Home business ideeën: jam cadeau

Helaas, veel mensen overwegen bedrijf aan huis, als een van de belangrijkste, of, een extra bron van inkomsten de laatste tijd. De economie is niet erg goed, en de meesten van ons kon meer geld gebruiken. Een van de dingen die je zou kunnen beschouwen als een bedrijf aan huis idee, is om jam te verkopen. Hier is wat je moet weten over.

Home business ideeën: jam cadeau

Jams waren erg populair toen ik een kind was. De laatste tijd, zijn zelfgemaakte jam zijn het behalen van hun populariteit weer, dus het is redelijk dat iemand zou kunnen denken dat het een goed idee voor een bedrijf aan huis zou zijn. Maar laat je niet misleiden. Het is eigenlijk een stuk ingewikkelder dan je zou denken.

1. Licenties en regelgeving

Het bedrag van de dingen die je nodig hebt om te doen, als het gaat om vergunningen en voorschriften voor de verkoop van voedsel in blik, kan echt vermoeiend. Zorg ervoor dat je deze studie echt goed, en indien mogelijk een vakman inhuren om je te helpen.

Allereerst, je een licentie keuken nodig hebben om ingeblikt voedsel verkopen. Dat betekent, onder andere, geen huisdieren en geen behandeling van het eten terwijl je ziek bent. Omzetten van uw huis keuken in een licentie is vrijwel onmogelijk, en kan oplopen tot€ 50,0005 maar gelukkig zijn er andere manieren.

Sommige mensen kiezen ervoor om al in licentie gegeven keukens, zoals een restaurant keukens huren na werktijd. Plaatselijke conservenfabriek zal dit ook doen. Andere mogelijkheid is om te werken met een co-packer, die zal produceren, en pak je voedsel voor je en maken het klaar om te verkopen.

Mogelijk moet u ook een lokaal bedrijf licentie. Dit varieert van staat tot staat, dus het is best om te kijken op uw staat de website van de overheid voor deze. Controleer of er andere wetten en regels je moet volgen om jam te verkopen vanuit huis.

2. Aansprakelijkheidskwesties

Mensen die werken met blikvoer aangeklaagd veel. Sommige van die pakken zijn een complete idiotie, terwijl anderen zijn totaal legit voedselvergiftiging rechtszaken. Aangezien dit kan echt vermoeiend, is het essentieel om je best te doen om te voorkomen dat aangeklaagd.

Er zijn reële risico's van iets mis met blikvoer doen, en eigenlijk geef iemand een goede reden om te klagen als u voedselvergiftiging. Dit is waarom het het beste om te werken met bovengenoemde co-packers. Als een co-packer doet al het werk voor u, u in principe nooit aanraken het voedsel. Dit reduceert de kansen, maar je moet nog steeds om veel aandacht te besteden aan wat je doet. Zelfs zonder een rechtszaak, kan uw bedrijf naar beneden gaan in een knipperen van een oog.

3. Lab testen

Aangezien u zal verkopen van voedsel dat een bepaalde houdbaarheid heeft, sommige laboratoriumtesten is verplicht. Uw jam moet getest en veilig om te eten, en dan moet de houdbaarheid worden bepaald.

Bepaling van de houdbaarheid van een bepaald product een proces dat drie soorten onderzoeken bevat microbiologische, chemische en organoleptische. Het kan ook kost je een beetje, dus het is het beste idee om rond te vragen in een paar laboratoria. U vindt de lijst van laboratoria die uw houdbaarheid bepaling zou kunnen doen op deze link.

4. Regelgeving voedsel en etikettering

Deze twee dingen zijn, voor de meeste mensen meer dan alleen maar ingewikkeld. Er zijn veel dingen die je moet weten over eten regelgeving, en geen van hen is gemakkelijk te begrijpen. Dit is waarom het is gewoon verplicht om een ​​professionele huren, om u te helpen met dit. U zult waarschijnlijk moeten meer kennis dan alleen maar een bureau dat u van plan bent om een ​​levensmiddelen bedrijf te starten en een vereiste vergunning te krijgen van hen.

Als het gaat om etikettering de situatie slechts iets beter. Nogmaals, het is meer dan alleen maar aan te raden om een ​​professionele huren, maar als u besluit om dit te doen op uw eigen, hier is wat je moet weten.

Allereerst etikettering omvat alle etiketten en alle andere geschreven, gedrukte of grafische documenten die iets te maken met uw product hebben. U moet duidelijk aangeven of uw product bevat geen allergenen. De Amerikaanse Food and Drug Administration is verantwoordelijk voor de etikettering, en je kunt een voedseletikettering gids in te downloaden. Pdf-formaat vanaf hun officiële website op deze link.

Als u na het lezen van al het bovenstaande, je bent nog steeds geïnteresseerd in het starten van een eigen bedrijf aan huis van het maken van jam, hier zijn extra dingen die je nodig hebt om aandacht te besteden aan.

5. Het hebben van een goed product

Het is een feit dat je je eigen jam. Je zou het niet overwegen ze te verkopen als dat niet het geval was, toch? Echter, dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat de mensen uw producten zullen kopen. Het is een goed idee om dit uit te checken voordat je bezighouden met iets serieus.

Ik zou altijd nodig een paar vrienden over, en bieden hen om te proberen mijn zelfgemaakte jam. Ik zou ook mijn jam als cadeau aan vrienden en buren te sluiten. Je zou iemand die je vertrouwt vragen, je hun eerlijke mening over uw producten te geven. Als mensen daadwerkelijk doen, zoals het, kunt u doorgaan met uw plan.

6. Het verdienen van wat geld

Je doet het om wat extra geld te verdienen na alles. Dat betekent ook dat je moet weten hoe je dat geld te verdienen. Je kunt niet zomaar springen in bedrijf zonder een idee over hoe het uit te voeren. Huren van een professional!

Je denkt misschien dat verkopen is eenvoudig, maar je moet echt iemand om je te helpen de kosten die je zult moeten bepalen nodig. Je moet wat geld te investeren in het begin en je nodig hebt om het opzetten van een goede prijs voor uw product. Om dat te doen, je moet tellen in alle kosten van het maken van uw jam.

7. Advertentie-

Reclame is het cruciaal onderdeel van de verkoop van alles. U kunt het beste product in de wereld hebben, maar als mensen niet weten, zal je niet verkopen een enkel potje. Dus, besteden veel aandacht aan reclame.

Kijk of uw staat toestaat verkopen zelfgemaakte jam op de boeren markt, en op de kerk verkopen, bijvoorbeeld. Adverteren in uw lokale kranten en op het internet. Maak visitekaartjes of folders, en geef een aantal van hen naar uw familie en vrienden te geven aan hun vrienden. Je zult wat tijd nodig totdat het woord krijgt, maar het is niet onmogelijk.

Ik kan concluderen dat de verkoop van jam van huis is nogal een lastig ding om te doen. Echter, als je persistent zijn, ik weet zeker dat je kunt laten gebeuren. Volg deze tips en ga ervoor!

Onze selectie