Mocht u uw baan op te zeggen en start je eigen bedrijf?

Het is iets wat je hebt gedroomd van het doen al geruime tijd. Je waant vaak je het runnen van uw eigen bedrijf, eigen baas, het maken van uw eigen regels. Het is een visie die je glimlach maakt, maar ben je echt klaar om het een realiteit te maken?

Mocht u uw baan op te zeggen en start je eigen bedrijf?

Beslissen om uit onderneming op uw eigen is zeker niets om licht te nemen. Als je het doet en slaagt, dan is dat geweldig. Maar, je moet bereid zijn om niet zo hoog gaan zoals je wilt zo snel gaan als u van plan bent om er te komen voor het geval dat het starten van een eigen bedrijf is niet wat je dacht dat het zou zijn.

Dus, hoe weet je wanneer het tijd is voor u om de sprong naar zelfstandig ondernemerschap? Stel jezelf de volgende vijf vragen:

Kunt u het zich veroorloven om te falen?

Niemand geeft in de wereld van het ondernemerschap gewoon te mislukken. Maar, heb je er klaar voor om te voorkomen voor het geval het gebeurt te zijn. In het bijzonder, moet je in staat zijn om jezelf financieel te ondersteunen in het geval dat uw bedrijf niet opstijgen als je dacht dat het zou doen.

Dit kan betekenen dat het hebben van genoeg geld gereserveerd om u te krijgen door voor zes maanden tot een jaar. Hoewel dat lijkt misschien veel, de meeste bedrijven niet starten om een ​​winst te trekken tot vijf jaar uit en dat is als ze overleven helemaal. Dus, hoe meer je in staat om jezelf te ondersteunen tijdens die periode bent, hoe meer kans je hebt om de stok met het te laten werken.

Als je niet een soort van financiële fall-back plannen op dit moment hebben, bent u waarschijnlijk gaat willen een te maken voordat je een duik in het leven van het zelfstandig ondernemerschap. Bepalen hoeveel geld je nodig hebt en komen met hoe je gaat om dat bedrag voorafgaand aan iets dat je toekomst in gevaar brengen welzijn doen krijgen.

[Lees: 7 gewoonten van zeer succesvolle vrouwen ]

Zijn jullie georganiseerd?

Eigen baas betekent dat je een systeem waarin je weet waar alles is het moment dat je het nodig hebt te maken. Je moet om te komen met een manier om ervoor te zorgen dat er niets valt door de scheuren, waardoor je in een kwetsbare positie.

Dat wil niet zeggen dat iemand die is ongeorganiseerd kunnen hun eigen bedrijf niet draaien. We hebben allemaal waarschijnlijk gewerkt voor mensen die niet hun bureau kunnen vinden omdat het begraven onder grafheuvels van papier dat is verspreid over, maar het zal zeker het gemakkelijker maken als u een plaats voor alles (en zorg ervoor dat het er in zit).

[Lees: 5 stappen om uw werk te organiseren ]

Als u niet erg georganiseerd, er zijn veel tools om u te helpen. Er zijn computerprogramma's die uw informatie kunnen bewaren binnen handbereik. Of, als u van plan om iemand anders te huren als u uw bedrijf te starten, misschien zult u willen ervoor zorgen dat het is iemand die uitstekende organisatorische vaardigheden om u te houden in de lijn heeft. (Maar je bent ook gaat willen ervoor zorgen dat u inzicht in hun systeem, zodat je jezelf niet vinden in een hachelijke situatie moeten hun dienstverband ooit te beëindigen.)

Heeft u veel richting nodig?

Eigen baas betekent dat er niemand is om je te motiveren om dingen gedaan te krijgen of duw je in de juiste richting. Je moet bereid zijn om jezelf uit bed te komen, pakken je to-do lijst met verve en niet stoppen totdat de klus geklaard is.

Heb je klaar en bereid om je eigen beslissingen te nemen om vooruit te gaan op welke manier het beste ondersteunt uw algemene doelstellingen te zijn. Er wordt vaak gezegd dat een besluit is beter dan geen beslissing, dus je moet bereid zijn om actie te ondernemen, zelfs als je geen idee hebt wat die actie zou moeten zijn. Idealiter heb je de mogelijkheid om jezelf te onderwijzen eerst, maar een aantal keuzes moeten worden gemaakt op een moment van kennisgeving, niet toe te staan ​​te allen tijde voor u om uw opties te onderzoeken.

