3 creatieve tweede verjaardag cadeautjes voor je man

Het is je tweede verjaardag en weer, er zijn geschenken die moeten worden uitgewisseld. De traditie zegt dat je iets gemaakt van katoen voor je tweede verjaardag, maar serieus moet geven - wier echtgenoot zou worden enthousiast over nieuwe pyjama of een badjas of lakens? Ik weet dat de mijne niet. Dit is de reden waarom ik stel voor dat je kiest voor een van deze 3 tweede verjaardag cadeautjes voor je man.

3 creatieve tweede verjaardag cadeautjes voor je man

1. Een gateaway

Waarschijnlijk wil je de dag van je verjaardag samen doorbrengen. Het beste idee is om een ​​uitje te boeken.

Het hoeft niet een super dure plaats zijn en het hoeft niet een twee weken vakantie zijn. Het hele punt is dat u en uw echtgenoot samen wat tijd en ver weg van iedereen te brengen. Als u al hebt gekregen kinderen, laat ze met hun grootouders en af ​​naar een romantisch uitje weekend.

Boek een lake house of een berghut. Niet te veel activiteiten niet van plan, want een weekend is echt een korte tijd om iets groots te doen. Net weg van het lawaai van de stad te reizen en te genieten van elkaars gezelschap voor een paar dagen. Geloof me, u zult het geweldig.

2. Hoe zit het met de moderne geschenken

De traditie zegt dat je je man iets gemaakt van katoen voor je tweede verjaardag, maar moderne opvattingen suggereren china moeten geven. Nogmaals, ik denk niet dat je man zou blij over het krijgen van nieuwe borden, maar u kunt hier creatief te zijn.

U kunt, bijvoorbeeld, krijgen aangepaste borden die zeggen: "Laat mijn diner niet aan", of "geheime recept Hubby's". Nog beter, laat hem een ​​set van bierglazen. Er is geen mens in deze wereld die niet zou blij zijn om dat te krijgen als een jubileum geschenk van zijn vrouw. Er is een enorm aantal verschillende bierglazen om uit te kiezen. Check out True biertje website om te leren over bierglazen en vind de degene die je het beste bevalt. U kunt ook direct bestellen de glazen uit de website.

Ik moet zeggen dat mijn man liever bierpullen naar bierglazen, vooral keramische of houten Viking - zoals degenen. En hey, zou de keramische degenen een perfecte moderne tweede verjaardag cadeau zijn - ze kunnen passeren als china.

3. Kunnen we echt vergeten traditie?

Ok, prima, als je een echt traditionele persoon en je echt wilt je man een traditioneel geschenk voor uw tweede verjaardag krijgen, hier is wat je moet doen.

Eerst en vooral, koop een goede, normale gave die niet uit is gemaakt van katoen. Ja, ik weet dat ik klinken als een kapotte plaat, maar tenzij je absoluut zeker bent dat je man zou graag een nieuwe badjas, hem niet een te krijgen. Pas nadat u dit hebt gedaan, kunt u een beetje katoen heden toe, gewoon voor de lol.

Heeft u een geeky man? Wat denk je over het krijgen van hem een ​​Darth Vader Tie? U kunt het bestellen bij Zazzle.com. Is je man in strips? Ik heb iets voor je ook. Hoe zit het met enkele grappige sokken, pyjama of ondergoed dat kan worden gevonden op Super held spul? En op het einde, als je gewoon in iets echt leuk - Ik heb een T-shirt dat zegt suggereren "We vierden onze 2 e" katoen "verjaardag, en alles wat ik kreeg was deze T-shirt!" Yup, het ook kan online worden besteld, meteen vanaf Gewoon papieren rozen.

Onze selectie