Piercing ideeën

Als u houdt van body art, maar kan geen make-up je gedachten over de volgende stud, hier zijn een paar piercing ideeën.

Piercing ideeën

Of u nu uw eerste kennismaking met de naald, of al een paar piercings, proberen deze trendy, koele piercings.

Lip

Als je niet in het krijgen van uw neus of wenkbrauw gedaan, wat dacht je van een leuke lip piercing? Hier zijn een paar die u kunt uitproberen. Ze geneest heel snel, in vier tot twaalf weken, en in die periode moet je ze spoelen met zoutoplossing, gebruik mondwater en vermijd drinken en roken.

Aangezien het binnenste deel van het sieraad gebeurt in de mond, het risico van gom en tandschade, dus zorg ervoor dat is gemaakt van een zacht materiaal en niet metaal. BioPlast of siliconen moet het lukken.

De labret is de meest voorkomende, de stoeterij gaat in de holte onder je onderlip. Het kan hoger of lager worden geplaatst, hoewel het onderste gewoonlijk voor jongens, zodat de nagel toont door de baard.

De monroe / madonna

Vernoemd naar de beroemde moedervlekken op de gezichten van de blonde bombshells ', gaat deze op de zijkant van je bovenlip. Het zal geweldig uitzien met een felgekleurde lippenstift of gloss, voor een trendy pin-up look van de jaren vijftig en zestig.

De side lip

Deze gaat ook naar de kant, maar op je onderlip. Ziet er supercute met een stud, en als je in een meer extreme look, zal een sluiting ring ook werken.

De medusa

De stud gaat boven je bovenlip, in het midden van de groef van je neus naar je lippen. Zorg ervoor dat uw piercing kunstenaar besteedt aandacht aan de symmetrie, wil je niet een scheve blik!

Navel

De standaard bananabell die gaat door het bovenste deel van je navel is niet de enige manier om te doorboren de navel! Het duurt een tijdje langer om te genezen, ongeveer 12-18 weken, met standaard nazorg - het reinigen ten minste tweemaal per dag met een zoutoplossing. Vermijd hoge taille bodems zodat ze niet los te rukken op de ring!

Het omgekeerde

De sieraden wordt geplaatst via de onderkant van je navel. De kleinere ring naar beneden wijst, terwijl de bovenste is in je navel. Een eigenzinnige, leuke versie van de standaard piercing.

De horizontale

De sieraden gaat horizontaal, door de huid boven of onder je navel. Kies een bananabell diezelfde balletjes ter grootte heeft voor perfecte symmetrie.

Oppervlakte piercing

Deze kan worden gedaan op veel verschillende plaatsen in je lichaam, omdat alles wat ze nodig hebben is een plat stukje huid. De barbell gaat onder, parallel aan de huid, en zowel de ingang en uitgang gaten zijn door hetzelfde deel van de huid.

Zorg ervoor dat u kiest voor een locatie die u goed te allen tijde kunnen beschermen tegen verstrikt te raken in de kleding of het krijgen wreef vaak tegen een hard oppervlak, en niet te vergeten geraakt! Als het goed gedaan, zullen ze zien er cool en goed te genezen, maar als ze gewond raken, kan je lichaam beginnen aan de piercing weigeren door letterlijk dwingen het uit je lichaam via de kortste weg - duwen het uit aan de oppervlakte van de huid.

Dit kan pijn doen en laat een litteken, dus wees extra voorzichtig! Surface piercings algemeen genezen in ongeveer 6-16 weken, afhankelijk van de locatie.

Mensen laten doen op hun nek (vampier piercing), borstbeen, achterkant van de nek, en zelfs polsen of de vliezen tussen hun duimen en wijsvingers. Een andere populaire plek is het hip, maar hoe krijg je je kleren aan en uit? Ouch!

Het implantaat

De nagel is zichtbaar op het oppervlak van de huid, verbonden door een barbell een "stop", dat onder de huid wordt geplaatst. Vereist extra zorg tijdens de genezing, zodat het niet valt uit. Verwijderen van deze is lastig, zorg ervoor dat je echt een wilt voordat je naar de salon! Ik heb een aantal meisjes met diamant implantaten op hun ringvinger, een beetje als een verloving piercing. Ziet er schattig, maar misschien is het een beetje te veel? Achter het oor ziet er fantastisch uit, dat wel.

Onze selectie