3 voordelen van one night stands

Allereerst wil ik iets rechtzetten - Er is geen schande in het hebben van een one night stand. Eigenlijk zijn er vele voordelen. Laten we eens kijken welke de belangrijkste voordelen van een One Night Stand zijn, zodat u ze op de proef gesteld.

3 voordelen van one night stands

Het kiezen van casual sex dan gezelschap is niets om je voor te schamen. Ook al leven we in de 21ste eeuw, moderne samenleving roept nog een wenkbrauw op als u verhalen over het oppakken van een man bij de club delen. Sociale druk is sterk, dus je moet sterker worden en de uitoefening van uw levensstijl met trots en waakzaamheid. Als je net uit een relatie en het is te vroeg om te denken over het invoeren van een nieuwe of bent u over het algemeen vrij pittige en afkeer tegen de grond geslagen - One Night Stands misschien net wat je nodig hebt.

1. Geen teleurstelling

Laten we hier eerlijk zijn - Vrouwen zijn van nature meer geneigd om gezelschap. Het zit in onze natuur. Dat betekent niet dat het is ons lot - voor altijd jacht naar de perfecte mannelijke en leven nog lang en gelukkig in een huisje huis met piket hek. Door deze evolutionaire fout, ons meisjes hebben de neiging om te romantiseren en bouwen dromen rond VALSE objecten. Dit maakt ons gevoelig voor denken er meer aan "deze man" dan ontmoet het oog.

Hoe vaak hebben we die fout gemaakt? Investeren onszelf emotioneel alleen omdat de seks was geweldig. Met one night stands zijn er geen verwachtingen, en dus ook geen teleurstellingen.

Dus als je elkaar alleen onder de dekking van de nacht en nooit meer, er is geen kans dat je je hart gebroken. Niet zo'n slecht idee, na alles.

2. No strings attached

Als het enige beeld van ontmoeting met zijn ouders maakt u schadelijke, one night stands is ideaal voor niet de perfecte vriendin rol spelen. Stel je eens voor - geen picknicks, geen saaie kerst partijen bij zijn ouders landhuis, geen "Wanneer zal u twee trouwen? 'Soort vragen, geen valse glimlachjes, geen taai staken... gewoon perfect voor iemand moe van betrokkenheid.

Hoe zit het ontmoeten van zijn vrienden? Te veel druk. Zullen ze je? Wat hebben ze tegen hem zeggen als je naar de wc? Is ze echt zijn beste vriend uit de kindertijd of een toekomstige vrouw in vermomming? - Niet meer van deze onzin!

Genieten van zijn bedrijf voor slechts een nacht maakt deze scenario achterhaald. Je hoeft nooit meer naar zijn oordelen ouders en vrienden te ontmoeten en last van hun kritiek. Het is gewoon sex. Geweldig!

3. Geen compromissen

U wilt een chick flick te zien in de bioscoop en hij wil thuis blijven en kijken naar de wedstrijd? U vouwt uw tandpasta, hij vindt het leuk en drukte. U wilt Chinese meeneem bestellen, hij is meer traditioneel en eist een pepperoni pizza. U uw vakantie paar maanden vooruit te plannen en te voorkomen dat dure vluchten, hij weet niet wat hij morgen gaat doen.

Wat is het antwoord op al deze en nog veel meer verschillen tussen jullie twee - compromis! Compromis! Compromis tot het einde van de tijd! Goed - niet meer! Als je moe bent van het niet hebben het op jouw manier en gedogen van dingen die normaal zou piss u, one night stands houdt alle voordelen. Vergeet alles over inzet bijwerkingen en gewoon meespelen zonder addertjes onder het gras.

Een woord van voorzichtigheid - Een ding dat je nooit mag vergeten als je ervoor kiest om deze weg te nemen aan een spannende en veelzijdige seksleven - GEBRUIK ALTIJD BESCHERMING! Je hebt geen idee wat voor soa's op de loer die er zijn. Zorg ervoor dat u een condoom te gebruiken in elke situatie en een bezoek aan uw gynaecoloog een keer in 6 maanden. Afgezien van dat - hebben Gewoon plezier en geniet van je seksuele onafhankelijkheid. Goede jacht!

Onze selectie