Als je niet het gevoel dat je kan nemen op dit soort van zelf-motivatie of behandelen van dit soort druk doorslaggevend te zijn wanneer het daarom vraagt, mag je niet klaar zijn om de wereld van het worden een self-beleden ondernemer voeren.

Is uw familie ondersteunend?

Terwijl u kunt een succesvol bedrijf te creëren zonder de steun van de mensen om je heen, het is zeker een stuk moeilijker. Gaan door het proces van het proberen om niets te veranderen in iets kan mentaal en emotioneel worden zeer ontmoedigend en hard op je. Soms is het de kracht van je persoonlijke netwerk dat is het enige dat je bespaart en helpt u door uw dag.

Niet te vergeten dat je familie waarschijnlijk daar zullen offeren met u. Ze zullen het financieel voelen. Ze zullen hun tijd te verliezen met je als je meer uren te besteden dan ooit gewoon om te proberen om uw visie te krijgen op de vlucht te nemen. En, het meer aan boord zijn ze, hoe minder je zult voelen zich schuldig over het niet daar voor hen de manier waarop u wilt, omdat je weet dat ze begrijpen en zijn daar met u elke stap van de weg.

Praat erover met de mensen die het dichtst bij u voorafgaand aan het nemen van de volgende stap. Zorg ervoor dat ze begrijpen wat je allemaal tegen als je door het proces. Wees zeer realistisch met hen. Als u probeert om suiker jas, zult u waarschijnlijk eindigen met die dicht bij je boos en wrokkig omdat je niet vertellen waar het op staat.

Laat ze weten hoe belangrijk hun steun is aan u. Hoe meer ze het gevoel dat een deel van het proces, hoe meer ze zal juichen voor u om uw bedrijf een succes te maken.

[Lees: 7 gewoonten van succesvolle zakenvrouwen ]

Wat is je plan?

Je moet een business plan, zodat u precies weet waar uw bedrijf wordt geleid en precies hoe er te komen. Tuurlijk, het kan veranderen als je gaat langs het proces (het is bijna een zekerheid), maar je kunt niet lopen in deze hebben geen idee hoe dit werk te maken. Zoals het oude gezegde gaat, "Fail te plannen en plannen te mislukken."

Volgens Forbes.com, zijn er een paar dingen die elke business plan moeten hebben. Zij omvatten:

  • Na een grondige, maar korte samenvatting van uw bedrijf. Welk probleem wil je oplossen? Waarom zouden mensen bij u kopen? Hoe ga je om geld te verdienen?
  • Weten wie uw doelgroep is. Wie specifiek verkoopt u aan? Welk deel van de bevolking zouden de meeste van uw product of dienst ten goede komen?
  • Het creëren van een nauwkeurige evaluatie van uw concurrentie Weet wie je tegen;. Die je moet outsell. Hoe zijn ze beter dan jij? Erger dan jij? Wat biedt u klanten dat ze niet kunnen, of niet?
  • Het definiëren van uw team. Wie heb je nodig in uw bedrijf te brengen om het een succes te maken? Welke kwaliteiten moeten zij bezitten? Wat zal hun rol zijn?
  • Komen met een voorstel voor business model. Dit is het deel dat de meeste mensen denken als ze eigenlijk denken van een business plan. Hoe bent u van plan om de markt zelf? Hoeveel geld zal dat kosten? Hoeveel ga je rekenen? Wat zal de overhead zijn? Hoeveel heb je nodig om winstgevend te zijn?

Als je al deze dingen hebt gedaan en je bent ervan overtuigd dat je klaar bent om wagen in zelfstandige, dan gefeliciteerd bent. Je zou kunnen worden in overeenstemming te zijn over een toekomstige cover van Inc Magazine.

Maar zo niet, dat is ook goed. Het is beter om vooraf te weten dan het is om uit te vinden wanneer het te laat is.

[Lees: Wees moedig en meer zelfvertrouwen en succesvol ]

Onze selectie