Quiz om uw perfecte huisdier te definiëren

Er zijn veel mensen die er zijn, die graag een huisdier te krijgen, maar weet echt niet welke een te krijgen. Moet je gaan met een hond, een kat, een papegaai of iets anders? Ontdek hier.

Quiz om uw perfecte huisdier te definiëren

Ik ga u algemene kenmerken van de dieren en de mensen die ze bezitten te geven. Je moet weten wat te verwachten en volgens die beslissen welke huisdier is het beste voor je. Laten we beginnen.

1. Een hond

Honden zijn de meest voorkomende huisdieren. Veel mensen houden van hen, ze zijn de mens beste vriend en ze kunnen veel plezier in uw huis te brengen. Ze brengen ook verantwoordelijkheden.

Een hond vergt veel van uw tijd. Natuurlijk, er zijn rassen die meer en rassen die minder activiteiten nodig hebben nodig hebben, maar elke hond heeft vier wandelingen per dag om niet te "zijn zaken te doen 'op uw tapijt. Dat betekent dat je nodig hebt om thuis te zijn voor het grootste deel van de dag. Werken 9-5 en het hebben van een hond die alleen blijft in het huis is geen goed idee.

Honden zijn te duur. Sommige rassen kan echt inpakken rekening van de dierenarts, en alle van hen houden om op te kauwen op je spullen. Als je een type persoon die wordt gehecht aan de dingen in haar huis - een hond is niet een huisdier voor u.

Mensen die honden hebben over het algemeen vriendelijk en actiever dan degenen die ze niet hebben. Een hond is een perfecte huisdier voor mensen die graag veel tijd buiten door te brengen, en voor degenen die op zoek zijn naar een metgezel. Niemand kan zo blij je te zien als je hond kan.

Om samen te vatten allemaal - honden zijn geweldig huisdieren, maar ook een grote verantwoordelijkheid. Denk zeer zorgvuldig en kies een ras dat het beste bij u past. Vergeet niet dat de hond verdient een goed leven en als je niet de tijd of de ruimte voor een hond te hebben - niet een hond te krijgen.

2. Een kat

Katten staan ​​bekend als zelfstandige en gemakkelijker te onderhouden. Ze heb je niet nodig, behalve wanneer het tijd is voor eten en ze doen het prima op hun eigen.

Katten zijn de perfecte keuze voor mensen die veel werken en willen nog steeds een snoezige schepsel te wachten tot ze thuis. Zij besteden het grootste deel van de dag slapen en zichzelf verzorgen, en ze meestal niet erg om alleen gelaten te worden.

Katten niet meer naar buiten, ze kunnen binnen de hele tijd. Maar ze moeten een kattenbak die je nodig hebt om elke dag te reinigen. En er zijn niet veel dingen die zo slecht als kitty kattenbak ruikt.

Ze laten ook veel van haar en bont achter hen. Niet dat honden dit niet doet, maar kat haar is veel lichter dan honden, wat betekent dat het niet echt op de grond vallen en daar blijven, maar vliegt rond je kamer.

Oh ja, en ze willen graag krassen op de meubels met hun klauwen.

3. Een papegaai

Papegaaien zijn kleurrijk, spraakzaam kleine wezens die een echte vreugde of een echte pijn in de nek kan worden. Mensen denken meestal dat je niet hoeft te veel tijd om een ​​papegaai te wijden, maar dat is heel erg mis.

Papegaaien heb je nodig. Als je niet besteden veel tijd met hen, hebben ze de neiging om zenuwachtig te worden en hebben ze de neiging te schreeuwen om aandacht. En ik denk dat alleen een baby luider dan een papegaai kan schreeuwen. Echter, ze vergen minder tijd dan honden en ze kunnen binnen de hele tijd worden bewaard.

Nog, het houden van een papegaai in de kooi de hele tijd is niet echt humaan. Dat betekent dat je ofwel zult hebben om de papegaai te leren zich te gedragen buiten de kooi en om later terug te keren, of om zijn vleugels, die ik moet u zeggen dat ik echt niet ondersteunen clip.

Papegaaien werken het best in tweetallen. Zo kunnen ze altijd zullen moeten het gezelschap van elkaar en je zult moeten minder tijd met hen doorbrengen. Hun kooien moeten ten minste een keer om de paar dagen te worden schoongemaakt. Dit is sterk afhankelijk van hoe groot de papegaai is.

Dus, papegaaien zijn een goede keuze voor werkende mensen en mensen die veel tijd thuis doorbrengen. Ze kunnen vrienden, niet alleen huisdieren, maar je moet wat tijd en energie gestoken in het maken van vrienden met hen.

Grotere soorten papegaaien, zoals ara's leven voor 50 jaar en kunnen leven tot zelfs 80 jaar. Krijgen van hen is een levenslange verantwoordelijkheid en je zou het zelfs nodig om na te denken over iemand die zal worden het verzorgen van hen nadat je weg bent. Een ara kunt u gemakkelijk overleven.

4. Hamsters

Hamsters zijn ideaal voor de eerste keer bezitters van huisdieren. Ze hebben niet veel van uw tijd nodig hebben en ze niet veel ruimte nodig. Toch, in gedachten hebben dat ze nachtdieren, dus houden ze in de ruimte waar je slaapt in, is niet het beste idee.

Hamsters alleen een kooi om in te wonen, wat speelgoed en voedsel en water. De kooi moet minstens een keer per week worden schoongemaakt en opgevuld met vers zaagsel of hooi. Hamsters zijn ideaal voor mensen die veel werken en niet veel tijd hebben, maar zou nog steeds graag een huisdier. Verwacht niet dat ze hoe dan ook met u te communiceren, u vrijwel niet bestaan ​​voor hen.

Hamsters leven alleen tot 3 jaar en hun gemiddelde levensduur is 1,5 jaar. Ze niet krijgen als je de neiging om te gehecht te raken aan uw huisdieren, zult u heel verdrietig zodra ze weg zijn. Het is ook niet een goed idee om een ​​paar van de hamster te krijgen, want in een zeer korte tijd, zal je veel hamsters hebben. Hamsters fokken een paar keer per jaar.

5. Vis

Vissen worden gewoonlijk "huisdieren voor luie mensen". Ik wil hen "huisdieren voor relaxte mensen" noemen. Vis niet veel moeite of veel tijd nodig, maar je kunt niet met ze spelen in any way. Zij hebben behoefte aan aquarium met het schoonmaken van pompen en voedsel. Dat is alles.

Het aquarium moet natuurlijk elke keer in een tijdje worden schoongemaakt. Anders dan dat, is uw enige verantwoordelijkheid is om een ​​of twee keer per dag de vissen voeren. Je hoeft niet echt een gevoel van het daadwerkelijk hebben van een huisdier, maar aquariums zijn naar verluidt zeer ontspannend, dus vissen zijn ideaal voor mensen die onder een hoop stress.

Dit is alles wat u moet weten over de 5 meest voorkomende huisdieren in de wereld. Doe je huiswerk en kies uw huisdier verstandig. Je zou kunnen verkrijgen van een vriend voor het leven, je moet om het te kiezen in de best mogelijke manier.

Heb je al een huisdier? Ik zou graag horen waarom je precies die ene koos.

Onze selectie