Wolf tattoo betekenissen

Als kleine kinderen, waren we bang voor "een grote boze wolf 'in sprookjes zoals" Little red bevrijden hood "of" Drie kleine varkens. " Een afbeelding van een enge, boze, wilde schepsel is gegraveerd in ons geheugen zo diep, dat het moeilijk is om de verschillende aspecten van dit blijvende dier kan vertegenwoordigen zien.

Wolf tattoo betekenissen

Inderdaad, er zijn vele interessante interpretaties van de wolf tattoo betekenissen we moeten weten af, dus de volgende keer zien we iemand met een, zouden we niet bevooroordeeld tegen hem.

De aard van de wolf

Wanneer gesproken wordt over de wolf tattoo, moet men in het achterhoofd het brede scala aan betekenissen kan hebben.

Ondanks het vaak wordt voorgesteld als een "lone wolf, 'dit dier is daarentegen een sociaal wezen. Wolven leven en jagen in verpakkingen, en ze paren slechts een keer in een mensenleven.

Daarom wordt een wolf tattoo betekenis vaak verbonden met familie, loyaliteit, vriendelijkheid.

Nog steeds, net als in de natuur 'een lone wolf' is een jongere man die de kudde naar het eigen grondgebied en partner te vinden verliet, kan soms een wolf tattoo een betekenis van een jonge man probeert zijn eigen plaats te vinden in het leven, of een persoon wie heeft gestaan ​​tegen de gebruikelijke regels. Dergelijke is Herman Hesse's "Steppenwolf," een portret van een man af rond de wereld proberen om zijn plek te vinden.

Het verzorgen van een pak, het vinden van voedsel en beschutting tegen andere roofdieren vereist speciale vaardigheden. Twyman Towery maakte een lange enquête van de wolven 'manier van leven en concludeerde dat zij de best georganiseerde dieren in de wereld, bedreven in de volgende vaardigheden: teamwork, communicatie, doorzettingsvermogen, strategie, geduld, nieuwsgierigheid, houding, eenheid door uniciteit, loyaliteit, spelen, dood en overleven, falen en verandering.

De wolf tattoo betekenis voor vrouwen

De Wolf Tattoo Betekenis voor vrouwen (via favim.com)

Een speciale wolf tattoo betekenis is gereserveerd voor vrouwen. Het beroemde verhaal van de wolvin die bracht de stichters van Rome, Romulus en Remus, is niet de enige die de verbinding tussen een wolf en een vrouw toont.

Als vertegenwoordiger van een wilde innerlijke natuur, een wolvin houdt in dat iedere vrouw heeft een wilde, instinctieve, creatieve innerlijke wezen in haar, dat wordt onderdrukt door de maatschappij codes. Een wolf tattoo betekenis, wanneer men op een vrouwelijk lichaam, weerspiegelt de wens om eruit te komen van de opgelegde ketens en tegelijkertijd toont haar worsteling om in contact te komen met haar instinctieve natuur en vrij worden, onbevreesd en als zodanig geaccepteerd.

Een verhaal van La Lobe - de wolf vrouw, spreekt van een vrouw verzamelen van botten van wolven en zingen het leven in hen. Figuurlijk gesproken, het verhaal blijkt dat de vrouw moet haar ziel (stem) vinden.

De symboliek van de wolf in verschillende culturen

1. Inheemse europeanen

Totems autochtone Europeanen stammen 'worden vaak gewijd aan de wolven. Voor inheemse Europeanen, de wolf heeft zowel positieve als negatieve betekenissen, het is een teken van trouw, bescherming, begeleiding, respect, communicatie. Sommige stammen geloven dat de wolf op het eerste wezen dat ervaren de dood (een verhaal van een Wolf ster), terwijl sommige anderen zijn van mening dat een contact met de wolven brengt nerveuze ziekte of overlijden. Het is vaak in verband met de maan, die brengt ons tot:

2. Lunar symboliek van een wolf tattoo

Moon betekenissen zijn in verband met het vrouwelijke principe (in tegenstelling tot de Zon - mannelijke principe), vruchtbaarheid, magisch, alles donker, verborgen en veranderlijk (groei cycli van de maan).

Het beeld van de wolf die bij de volle maan vertegenwoordigt een verborgen karakter (een innerlijke stem) van een persoon, die probeert om aan de oppervlakte komen, op hetzelfde moment dat een "lone wolf", die met de Maan communiceert, zijn enige vriend en collega metgezel.

3. De wolf in Turkse mythologie

De Wolf in Turkse Mythologie (via detailseverywhere.tumblr.com)

Een wolf houdt een speciale plaats in de Turkse mythologie, het wordt vereerd als Turkse mensen nakomeling.

In de legende van Asena, die de oprichting van de Turken verklaart, een Turks kindje was de enige die de aanval van vijanden hadden overleefd. Het werd verpleegd en opgevoed door een wolvin, die later, is bevallen van een half-wolf, half mens blokjes, waarvan de Turkse mensen zijn geboren. Er wordt ook aangenomen dat de grijze wolf toonde Turkse mensen de weg uit de legendarische thuisland Ergenekon.

4. De betekenis van de wolf in de Mongoolse mythologie

Als het waar is dat de Turkse en Mongoolse mensen gebruikt om hetzelfde te zijn, dan is het geen wonder dat de Mongolen geloven ook dat ze afstammen van paring van een wolf en een hinde. Zelfs nu, wordt de wolf gezien als een geluk voorteken in Mongolië, vooral voor mannen.

5. De wolf betekenis in christendom

Een symbool van het kwaad, de wolf vertegenwoordigde de Satan in tegenstelling tot het lam, dat is het symbool van Jezus. Dus de Bijbel vertegenwoordigde de eeuwenoude strijd tussen wolven en mensen, evenals de metaforische strijd tussen de slechte en kwaad, in zowel externe en innerlijke wereld. Een afbeelding van een wolf en een lam samen liggend symboliseert de verzoening van de twee naturen van de mens, alsmede vertegenwoordigers van de vrede en de komst van de Messiaanse regel.

Zoals u kunt zien, is er meer dan een simpele wolf tattoo betekenis. Als u van plan om een ​​wolf tattoo te krijgen, laat het ons weten als deze tekst je geholpen de wolf tattoo betekenis die het beste bij u past.

Onze selectie