. Dit is uiteraard alleen mogelijk als ze nog steeds werken. Er is iemand die uw oude computer nuttig zullen vinden.

Echter, als u een elektronisch apparaat dat niet werkt, kunt u waarschijnlijk noemen een lokale organisatie te verzamelen en te recyclen. Hetzelfde geldt voor oude mobiele telefoons en batterijen. Batterijen kunnen ook worden achtergelaten in speciale accu recycling blikjes gevonden bij winkelcentra - die je nodig hebt om te controleren of uw winkelcentrum heeft een van deze. U kunt bellen naar 1-800-8-BATTERY om deze informatie te krijgen.

Dus, heb je recyclen? Nu dat u deze tips voor recycling thuis zijn er geen excuses meer. Start recycling vandaag en helpen om uit planeet groen.

Onze selectie