Welke huwelijksreis moet ik halen?

Veel koppels worstelen met deze beslissing elk jaar - waarin honeymoon bestemming moet ik halen? Het meisje zou willen altijd ofwel een romantische plek of een shopping tour, terwijl de man is in iets totaal anders. Dus hoe kan je het eens op een plaats? Hier zijn een paar dingen.

Welke huwelijksreis moet ik halen?

1. Het moet iets wat je allebei graag zijn

Ja, je hebt het goed gelezen, kun je niet gewoon gaan en kies een plaats voor uw huwelijksreis jezelf. Uw man heeft een gezegde en dat hij nodig heeft om te worden betrokken. Beslis op een plek samen en kies iets wat je allebei graag.

Zal je waarschijnlijk niet eens worden over een bezoek aan Parijs, jongens zijn echt niet in het zeer veel, zo goed als u zult niet eens worden over gaande voetbalwedstrijd. Maar er is altijd een oplossing. Je zou bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Barcelona, ​​waar je je artistieke ziel kon genieten en bezoek alle mooie musea en geef je man een speciaal cadeau van hem naar het beroemde Camp Nou voetbalstadion te zien. Zie, het is niet echt zo moeilijk om een ​​wederzijds belang te vinden.

2. Beach huwelijksreis

De meeste paren kiezen om naar een strand huwelijksreis. Dit is een soort van een klassieker voor huwelijksreis, maar het is ook iets dat nogal onvriendelijk kan zijn voor uw budget.

Dus wat zijn de voordelen?

Nou, kom op, het is een strand huwelijksreis. Wat kan er mis zijn met warme heldere water en de zandstranden? Je kan zonnen en zwemmen of zelfs deelnemen aan een soort van watersport of duiken of snorkelen. Nippen van cocktails en kijken naar de zon gaat onder in de horizon kon vuren op wat romantische gevoelens en geven u een avond vol passie.

En wat met de nadelen?

Het zou saai, vooral voor de man. Ik weet dat mijn man zou het haten als ik koos een strand voor onze huwelijksreis. Als u kiest voor een rustige plek met niet veel activiteiten en dingen te doen, kan een eenvoudige regen alles verpesten, want het enige wat je zou kunnen doen is in uw kamer verblijven.

Als je gaat naar een tropisch eiland, zorg ervoor dat je vragen over de kwaliteit van kraanwater, hoeft u niet wilt dat uw huwelijksreis te worden geruïneerd met maagproblemen. Ook als er sprake is van vaccins die moeten worden genomen - neem ze.

3. Mountain huwelijksreis

Berg zou een fantastische plek voor uw huwelijksreis, ongeacht het seizoen je kiest te zijn. Natuurlijk, als je in de wintersport gaan tijdens de wintermaanden, maar bergen kon heerlijk het hele jaar rond.

Dus wat zijn de voordelen?

Ik zou moeten zeggen, de mogelijkheid van eenzaamheid en echt het doorbrengen van wat quality time met elkaar. Denk maar aan de twee van u nestelen in de voorkant van een open haard, terwijl het buiten sneeuwt. Ik zou het zeker aanraden een verblijf in een hut in plaats van in een hotelkamer, met het oog op de volledige berg ervaring leven.

En wat met de nadelen?

Afgezien van het feit dat u waarschijnlijk zal zijn koud als u kiest voor de winter maanden, is er ook een mogelijkheid om insneeuwing inch Zorg ervoor dat je de weersverwachting grondig te controleren voordat u vertrekt en wees volledig uitgerust voor elk type van de winter veroorzaakte Shenanigans. Warme kleding en winter uitrusting voor uw auto is een must.

Als u kiest warmere maanden zorg ervoor dat je zonnecrème mee te nemen. Veel mensen vergeten het, maar je kunt eigenlijk eindigen met sereus zonnebrand op een berg. Ook als u allergisch bent voor pollen bent, vergeet dan niet uw anti-histamine.

4. Avontuurlijke huwelijksreis

Dit is zeker mijn keuze van de huwelijksreis. Ik zou graag een soort van adrenaline fix, en het uitproberen van iets nieuws. Immers, dat zou een huwelijksreis om nooit te vergeten, toch?

Dus wat zijn de voordelen?

Kortom, alles. Niet alleen dat je een kans om wat tijd weg met uw geliefde man zal hebben, maar je zult ook een kans hebben om te worden betrokken bij een compleet nieuwe en adembenemende ervaring. Volgens uw voorkeuren, kunt u ervoor kiezen om parachutespringen, bungeejumpen, paragliden gaan, zwemmen met haaien, het verkennen van grotten - wat over je geest komt.

En de eerste plaats die door mijn hoofd gaat is - Nieuw-Zeeland. Het heeft alle avonturen van Australië, maar zonder alle giftige dieren.

En wat met de nadelen?

In het algemeen, zou ik graag zeggen dat er absoluut geen nadelen van een avontuurlijke huwelijksreis, maar dat zou een leugen zijn. Er is een groot nadeel aan het en dat is dat u uiteindelijk zelf ernstig kwetsen.

Het uitproberen van nieuwe dingen die de pomp van uw adrenaline is echt geweldig, maar het doet dragen risico. Zorg ervoor dat u betrouwbare mensen om u door uw avonturen. Immers, je wilt een fantastische herinnering, niet een gebroken been ook.

5. Touring huwelijksreis

Niet erg populair onder honeymooners, maar ik heb nooit echt begrepen waarom. Het kan zijn omdat je het grootste deel van de tijd te reizen van de ene plaats naar de andere, als je wilt verblijven in een plaats en wat tijd alleen. Maar voor mij, dit soort huwelijksreis draagt ​​een groot aantal mooie dingen die boven dat.

Dus wat zijn de voordelen?

Het zien van een heleboel dingen tegelijk. Echt, als je ervoor kiest om naar Venetië voor uw huwelijksreis bijvoorbeeld, zul je ontdekken dat na een paar dagen heb je alles wat je wilde zien en dat je nu niet precies weet wat te doen.

Nou, je zou kunnen verder reizen en Rome, of zelfs naar een heel ander land. Ik zou zeggen dat Europa toeren, indien mogelijk met de eigen auto, is absoluut de beste keuze. Kies plaatsen die u zou willen zien, maak een plan en beginnen een road trip die je zal onthouden voor de rest van je leven.

En wat met de nadelen?

U zult waarschijnlijk te veel dingen plannen te zien en ofwel gaan missen sommige van hen of haasten door alle van hen. Ik kon niet meer dat er echt veel prachtige plekken om te zien in Europa en de wereld in het algemeen mee eens, maar je kunt niet zien ze allemaal op een huwelijksreis.

Niet van plan om meer dan 3 landen te bezoeken. Liever besteden een paar dagen meer in de ene stad en echt aan de hand dan reizen zien van de ene plaats naar de andere, altijd haasten om de volgende ding te zien. Zullen er andere mogelijkheden voor de twee van u om te reizen en ieder van hen moet je zorgen voor een leuke en ontspannen tijd in plaats van stress.

Ik geloof dat welke huwelijksreis u ook kiest, u zult een geweldige tijd hebben. Het is uw huwelijksreis na alles. Iemand kan waarschijnlijk vergrendelen de twee van u op in een kamer en je voldoende aan elkaar zouden zijn.

Toch is het een kans om te zien en te doen iets nieuws en prachtig en je moet zeker gebruiken. Koos voor het type van de huwelijksreis die bij u en uw man past en start het avontuur van je leven.

Dus, waar zijn jullie twee heen?

Onze selectie