Krav maga tips voor vrouwen

U overweegt een cursus zelfverdediging? Heb je gehoord van Krav Maga? Het is ontstaan ​​in Israël als een militaire discipline. U krijgt vaardigheden van een actieheld uit de films te ontwikkelen. Nog verslaafd? Hier vindt u alles over lezen en erachter te komen waarom het is geweldig!

Krav maga tips voor vrouwen

Krav Maga is een zelfverdediging techniek ontwikkeld in Israël. Het is een mengsel van vele technieken, zoals worstelen, opvallend, en grijpen. In het Hebreeuws betekent het hand tot hand te bestrijden.

Het wordt beschouwd als een van de beste zelfverdediging technieken, omdat het is gebaseerd op het echte leven situaties.

Het wordt gebruikt door de Israëlische Defense Forces dus ja, het is agressief. Meer nog, Krav Maga leert je om de meest kwetsbare plekken aan te vallen op het lichaam van de aanvaller.

Het basisprincipe van deze techniek is om de strijd snel te beëindigen.

Er zijn geen regels hier is geen sport. Echter, als je in opleiding, ben je veilig. Voordat zij zich in de eerste gevecht je al leerde een reeks van bewegingen en je hebt beschermende geer op.

Je leert om te reageren op elke vorm van aanval en enig gereedschap te gebruiken bij de hand. Als u ooit gedroomd van het vechten als een actieheld uit de films, is dit het juiste ding voor je.

Als je wilt leren Krav Maga moet je weten dat de opleiding is hetzelfde voor mannen en vrouwen, wat betekent dat u niet zal worden behandeld als een vrouw.

Je leert om de strijd te beëindigen snel, waardoor je aanvaller in pijn, veel pijn. Want dit is een gevaarlijke techniek moet u zich ervan bewust dat met het komt een grote verantwoordelijkheid. Je kunt niet gaan rond en gebruik het in elke straat en bar gevecht. U shuld deze alleen gebruiken voor zelfverdediging.

De grondlegger van Krav Maga is Imi Sde-Or (zijn geboortenaam was Imrich Lichtenfeld), geboren in Hongarije in 1910 en groeide op in Slowakije. Hij was een bekroond turnster, worstelaar en bokser. Echter, de situatie in Slowakije werd nogal onaangenaam voor Joden in het midden van de jaren '30 en Imi besefte dat boksen en worstelen zou niet van veel hulp aan hem of hij zou worden aangevallen. Hij begon zijn vechtkunsten te wijzigen en iets dat later Krav Maga zal worden te creëren.

De situatie in Slowakije werd ondraaglijk voor hem, zodat hij en zijn gezin Europa en nazi-regime vluchtte in 1940. Imi belandde in Palestina. Hij werd lid van Palestina leger en werd de instructeur voor de fysieke fitheid en later Krav Maga.

Na zijn pensionering uit het leger, Imi opende een school om Krav Maga te leren aan burgers. In 1978 richtte hij een non-profit Israëlische Krav Maga Association. Deze techniek ingevoerd VS in 1981 en in Europa in de vroege jaren '90.

Dames, als je wilt veilig voelen ten alle tijden, Krav Maga is wat je nodig hebt. Het is agressief, heeft geen regels en kan worden gebruikt in een reële situatie. U moet harder worden want niemand zal je behandelen als een dame tijdens de training. U zult een mean machine geworden op hoge hakken.

Bekijk deze instructievideo Krav Maga video hieronder om een ​​gevoel te krijgen voor het:

Onze selectie