Verkoopt taarten van huis - stap voor stap instructies

Er zijn veel vrouwen die er zijn die denken dat ze kunnen extra geld te verdienen door de verkoop van de taarten die ze maken. Sommigen van hen zijn recht, terwijl anderen zijn totaal verkeerd. Levensmiddelenbedrijf is een zware dobber, de concurrentie is hard en je nodig hebt om te slagen om in een grote inspanning. Hier is wat je moet weten.

Verkoopt taarten van huis - stap voor stap instructies

Een heleboel dingen moet worden overwogen als u wilt taarten vanuit huis te verkopen. Je moet om uit te vinden als u wilt dat uw bron van extra inkomen of uw dagelijks werk te zijn. Maakt niet uit hoeveel u van bakken, kan je vervelen van het na enige tijd. Denk na over al die dingen voordat u een beslissing neemt. Als je nog steeds aan boord met het idee, dat zijn de dingen die je nodig hebt om op de hoogte.

1. Licenties en regelgeving

Om voor uw nieuwe bedrijf te zijn legaal, moet je nadenken over vergunningen en regelgeving. Over het algemeen moet u een vergunning aanvragen om gebakken producten te verkopen van uw huis. Andere permissies moet je sterk afhankelijk van de staat je leven inch Wetten over dit variëren en terwijl in een staat ben je alleen de eerder genoemde vergunning nodig, in andere moet u mogelijk een cursus voor voedselveiligheidsnormen passeren. Het beste idee is om contact op te nemen met uw plaatselijke Commerce and Trade Agency en vragen over de dingen die je zult moeten doen om taarten van huis te verkopen.

2. Business plan

Je moet niet echt beslissen om deel te nemen in elk type van het particuliere bedrijfsleven voordat het ontwikkelen van een goed en gedegen businessplan. Je zult geld nodig om te investeren in uw bedrijf en het is goed om te weten hoeveel je nodig hebt en hoe snel je kunt verwachten dat het om terug te komen.

Als je niet bekend bent met deze, maar het huren van een professional. Probeer niet om dingen zelf uit, je zou kunnen eindigen met het verliezen van een veel meer dan je wint. Bespreek uw nieuwe bedrijf met een betrouwbare accountant of belastingadviseur en het verzamelen van zoveel mogelijk informatie als je kunt. Stel iedere vraag, ongeacht hoe dom je denkt dat het zou kunnen zijn.

3. Concurrentie

Zoals ik al zei, de concurrentie in levensmiddelenbedrijf is taai. Er zijn duizenden professionals en amateurs die er proberen om hun taarten te verkopen en je zult gewoon een van hen op het eerste. Je zult moeten leren hoe te onderscheiden van de menigte.

Allereerst moet je een goed product hebben. Je moet ook aan redelijke prijzen, goede reclame te hebben en om zo professioneel mogelijk. Doe je huiswerk en zoek naar mensen die de verkoop gebak in uw buurt. Kijk uit voor goede als voor slechte dingen die ze doen. Uitvoeren van de goeden en vermijd de slechte en je kunt verwachten succes.

4. Het hebben van een goed product

Alleen maar omdat je familie graag uw bakken het betekent niet dat uw klanten wil. De taarten die u wilt verkopen moet smaken heerlijk evenals tot zeer eye-aantrekkelijk zijn.

Maak koeken en nodigen ze enkele vrienden over. Vraag hen u hun oprechte mening over de taarten te geven. Vraag hen om wreed en veroordelend en te wijzen op elke fout in je taart. Wees niet beledigd door dit, het is de beste manier om je fouten te corrigeren.

Als je niet erg goed met het versieren, zijn er veel van het versieren cursussen die er u zou kunnen nemen. Blijf op de hoogte met de moderne trends - taarten worden vandaag meestal versierd met fondant, gum paste en suikerhoudende decoraties. Geen van deze is zeer gemakkelijk te leren, maar het is mogelijk als je een beetje moeite inch

5. Het opzetten van een prijs

Uw taarten moeten betaalbaar zijn. Als u wilt luxe, extreem dure taarten je kan maken - maar het is niet het beste idee om te beginnen met. Liever kiezen voor taarten die elke moeder zich kan veroorloven voor de verjaardag van haar kind.

Er zijn maar weinig dingen die je moet tellen in bij het opzetten van een prijs voor uw taart. Allereerst is de kosten van de ingrediënten. Tel de gas of elektriciteit je zult besteden aan de taart, de verpakking en het gas geld voor uw auto te bakken als u zult leveren van de taart. Laatste maar niet de minste, tellen mee in de tijd en moeite die u in het maken van die taart gezet.

Het beste idee voor het opzetten van een prijs is om te gaan en te zien wat anderen bieden waarop prijzen. Als je een beetje lager dan iemand anders kan gaan zonder te werken met een verlies - geweldig! U zult meer klanten aan te trekken als je de prijzen zijn lager dan de concurrentie's.

6. Advertentie-

Reclame voor uw eten is niet een gemakkelijke taak, vooral wanneer er zo veel mensen die al een levensmiddelenbedrijf hebben vastgesteld. Je nodig hebt om mensen te trekken naar uw product en dat is een proces dat tijd en veel inspanning nodig.

Adverteren in uw lokale kranten. Adverteren op internet. Het opzetten van een website en zet zoveel foto's van je taarten als je kunt. Mensen willen hun voedsel zien en ze moeten als hoe je taarten eruit om te willen proberen hoe ze smaken. Maak een Facebook-pagina en vraag je vrienden te vinden en te delen. Het klinkt misschien lame voor u, maar het is de manier waarop het is gebeurd.

Als je een zondag te sparen, bak een paar koeken en staan ​​op de hoek van de straat of een bezoek aan een lokale markt en bieden mensen tot monsters van uw taarten te proberen. Zorg ervoor dat u visitekaartjes of folders te geven aan iedereen hebben voorbereid. Doen wat nodig is je bestaan ​​kenbaar te maken.

7. Wees professioneel

Komende laatste maar zeker niet de minste - houd uw professionaliteit om het maximale niveau als je wilt slagen. Dit betekent niet dat je nodig hebt om in zakelijke kleding te kleden, maar sommige normen moet worden voldaan.

NIET OOIT accepteert een aanbod dat u weet dat je vlees niet kan. Slechts een van deze en u kunt uw succes vaarwel te kussen. U moet ten minste 20 klanten te verliezen voor slechts een die heeft een slecht woord voor je. Altijd op tijd en altijd leveren wat is afgesproken.

Kies een goed pakket voor uw taarten. Ze moet uw klant niet te bereiken in een staat anders dan wanneer ze uw huis verliet. Vermijd rauwe eieren of iets anders dat gemakkelijk kon krijgen verwend. En nog een ding, en dat is een truc van een professionele bakker - bevriezen uw taarten. Alle bakkers doen dit. Maak uw taart een dag eerder, bevriezen en dan versier het de volgende dag. Het zal hetzelfde zijn als de verse taart proeven.

Dus, dat is alles wat je moet weten. Vergeet niet dat je wat tijd nodig voordat uw bedrijf begint het verdienen van je geld, maar geef niet op. Wees volhardend en vasthoudend - succes komt niet aan degenen die wachten, maar voor hen die opstaan ​​en er iets aan doen.

Onze selectie