Wat te doen voor de lol op het weekend

Niet zeker wat te doen voor de lol in het weekend? Hier zijn een paar ideeën om dit weekend een die je zult onthouden.

Wat te doen voor de lol op het weekend

Er komt een moment dat ons allemaal hard nodig om iets nieuws, interessante en ongewone doen. We besteden de hele week werken, nadruk onszelf en het doen van gewone routine dingen en als het weekend komt we zijn gewoon uit de ideeën of misschien zelfs te moe om te denken aan iets grappigs.

De meeste van de keren dat we uiteindelijk thuis blijven of gewoon wandelen rond het centrum van de stad en naar de film gaan. Natuurlijk, zou het gemakkelijk zijn om gewoon te gaan en krijgen een paar vliegtickets en vliegen naar een plek waar we nog nooit geweest, maar het is niet altijd financieel mogelijk. Dus, wat te doen voor de lol in het weekend? Neem een ​​kijkje op onze suggesties en probeer ze uit!

1. Knuffelen jezelf in een warme bron

Ben je ooit naar een hete lente? Alleen voor jou informatie, wordt een hete lente gevormd wanneer het geothermisch verwarmd grondwater komt uit de aarde korst, het creëren van natuurlijke zwembaden. Als de stoom naar buiten komt door het water, vormt het zwavelzuur, dat vervolgens lost de omliggende rotsen vol met mineralen in een modderige klei.

Waarom jezelf niet onder te dompelen in een aantal natuurlijke warmwaterbron zwembad en knuffelen jezelf met bubbels, minerale modder en genezing klei? Alles wat je nodig hebt is een zwemmen pak en een badjas. U zult genieten van bizarre zwembaden en prachtige natuurlijke formaties om je heen, terwijl je huid, lichaam en geest zal sterk profiteren. Terwijl de bubbels aangenaam verleiden uw zintuigen, kunt u de klei modder wrijven over je lichaam en ga voor een wandeling of liggen onder de zon. Uw huid wordt gezuiverd en geëxpandeerd en alle onzuiverheden weg zal worden getrokken.

In de avond zult u versteld staan ​​van de prachtige avond uitzicht van stomende, borrelende poelen en blij voor de manier waarop je hebt je dag doorgebracht.

2. Krijgen een nieuw leven - verkennen vlooienmarkten en antiekwinkels

Ben je moe van je oude meubels en van de manier waarop uw huis eruit ziet? Wilt u een nieuwe detail en een nieuwe kleur aan uw kamer toe te voegen? Nou ja, gewoon door te gaan via rommelmarkten en antiekwinkels, kunt u uw huis er precies zoals u het wilt, tijdens het opslaan van een hoop geld. U zult verrast zijn hoe slechts een paar kleine stukjes het volledig kan transformeren. Het veranderen van de meubels arrangement en het toevoegen van nieuwe stukken, kleuren en lichten om uw huis zal je positieve energie geven en verfrissen je leven.

Vlooienmarkten en antiekwinkels zijn erg leuk om te verkennen en kan ongelooflijke bron van nieuwe ideeën eenvoudig te realiseren. Als je een armoedige oude tafel die perfect zou passen in uw keuken te vinden, kunt u altijd opnieuw te schilderen, en als je een nieuwe lampenkap vinden, kan het een groot verschil maken voor de algehele sfeer maken. Snuffelen oude voorwerpen, kussens en schilderijen. U zult zeker iets vinden dat uw huis zal doen herleven, waardoor hij nog prettiger en fris.

3. Maak een ongewone reis naar het platteland

In plaats van het maken van de zelfde oude barbecue en verteren lui op het gras of het doen van de gebruikelijke platteland winkelen, waarom niet uw reis te transformeren in iets compleet nieuws?

Profiteer van de lente en leren hoe te verzamelen eetbare wilde kruiden. Het kan een leuke activiteit te zijn en heeft u altijd het plezier van de voorbereiding van uw eigen gezond en heilzaam kruid potages, salades, omeletten en jam.

Het zal zeker neemt u even de tijd om kennis te maken met alle van de planten, maar je kunt altijd wel iemand om je te helpen en starten vanaf het verzamelen van alleen de meest voorkomende exemplaren te vinden. In de lente, de natuur biedt ons een overvloed van gezonde en eetbare kruiden zoals paardenbloem, brandnetel, cichorei, wilde asperges, zwarte frambozen, aardbeien en anderen. Het verzamelen van deze kruiden zullen uw geest doen herleven, terwijl het eten van hen zal veel baat hebben uw lichaam. Maar wees voorzichtig en nooit eten alle planten, tenzij u absoluut zeker van zijn identiteit.

Onze selectie