Is uw schaal maken van je vet?

Heeft u op de weegschaal stapt elke ochtend volledig naakt, nadat u de badkamer hebt gebruikt en verwijderd alle sieraden die een ons zou toe te voegen aan je gewicht om te achterhalen of uw dag gaat goed of slecht te zijn? En, is het meestal de laatste?

Is uw schaal maken van je vet?

Als ik zeg "schaal", denk je van een levenloos vierkant object dat zit op de vloer van uw badkamer, of is het een plat klein monster dat zegt vreselijke dingen met je als je krijgt zelfs dicht bij het? Als je het te beschrijven met een soort van emotie, kunt u uw relatie te heroverwegen met het. Waarom?

Hoe u uw weegschaal te bekijken kan een bijdragende factor om al dan niet u met succes gewicht te verliezen.

Ook al is het de meest geaccepteerde meting van gezondheid, je mag niet worden zelf doen geen gunsten als je hem gebruikt als het enige instrument om te bepalen of je gezond bent.

Uw gewicht is opgebouwd uit een aantal dingen. Hoewel we meestal denken aan het als onze primaire vet meetinstrument, het is eigenlijk veel meer dan dat. Je botten, bloed, organen en spieren dragen allemaal bij aan het nummer dat u elke ochtend zien tussen je grote tenen. Dus, het is niet alleen u vertellen hoeveel vet je hebt. Het vertelt je ook hoeveel van alles wat je hebt ook.

Waarom is deze informatie belangrijk? Want als je te veel zout, bijvoorbeeld, je lichaam water vasthoudt. Dus, als je op de weegschaal en het vertelt je dat je gewonnen £ 4, bent u slaan jezelf voor het verkrijgen van vet als het is gewoon water. Maar, er is geen manier om de schaal om u te vertellen dat, omdat het geeft u alleen het totale gewicht.

Hetzelfde probleem bestaat als je een oefening programma te starten en om spieren te krijgen. Spier weegt meer dan vet. Dus, kun je op de weegschaal en je hebt je gewicht hetzelfde blijven of zelfs krijgen een beetje maar eigenlijk worden het verliezen van vet. Maakt dat je motiveren aan de stok met je positieve veranderingen?

De schaal is niet allemaal slecht. Het is een goed hulpmiddel om te gebruiken dat u een algemeen idee van de vraag of je gewicht brengt u het risico van bepaalde gezondheidsvoorschriften zal geven. En, sommige schalen zelfs berekenen vetpercentage voor u, wat het makkelijker als je probeert om je voortgang bij te houden maakt.

Dus, het probleem is de weegschaal zelf. Het probleem is hoe je het bekijkt. Wat is uw relatie met het?

Heeft u een gewelddadige relatie met je weegschaal? Elke keer dat je zelfs in de buurt komen, denk je dat de schaal begint te opmerkingen waar je rustig kunt horen in je hoofd te maken? Misschien is het, "Daar gaan we weer," of, "Waarom zou je? Je weet het is niet goed te zijn."?

En, zelfs als je in staat om de vervelende opmerkingen van de schaal spuwt je een weg vechten bent, maar ze verergeren wanneer u stap op en de nummers worden uiteindelijk weergegeven. "Oh my, je bent vet!" "Je bent nooit gaat om het gewicht te verliezen als je blijft eten, je varken."

Als dit is hoe je schaal "tegen je praat," na verloop van tijd je internaliseren van de opmerkingen. Je neemt de gedachten en geloof ze. En, wat doe je met de resulterende emotionele pijn?

Als je de gemiddelde emotionele eter, troost vind je in de koekjestrommel of ijs bad. Je eet om je gekwetste gevoelens te kalmeren en te troosten uw verwonde ziel. Je vertelt jezelf dat je beter zal doen morgen. Je belooft. En, je bedoelt het. Totdat je op de weegschaal de volgende ochtend en opnieuw beginnen de cyclus voorbij.

Hoe kan dat helpen bij het afvallen? Het kan niet.

Dus, als je merkt dat je in een gewelddadige relatie met uw weegschaal, scheiden het. Chuck het uit het raam, gooi het van de trap, doe wat je moet doen, maar laat het gaan. Als dat is hoe het tegen je praat, het is niet het helpen van u uw gewichtsverlies doelen te bereiken bij allen.

Maakt de gedachte aan dat je bang? Misschien heb je niet bevalt hoe het spreekt voor u, maar je bent bang dat zonder dat je ballon op en ga uit de hand zijn? Doe je niet. Dat is precies wat de schaal wil doen geloven.

De sleutel achter met succes het verliezen van gewicht is om in een ondersteunende omgeving.

Je moet jezelf omringen met positiviteit en aanmoediging. Indien de omvang niet past in dat, dan is het tijd om het te schoppen naar de stoeprand.

Vergeet niet, het is gewoon een manier om uw algehele gezondheid te beoordelen. Als je echt wilt weten of je een risico op bepaalde ziekten en aandoeningen, heb je andere opties. U kunt naar uw arts en krijg bloedonderzoek gedaan en tests uit te voeren.

En, als het alleen de hoeveelheid vet die je draagt ​​dat je bezorgd bent met, kennismaken met een personal trainer. Ze kunnen een fitness-evaluatie dat de fundamentele activiteiten van uw conditie en een huidplooi remklauw test om uw lichaamsvet percentage te berekenen bepalen omvat doen. Als ze high tech, kun je andere dingen doen om te zien hoe efficiënt je lichaam verwerkt zuurstof en hoeveel calorieën je verbrandt bij het doen van bepaalde oefeningen.

Het punt is dat er nog andere, meer specifieke tests die u kunt nemen als je wat echte antwoorden willen. De fundamentele dagelijkse schaal kan niet af te breken als dat.

Als je niet het gevoel alsof je door alle testen, weet je wanneer je op een paar kilo, toch? Je broek past strakker, je begint te kleine uitstulpingen op plaatsen die vroeger vlak en activiteiten die vroeger gemakkelijk te krijgen, nu vergen meer inspanning. U hoeft niet een schaal nodig om dat allemaal te realiseren.

Wat als je dit leest en denkt: "Hoe zit het met mij? Ik heb een goede relatie met mijn weegschaal en ik heb nog steeds een gewicht probleem?" Je bent een zeldzaam ras, dus omarmen dat het een minder obstakel je moeten overwinnen op je reis om gewicht te verliezen.

Er is geen gemakkelijke oplossing voor gewichtsverlies. En, er is geen one-size-fits-all benadering niet.

Iedereen heeft verschillende redenen waarom ze in gewicht, dus het gaat alleen maar om op te staan ​​dat elke persoon gaat verliezen op verschillende manieren.

Dus als je schaal is niet behulpzaam op je reis, wees niet bang om het te laten gaan. Je doet prima. Vertrouw jezelf. U kunt worden verrast hoeveel kracht je hebt als je het niet al geef het aan dat pleintje levenloos object dat de hoek van uw badkamer vloer inneemt.

Onze selectie