Top 6 meest nuttige talen te leren

Bent u het denken over het leren van een nieuwe taal? Als het antwoord ja is - eerst moet ik zeggen bravo! Ik hou van talen, en een groot voorstander van het leren van een nieuwe. Als je met tweede gedachten over welke taal je wilt leren - hier zijn mijn top 6.

Top 6 meest nuttige talen te leren

Voordat je jezelf bezighouden met het leren van een nieuwe taal, vergeet niet dat je niets kunt doen in een paar maanden. Een nieuwe taal leren kost tijd, maar het is een prachtig en zeer de moeite waard proces.

1. Frans

Het is de tweede meest populaire vreemde taal te leren op de planeet - direct na het Engels. Het is de taal van romantiek en liefde. Als je een romantische ziel, Frans is de juiste taal om te leren.

Frans wordt gesproken door ongeveer 110 miljoen native speakers en ongeveer 190 miljoen tweede taal sprekers. Het is de officiële taal van Frankrijk en het is ook in Canada, Zwitserland, België, Monaco etc. gesproken - 29 landen in totaal.

Je nodig hebt om je tong draai een beetje tijdens het proces, maar Frans is niet een zeer harde taal. De beste manier om het te leren zou uiteraard zijn om naar Frankrijk. Het kan je een perfecte excuus om eindelijk te gaan en te zien in Parijs. U kunt ook proberen om je eerste stappen te zetten op Franse Bonjour.

2. Duits

Ze noemen het de taal van het stellen van mensen, maar ik heb altijd een zwak gehad voor de Duitse. Het klinkt alsof iemand schreeuwen tegen je - maar voor mij is het mooi. Met een geschatte 100 miljoen sprekers, Duits is de meest gesproken taal in de Europese Unie.

Duitse draagt ​​een veel meer overeenkomsten met het Engels dan je zou denken. Beide talen zijn lid van de Germaanse groep van talen, dus zodra je wennen aan een paar vreemde dingen, zul je heel snel leren. En nu ben je waarschijnlijk afvragen "waarom de hel zou ik Duits leren?" Nou, het is cool - zo simpel als dat.

Duits leren zal waarschijnlijk je wat tijd, vooral als gevolg van de uitspraak en grammatica. Ik zou willen voorstellen aan u, om serieus deel te nemen in een klas als je wilt echt Duits te leren. Neem het van iemand die 5 cd's heeft gehad om Duits te leren thuis voor 5 jaar en nog steeds niet spreken Duits.

3. Spaans

Ik geloof echt dat iedere burger van de Europese Spaans moeten leren. Het is de tweede meest gesproken taal in het land, bijna geheel Zuid-Europa (met uitzondering van Brazilië) spreekt het, en wetende dat het kan alleen maar een voordeel zijn.

Spaans is een hele makkelijke taal om te leren, denk ik. Ik heb eigenlijk nooit geleerd, maar ik begrijp wel een beetje en ik kan een eenvoudig gesprek te hebben. U kunt waarschijnlijk iemand van de Spaanse afkomst om u te helpen met het vinden. Bovendien, kijk Zuid Europese shows. Omwille van uw geestelijke gezondheid, probeer dan iets anders is dan een telenovela, maar zelfs die zijn nuttig wanneer het gaat om het leren van de taal.

Het zal waarschijnlijk neem je minder tijd om Spaans te leren, dan zou het om Frans of Duits te leren. Het grote voordeel is dat je Spaans om je heen kunt horen - dat helpt veel. Dus, als u op zoek bent naar een nieuwe taal leren snel - misschien Spaans is de beste oplossing.

4. Chinees

Of we zouden willen toegeven of niet, kon Chinees heel goed de taal van de toekomst. Zelfs nu wordt beschouwd als een enorm voordeel te spreken Chinees, en experts zeggen dat het alleen maar meer nodig zal zijn in de toekomst. Het is de taal die door de meeste mensen in de wereld met een geschatte 1,2 miljard native speakers gesproken.

