Snelste achtbanen in de wereld

Om echt te genieten van de hele achtbaan ervaring, is het best dat je je angst op dat hij grond te laten. Laat de adrenaline rush over je heen als je een ritje op de snelste achtbanen in de wereld te nemen.

Snelste achtbanen in de wereld

Sommige mensen zijn bang om dood van hen. Als u een van deze jongens, wanhoop niet, kan je ervoor kiest om je angst een zware klap te geven door het nemen van een van deze ritten. Maar als je denkt dat je hart niet kan nemen, dan is er altijd een van die achtbaan simulators, die je zal vermaken, maar niet helemaal laten je schreeuwen voor de tweede ronde. Voor al de rest van ons, is er deze to-do lijst van de vijf snelste achtbanen ter wereld.

1. Formule rossa

Formula Rossa (via en.wikipedia.org)

Gelegen op de Ferrari World in Abu Dhabi, sinds November 2010 Dit is de snelste achtbaan ter wereld. het bereiken van de ongelooflijke snelheid van 150 mijl per uur. Het gaat 22mph sneller dan de volgende beste ding. Het is ontworpen om te lijken op het Italiaanse circuit Aerodromo Nazionale Monza.

Felipe Massa en Fernando Alonso, kon Ferrari Formula One drivers niet weerstaan ​​het nemen van een ritje op het op 11 november 2010, 3 dagen voor de 2010 Abu Dhabi Grand Prix. De achtbaan heeft een ongelooflijke uitzicht, maar vanwege de verbazingwekkende snelheid en de adrenaline rush zul je niet genieten van het uitzicht zo veel, dan moet je gewoon een andere manier om te genieten van het landschap te vinden.

2. Kingda ka

Kingda Ka (via www.coastergallery.com)

Hier is een rit die een orkaan had overleefd en werd geraakt door de bliksem, maar is nog steeds up and kicking! Vernoemd naar een gouden tabby tijger die in de buurt woonde enige tijd, deze achtbaan is alles over de jungle, met zijn omgeving en de geluiden. Het kan de tweede snelste in de wereld, maar het is de langste. Het is de tweede lagen ooit gebouwd, waardoor het een druppel op 400ft en voltooit een volledige cirkel. Het is gelegen in het Six Flags Great Adventure in Jackson, New Jersey.

3. Top thrill dragster

Top Thrill Dragster (via www.coasterforce.com)

Naast de Kingda Ka is de enige lagen coaster ter wereld. Als u niet klaar om te gaan op deze spanning en sensatie meteen, er zijn vijftien andere achtbanen die u kunt genieten op het Cedar Point in Sandusky, Ohio. Met de slogan "Ras voor de Hemel" het was de tweede plaats verloren als de snelste voor slechts 8 mph, maar toen het weer werd gebouwd in 2003, was het zowel de hoogste en snelste achtbaan ter wereld. Het thema is de Top Fuel Drag Racing, dus als je een fan bent, heb je een extra reden om te gaan op deze dolle rit.

4. Dodonpa

Dodonpa (via www.horskedrahy.eu)

Dacht zelfs dat het is pas de vierde snelste achtbaan ter wereld, het is een van de engste attracties van zijn soort in de wereld, en als het gaat om acceleratie, is het op de top van de lijst. Het is gelegen in het Fuji-Q Highland Amusement Park in Fujiyoshida, Yamanashi, Japan, en zijn naam is gegeven in de geest van de traditie. Don-don-pa is de naam van de oude Japanse oorlog drums, en je kunt ze horen op de wachtlijn.

5. Superman: ontsnappen uit krypton

Superman: Escape from Krypton (via www.lonestarthrills.com)

Ooit wilde een superheld te zijn? Hier is uw kans om te voelen als een. De "Superman: Escape from Krypton" ride, gelegen aan de Six Flags Magic Mountain in Valencia, Californië, is ontworpen om u te begeleiden via alle gevaren te ontsnappen aan de rotsachtige planeet voordat het neemt je superkrachten weg. Eerst moet je een lange klim nemen van de heuvel om er te geraken, voeren de laadruimte gemodelleerd naar de Vesting van Solitude, om naar de 100mph rit via de kristallijne interieur.

Dus, of je wilde een autocoureur, een superheld of een samoerai te zijn, is er een plaats voor u op deze achtbanen. Hou je armen naar beneden, hoofd achterover, vasthouden en geniet van de rit!

Onze selectie