Hoe te slechte financiële gewoonten te veranderen

U moet ten minste een persoon die veel meer geld dan jij en toch, een of andere manier, loopt altijd uit van het geld aan het einde van de maand maakt kennen. Ze zullen waarschijnlijk iets als "hoe meer je maakt hoe meer je uitgeeft," zeggen, maar meestal is de situatie een beetje anders. Mensen hebben gewoon een veel slechte financiële gewoonten ze niet bereid zijn om te veranderen.

Hoe te slechte financiële gewoonten te veranderen

Deze gewoonten kan echt leiden u naar de persoon die nooit genoeg geld heeft, maakt niet uit hoeveel je te maken. Als je niet te ontdoen van hen, zult u in staat om al het geld dat je hebt te besteden, tenzij je het maken van miljoenen. Ontdek hoe u slechte financiële gewoonten te veranderen.

1. Annuleer uw creditcards

Morgenvroeg - annuleert al uw credit cards. Je denkt misschien dat je niet kunt leven zonder hen, maar serieus - mensen hebben het overleefd voordat creditcards zelfs werden uitgevonden. Zo kun jij ook.

De reden waarom je geen credit cards is dat ze geven je een vals gevoel van financiële zekerheid. Je denkt dat je iets kunt veroorloven omdat je niet echt te betalen voor het meteen wanneer u betaalt met een creditcard, terwijl de waarheid is dat je echt niet kan veroorloven dat. Dus vergeet creditcards en cheques en betalen met contant geld alleen.

2. Gemakkelijk op internet winkelen

Voor dezelfde reden moet u uw creditcard te annuleren, moet u het rustig aan op internet winkelen. Omdat je niet opgaaf van "echt" geld, ben je geneigd om het gevoel dat je niet echt besteed niets, terwijl je eigenlijk uitgaven honderden dollars. Dit is een zeer, zeer slechte financiële gewoonte die je echt moet veranderen. Probeer de internet winkelen tot een minimum beperkt. Het is handig, maar het is niet echt budget vriendelijk.

3. Vind uw financiële geweten

Je moet minstens een financieel gezond persoon in je leven te hebben. Je weet wel, een vriend of een familielid die heeft het altijd samen en zelfs beheert om wat geld te besparen, zelfs al zijn ze niet zo veel verdienen? Dat is een persoon om hulp te vragen.

Maak deze persoon uw financiële geweten. Wanneer je voelt de verleiding om geld te besteden aan iets wat ze noemen en vraag om advies. Beslissend zijn en als uw financiële geweten vertelt u niet te besteden - niet uitgeven!

4. Grenzen stellen

Bepaal topprijzen u bereid bent te betalen voor een item zijn. Zo belooft jezelf zul je niet meer uitgeven dan 10€ op een top of meer dan 25€ op een spijkerbroek. Stel de prijzen op basis van hoeveel geld je maakt (sommigen van ons kunnen veroorloven een 225€ spijkerbroek, terwijl voor anderen zelfs 25€ is duur), maar ga niet over hen.

5. Gemakkelijk op branded spullen

Je moet echt, echt niet hoeft te elk stuk van kleding hebben met een naam. Deze slechte financiële gewoonte kan echt afvoer van uw portemonnee. Niet al je schoenen moeten Prada en niet al je kleren moeten worden Armani. U kunt spul dat is niet een merk te kopen en hebben nog steeds goede dingen.

Je kan echt bespaart een hoop geld alleen als u besluit niet te branded dingen te kopen. Opgeven merken overal waar je kunt - op voedsel, op kleding en op de schoenen. Ik weet het, meisjes houden van hun Manolo Blahniks, maar echt 375€ + voor een paar schoenen is gewoon te veel.

6. Betaal uw facturen via internet

Wanneer je al het geld uitgeven aan kleding, schoenen en andere spullen die je koopt, de tijd van de maand waarin je nodig hebt om je rekeningen te betalen komt. En je bent blut. En je bent te laat met het betalen van uw rekeningen, en u betaalt boetes voor te laat. Stop dat!

De makkelijkste manier is om te betalen voor uw facturen via internet. Het opzetten van een permanente account en laat het geld voor uw facturen automatisch elke maand worden getrokken uit uw bankrekening. Op die manier zul je al het geld dat je meestal geven de sancties te slaan.

7. Noteer uw uitgaven

Maak een tabel waarin je elke uitgave te schrijven. Schrijf absoluut alles neer, elke dollar telt.

Deze tabel geeft u een inzicht in hoeveel geld je elke maand te besteden, en op welke. Als je er naar kijkt, zult u zeker zien tenminste 10 items die u gekocht en niet nodig. Probeer niet de volgende maand dat te doen.

8. Probeer tweedehands winkels en werf verkoop

Begrijp me niet verkeerd, ik ben niet suggereren dat je alles tweedehands te kopen. Ik persoonlijk niet comfortabel voelt om tweedehands kleding te kopen, maar een heleboel andere dingen kunnen worden gekocht die manier.

Noodzaak van een nieuwe lamp? Check out voor de verkoop werf in uw buurt. Behoefte aan nieuwe speakers voor uw computer? Probeer ze te vinden op E-Bay. Altijd zien als je kunt iets dat wordt gebruikt en goed, kopen alvorens het te kopen volledig nieuw.

9. Visualiseer uw financiële doelstellingen

Als je zou willen om wat geld te sparen voor een vakantie bijvoorbeeld, moet je je doelen te visualiseren. Omring jezelf met foto's van de plaats die u wilt bezoeken en herinner jezelf elke dag dat elke dollar die u bespaart brengt je dichter bij die plaats.

Het maakt niet uit als je wilt geld te sparen voor een vakantie of voor een huis, het recept is hetzelfde. Je kan zeker een hoop geld besparen alleen rond het huis, en als je wat extra inspanning, zullen de resultaten komen. En als je ziet hoeveel voordelen het besparen van geld brengt, zul je alleen jezelf afvragen waarom je nog niet begonnen met vroeger sparen.

10. Verdien geld met je hobby

Zet uw hobby in een goed gebruik en wat geld te verdienen met het. Er zijn een heleboel handwerk je zou kunnen doen in huis, die kunnen je extra inkomen. Als je kunt maken heerlijke taarten je kan ze verkopen vanuit huis. Als je een meester in het maken van gebak - u kunt uw eigen bakkerij te beginnen, en als je het maken van lekkere jam - dat kunt u wat geld te brengen.

Dit is niet alleen goed voor uw budget, maar ook voor je ziel. Ik bedoel, hoeveel mensen krijgt om echt te houden van wat ze doen? Alleen degenen wier bedrijf is ook hun hobby.

Dus, dat is het. Het komt allemaal neer op deze dingen en uw budget zal de extra boost die het nodig heeft te krijgen. Als je wat extra advies te delen, doe dat dan. We kunnen nooit te veel tips over hoe je slechte financiële gewoonten te veranderen.

Onze selectie