Hoe zich te ontdoen van een hoofdpijn snel

Je wilt niet om medicijnen te nemen, maar je kan het gewoon niet uitstaan ​​dat drummen, kloppend, splijten en barsten pijn die doodt? Je hebt al veel remedies geprobeerd maar niets werkt? En je altijd wou dat de pijn zou zo snel mogelijk verdwijnen, in plaats daarvan het duurt eeuwen?

Hoe zich te ontdoen van een hoofdpijn snel

Hoe te genezen van uw hoofdpijn hangt zeker van het soort pijn die je hebt, maar neem een ​​kijkje op onze suggesties en proberen om zich te ontdoen van een hoofdpijn snel en met drie eenvoudige methoden. Een van hen zal je zeker helpen, maar als je pijn is te sterk en vasthoudend, probeer het combineren van alle drie van hen!

Koffie drinken en citroen en je hoofdpijn zal verdwijnen in een flits!

Bereid een klein kopje zwarte koffie zonder suiker, knijp een halve citroen binnen en drink het! De smaak zal zijn vreselijk, maar u zult zich te ontdoen van je hoofdpijn in minder dan 30 minuten? Waarom is het zo?

Cafeïne vasoconstrictor effect, waardoor het veroorzaakt haarvaten in de hersenen te beperken en daarmee, het verlicht hoofdpijn, die wordt veroorzaakt door vasodilatatie of vergroten van bloedvaten. Maar overdrijf niet met koffie als je niet nemen van het als een remedie. Cafeïne is heilzaam, maar die in grote hoeveelheden kan ook hoofdpijn veroorzaken.
De essentiële oliën gevonden in citroen zijn een grote hulp voor hoofdpijn veroorzaakt door problemen met de spijsvertering. Lemon bevat ook zuur citroenzuur, die zuur omgezet in het spijsverteringskanaal van een alkalische toestand creëren razendsnel. Alkaline betekent hogere zuurstofconcentratie moleculen, die migraine pijn verlicht.

Een ander merkwaardig feit over de koffie en citroen combinatie is dat het is afgeleid van de traditionele Chinese geneeskunde, die voedsel classificeert volgens vijf naturen (koel, koud, warm en heet) en vijf smaken (zuur, bitter, zoet, scherp en zout). Koffie heeft bittere smaak en warm karakter, terwijl de citroen heeft zure smaak en koele natuur. De combinatie van deze energetische eigenschappen (elk met een ander gunstig effect) maakt koffie en citroen een efficiënte remedie.

Zich te ontdoen van een hoofdpijn met een aanraking van een vinger

Digitale druk, of acupressuur, is een van de oudste natuurlijke methoden om te verlichten en te genezen hoofdpijn. Acupressuur gebruikt dezelfde punten op het lichaam acupunctuur en elimineert ook de pijn volledig of reduceert aanzienlijk. Het is een prefect zelf-behandeling in geval van hevige pijnen.

Digitale druk wordt gedaan met behulp van alleen de wijsvinger en de duim en door te drukken stevig en langzaam de acupunctuurpunten, zonder dat het pijn. De druk wordt gehouden gedurende 30-40 seconden en losgelaten. Het gebied rond het drukpunt moet achteraf worden gemasseerd gedurende 5 minuten, altijd met de wijsvinger en de duim.

Er zijn verschillende punten op je lichaam die je kunt drukken om een ​​onmiddellijke hoofdpijn opluchting voelen. Hieronder vermeld, zijn 4 van hen:

  1. Het eerste punt is gelegen in de vliezen tussen de duim en wijsvinger. U moet het gevoel slechts een lichte pijn als je erop drukt.
  2. Het tweede punt ligt in de holte waar de binnenste hoek van het oog voldoet aan de neus.
  3. Het derde punt is gelegen in het kleine depressie van elke tempel, aan het uiteinde van de wenkbrauw.
  4. Het vijfde punt is slechts 1 centimeter boven het midden van elke wenkbrauw.

Maak een krachtige mix om hoofdpijn te verslaan

Maak je eigen krachtige mengsel om zich te ontdoen van een hoofdpijn snel: in een kleine, donkere fles mix gelijke hoeveelheden van essentiële oliën van lavendel, citroen, pepermunt, eucalyptus, basilicum, oregano en kaneel en bewaar op een koele donkere plaats. Sterke, gunstige eigenschappen van deze oliën gecombineerd tussen hen zal u een onmiddellijke verlichting van de pijn geven. Goed schudden het mengsel alvorens het te gebruiken, giet een paar druppels op een zakdoek en inhaleer. Masseren over je voorhoofd, slapen en de basis van de nek of acupunten gebruikt om hoofdpijn te behandelen.

Onze selectie