Als het gaat om de tijd die je nodig hebt, en de moeilijkheid van de taal, de situatie is als volgt - u zult veel meer tijd om te leren geschreven dan gesproken taal nodig. Mandarijn Chinees is de meest voorkomende dialect van de Chinese en het is, verrassend genoeg, niet zo moeilijk als je zou denken. Het heeft geen subject / werkwoord overeenkomst, geen meervoud, geen vervoegingen en geen tijden, om een ​​paar te noemen.

Aan de andere kant, het leren van de Chinese schrijven kan jaren duren. Er zijn duizenden symbolen die u nodig hebt om te leren alleen maar om te kunnen elementaire dingen te schrijven. Het is echter de waarde van de tijd, gedurende ten minste drie redenen:

  1. Zakelijke mensen die Mandarijn spreken hebben een hogere kans om klanten te vinden in de enorme Chinese markt.
  2. China is een land van grote geschiedenis en cultuur en het leren Mandarijn zal je helpen meer van te begrijpen.
  3. China en Taiwan bieden fantastische reizen kansen, en het kennen van de taal van het land je reist naar is nooit een nadeel.

Je zou kunnen proberen het leren van Mandarijn Chinees door cursus aangeboden bij Rosetta stone. Echter, ik persoonlijk denk dat de beste manier om een ​​taal te leren is om wat tijd door te brengen in het land dat het spreekt. Dus pak je koffers en breng een paar maanden in China.

5. Arabisch

Heb je gemerkt dat in de laatste paar jaar mensen die Arabisch spreken zijn zeer gewaardeerd en gewild? De voor de hand liggende reden is de sterke groei van de Arabisch sprekende landen - 26 van hen - en hun positie in de mondiale markt.

Arabisch wordt gesproken door meer dan 422 miljoen mensen, voornamelijk in Afrika en het Midden-Oosten. Degenen die het hebben geleerd beweren dat het een extreem harde taal te leren. Studenten meestal besteden hun hele eerste jaar van de studies, alleen leren hoe je Arabisch schrijven en de uitspraak is niet een fluitje van een cent ofwel.

Echter, de mogelijkheid om Arabisch te spreken kan brengen u een hoop goede zakelijke kansen. Er is een grote vraag en weinig aanbod van mensen die in de westerse wereld Arabisch spreken. Het is ook de taal die veel van de geschiedenis en cultuur draagt. De Koran is geschreven in het Arabisch, wat betekent dat de moslims in de hele wereld begrijpen. Waar je ook bent, er is een mogelijkheid je iemand die Arabisch spreekt vinden.

6. Gebarentaal

Het leren van gebarentaal heeft op mijn "to do" lijst voor bepaalde tijd. Hopelijk in de nabije toekomst, ik zal deze taak te vervullen. Je moet het ook doen.

Gebarentaal is het dichtst, de universele taal van de wereld, is er. Er zijn lichte varianten van het in elk land, maar de algemene regels zijn hetzelfde. U zult waarschijnlijk moeten minder dan een dag te leren om de letters van het alfabet te ondertekenen, maar jezelf niet gek dat dat genoeg is. Er zijn duizenden borden die je nodig hebt om te leren. Ik wil je graag voorstellen om te beginnen met de eerste 100 tekens, vermeld op de website van Life afdruk.

Het leren van gebarentaal is simpelweg een zeer humaan en een zeer vervullen daad. Er zijn zo veel mensen die er die niet kunnen horen en begrijpen wat de rest van ons zeggen zijn. Wacht niet op een van hen om te beginnen met het leren te ontmoeten. Verwen uzelf met het doen van een ongelooflijk lekker ding en beginnen met het leren van gebarentaal ASAP.

Een nieuwe taal leren is altijd een goed idee en een zeer verrijkende ervaring. De tijd die je nodig hebt om het te leren, is sterk afhankelijk van uw vaardigheden en de manier waarop je besluit om te leren. Kies een van deze zes, of een andere taal die u wilt leren, en zich inschrijven voor een cursus vandaag. Je leeft een nieuw leven voor elke nieuwe taal die u spreekt. Geef jezelf een kans om meer te leven dan alleen maar een leven.

Onze selectie