Yoga voor stress

Vandaag worden we geconfronteerd met stress vrijwel de hele tijd. Werk, school, openbaar vervoer, relaties, lijkt alsof overal waar je kijkt er is stress voor u klaar.

Yoga voor stress

Moderne mensen hebben hun ontsnapping gevonden in de oude praktijk dat de ademhaling tactiek en houding gebruikt om je geest om de ultieme ontspanning, bekend als nirvana te brengen.

U kunt yoga om te ontspannen, te strekken, adem, mediteer, of voor stress doen

Ten eerste, moet je alles wat je tot nu toe over yoga en flexibiliteit hebt geleerd vergeten. Hear me out: U hoeft niet te super flexibel zijn om yoga te beoefenen. Ik weet eerlijk gezegd bedoel dit. Eigenlijk is yoga is alles over acceptatie. Accepteren van je lichaam zoals het is en loving it om die reden. Je kunt en je zult flexibeler te worden als je yoga dagelijkse praktijk. Maar je moet nooit een slecht gevoel omdat je een bepaalde asana niet kan doen. Na verloop van tijd zal je lichaam aan te passen en u zult positief verrast zijn.

Yoga is een echte remedie voor stress omdat je bewust van het feit dat je lichaam en je geest samen te werken als een synergie en je kunt gebruiken yoga om je lichaam en geest te genezen van de toxische omgeving waarin we allemaal wonen zal worden

Iedereen kan de voordelen van yoga voelt echt snel. In eerste instantie zal je het gevoel dat asana, yoga houdingen, zal u helpen om zich te concentreren op de ademhaling en zal dus uw bloeddruk verlagen en helpen u in vorm te blijven, zowel mentaal als fysiek.

Als je een stressvolle baan, en de meesten van ons doen, zal yoga je hart veel helpen door het verlagen van de bloeddruk en door het verlagen van uw cholesterol.

Bovendien zal yoga verminderen uw angst en je zult in staat zijn om meer concentreren op uw werkzaamheden, terwijl het hebben van tijd voor je prive-leven in de zelfde tijd. Uw prive-leven moet niet te lijden als gevolg van uw werk overbelasting omdat stemmingswisselingen zijn een reële bedreiging voor uw gezinsleven.

Yoga zal ook helpen uw lichaam te verminderen stress door het vrijgeven van meer zuurstof naar je hoofd en op die manier uw constante pijn hoofd stopt zonder medicijnen. Ook zullen mensen die yoga beoefenen minstens 3 keer per week hebben betere slaap en ze kunnen stabielere energieniveau hebben tijdens de dag zal zijn.

Bovendien, als u last heeft van allergieën die nog worden uitgelokt door voortdurende stress, yoga posities kunt u daar helpen ook. Dit kan u helpen zo veel dat je zelfs kunt gaan door periode allergieën zonder medicamenten. Het werkte voor mij, dus moet je zeker proberen.

Stress wordt meestal veroorzaakt door de constante denken over de toekomst, strakke deadlines, en zijn gericht op dit specifieke moment kan helpen om uw stress te verlagen. Toen in yoga-positie je gefocust bent op je ademhaling en je lichaam profiteert van dat, evenals je geest. De onderneming richt zich op het nu zonder zorgen te maken over je acties in het verleden, en het plannen van uw toekomstige, zal je als een gratis weer kind voelen.

Het goede ding over yoga is dat je het overal kan beoefenen. Op het werk, op school, voor de test en wanneer je het gevoel dat de uitdagingen van het dagelijkse leven een inhaalslag maken met je.

Veel mensen denken van yoga als stretching, maar yoga is eigenlijk zo veel meer. Ik hoop dat deze tekst maakte je op zijn minst geïnteresseerd in het nemen van die eerste klasse en het uitproberen van een aantal asana's die bij u past. Uw lichaam zal dankbaar zijn.

Onze selectie