Vakantie eten survival guide

Heeft uw vakantie draaien rond vetrijke, slecht-voor-je-maar-smaak-zo-lekker eten? Heeft de gedachte alleen al van al het lekkere huisgemaakte maaltijden en desserts maken je tien pond te krijgen?

Vakantie eten survival guide

Vakanties zijn moeilijk als je op je gewicht letten voor een aantal redenen. De voor de hand liggende is dat voedsel is overvloediger. Elke bijeenkomst lijkt rond een maaltijd te worden gepland. Je moet in dit huis voor de lunch en die plek voor het diner. En, niet alleen is het eten voedsel dat is in overvloed, maar snacks ook.

Niet alleen is er meer voedsel, maar meestal is het voedsel dat je niet normaal krijgt. Dus, je kijkt naar het als een 'traktatie' die het gemakkelijker maakt om te rechtvaardigen het eten of het eten van meer van omdat je weet dat het zal een heel jaar duren voordat je dat specifieke gerecht weer kan hebben.

Tot slot, als je een stress-eter, wat meer stress dan vakantie? Je hebt financiële stress als je veel van geschenken te kopen of partijen bij te wonen. Je hebt familiespanning want je hebt te maken met familieleden die zijn taai genoeg om op hun eigen, maar zet ze allemaal samen en WHAMO! Als er ooit een tijd om comfort food hunkeren, dit is het.

Ja, kan vakantie zijn hard op de taille. Maar, ze niet zo te zijn. De waarheid is dat je de vakantie met uw riem kan overleven op dezelfde inkeping als voordat ze begonnen. Hoe?

Stoppen met jezelf te vertellen kun je niet

Als u herhaaldelijk tegen jezelf dat je goede keuzes kan maken of je kan niet door de dessert tafel zonder te grijpen uw favoriete snoepje, dan heb je gelijk. Dat kun je niet. Echter, als je jezelf vertellen dat je kunt, dan zul je recht dan ook.

Je kunt doen wat je zelf kunt doen vertellen. Geef jezelf wat krediet. Je hebt het gemaakt door een aantal mooie zware omstandigheden in het leven, toch? Dus, waarom niet toegeven dat je sterk genoeg bent om te lopen langs een stukje cheesecake of fudge bent? Je bent. Je moet het gewoon geloven en zich verbinden tot het.

Laat jezelf niet te hongerig

Hoe vaak heb je niet de hele dag gegeten omdat je weet dat je gaat naar een bijeenkomst die gaat om tonnen van uw favoriete voedingsmiddelen hebben? En, wat gebeurt er als je er bent? Je eet alles in het zicht, toch?

Hoewel het misschien lijkt alsof je beter af alleen het eten van een enorme maaltijd bent, de waarheid is dat je waarschijnlijk verbruiken meer calorieën dan je zou als je verstandig de hele dag gegeten en kwam niet opdagen uitgehongerd. En, niet alleen heb je meer eet, je maakt ongezonder keuzes. Je bent zo hongerig dat je eten wilt en je wil het nu, zodat je eten wat is voor u.

Dus, laat je niet te hongerig voordat je gaat. Dat betekent twee dingen. Ten eerste, zorg ervoor dat je eet gedurende de dag. Misschien wil je eten lichter omdat je weet dat je meer calorieën je verbruikt dan normaal die avond, en dat is oke. Maar, niet helemaal overslaan eten.

Ten tweede, iets eten voedzaam rechts voordat je vertrekt. Een kopje bouillon gebaseerde soep of pak een appel en een plakje kaas. Als je niet al te honger als je er bent, zult u minder geneigd om sjaal in een bos van hors d'oeuvres die realistisch waarschijnlijk niet zo goed smaken toch.

Wees selectief

Gewoon omdat het de vakantie betekent niet dat je alles moet veel eten. Hoe vaak heb je begonnen in de rij voor voedsel, zet een beetje van dit en een beetje van dat op je bord alleen te laten stapelen als je naar iets wat je echt wilt? Bekijk hier de volledige selectie eten voordat je zelfs in de voedsel-lijn. Door het plukken wat je wilt van tevoren, dan kunt u deze oude vakantie tijdverdrijf voorkomen.

Het is dwaas om te verwachten dat je om te gaan door de feestdagen en niet jezelf toestaat geen traktaties. Trouwens, wat er gebeurt als je tegen jezelf kun je niet een van de oma's zelfgemaakte appeltaart of Aunt Molly's beroemde suiker cookies? Je eet dubbel, toch?

Geef jezelf wat speelruimte. Gun jezelf een paar traktaties. Kies voedingsmiddelen die je alleen kunt krijgen deze tijd van het jaar. Het is gemakkelijk om weg te lopen van iets wat je weet dat je elk moment, dus doe het. Ga voor de voedingsmiddelen die speciaal en eet ze met liefde.

Let op je alcoholgebruik

Hoewel het goed is om een ​​glas of twee van de bubbels hebben, voorzichtig zijn dat je niet overdrijven. Het is moeilijk om te zien wat en hoeveel je eet wanneer je dubbel nu zien.

Niet alleen heb je de neiging om slecht voedsel keuzes te maken wanneer je drinkt wat leidt tot extra calorieën, alcohol calorieën ook. Zelfs een licht bier heeft overal 96-110 calorieën per 12 ounce portie. Heb een paar van die en je bent goed op uw calorie-limiet per dag.

En, als je besluit om een ​​aantal vakantie juichen indrinken, probeer niet om het te doen op een lege maag. De alcohol je bloed bereikt sneller en raakt je harder. Dus, je beperken tot niet-alcoholische dranken voordat je eet als je wilt verblijven in de controle van uw voedsel keuzes.

Verhoog uw activiteitenniveau

Niet alleen kunt u ongedaan maken een deel van de vakantie schade door te kijken naar wat je eet, maar u kunt ook de hoeveelheid van de oefening je krijgt. Als je weet dat je gaat om te consumeren wat extra calorieën, dan branden wat extra calorieën.

Verhoging van de lengte van je trainingen. Zetten in meer tijd op uw loopband of elliptisch. Neem een ​​extra klasse aan uw vakantie maaltijden tegen te gaan. Of, het verhogen van uw intensiteit en uit te werken een beetje harder.

Niet alleen zal je verbrandt extra calorieën, maar het is ook waarschijnlijker dat je geen slechte keuzes maakt, als u uw trainingen te houden. Waarom? Want als je uit te werken, ben je geneigd om niet willen al je harde werk ongedaan te maken.

Feestdagen worden slechts zo schadelijk voor je dieet als je ze laat zijn. Neem de controle en het zetten waar het hoort, met u. Je zult gelukkiger zijn voor het.

Onze selectie