37 redenen waarom je niet een vriendje

Je bent single, en je haat het. Je blijft me af... hoe komt het dat andere vrouwen hebben succesvolle relaties, terwijl je nog steeds single, zelfs na het geven van je best om Mr Right vinden?

37 redenen waarom u donand # 8217; t een vriendje

Er zijn tientallen redenen waarom je niet een vriendje, sommige zijn simpel, wat complexer. Hier zijn 37 redenen voor, en oplossingen voor uw singledom.

Hopelijk als je eenmaal weet waarom, je status veranderen zal een fluitje van een cent zijn.

Ik weet dat je misschien bij het verleiden van een man groot zijn. U kunt eenvoudig maken hem zoals jij. Voor de meeste vrouwen, is het probleem niet krijgt, maar het bijhouden van de juiste man.

Elk meisje kan er uit te gaan, kleden warm, dronken en haak met een of andere kerel in een club - de vraag is, zal hij de dag na het bellen? Zal hij blijven hangen na de tweede datum, of zal hij rennen voor zijn leven?

Daarom is deze post is hier. Om u te helpen voorkomen dat het maken van de fouten die de meeste alleenstaande vrouwen doen. Deze fouten zijn de dingen die vrouwen meestal doen in de vroege fasen van een relatie - en dan is er nog het breekpunt van "we net begonnen dating" en "we zijn in een serieuze, vaste relatie."

Dat breekpunt is het moment waar je ofwel krijgt gedumpt of doorgaan met liefde. De onderstaande tips helpen je overleven tot dat moment, zodat de sloop nooit kruist zijn geest.

Je hebt geen vriendje omdat...

1. Je wilt niet dat een

Niet willen een vriendje is de meest eenvoudige reden waarom je er geen hebt.

Je wilt single zijn, je je vrijheid wilt, en je gelooft niet in de liefde.

Je gelooft in het "Ik ben alleen geboren, ik alleen sterven" mantra, en dat is helemaal prima.

Het probleem is dat wanneer je niet een duidelijke beslissing te maken. Je voelt slecht dat je single bent, en geloven dat je moet een vriendje hebben, maar je eigenlijk niet wilt dat men helemaal.

Of wil je een, je bent gewoon te trots en niet willen toegeven.

Hoe dan ook, wees eerlijk met jezelf. Het kan mogelijk zijn dat diep van binnen, u niet wilt dat een man rond nu.

2. U bent krankzinnig

Misschien bent u een psycho kuiken dat schrikt jongens weg met haar griezelige lach en 'ik zal je mannelijkheid afhakken als je cheat op me "kijk op je gezicht.

Niemand houdt van psycho kuikens.

3. Je bent een slet

Jongens liefde sletten. Ze gewoon niet willen worden in een relatie met een.

Als ze zien dat je aansluiten met elke kerel in de stad, en het is bekend dat je bent "easy" - dan is het gewoon niet "cool" te zijn met een man die een slechte reputatie heeft.

Tuurlijk, ze willen je naar bed, een keer, twee keer, maar niets ernstigs daarna.

Uw reputatie is alles. Dus wacht met je leven!

Wanneer je slaapt met een man, zal hij zijn vrienden erover vertellen (we houden ervan om op te scheppen), dus als je gewoon plezier wilt hebben - doe het in een ander netnummer.

4. Je bent een goudzoeker

Sommige jongens niet schelen. Zolang je bent geweldig in bed en je hebt een strakke lichaam kreeg, zal hij niet schelen dat je blazen zijn geld weg op schoenen, tassen, sieraden, wat dan ook.

Aan de andere kant kunnen de meeste reguliere (niet-geladen) jongens niet tegen je besteden van hun hard verdiende geld. Als je verwacht dat hij voor alles betalen, orde dure drankjes en wil dat hij je naar luxe restaurants - hij mag je graag, maar zijn portemonnee kan het gewoon niet bijbenen.

Ofwel vind jezelf een rijke vriendje dat niet schelen en blijf zoals je bent, of de toon van uw eetlust, meisje.

5. U bent egocentrisch

Me, me, me, me, meee. Het universum draait niet om jou. Andere mensen hebben behoeften en wensen ook, je bent niet de enige.

Het hebben van een vriendje betekent dat partners, die elkaar ondersteunen en helpen elkaar te groeien. Een relatie is over de groei, niet pletten het leven uit van de andere persoon.

Natuurlijk zullen sommige jongens laten lopen allemaal over hen - maar wil je echt een vriendje als dat? Denk na over zijn behoeften voor een minuut, niet alleen je eigen. De meer egocentrisch je bent, hoe minder kans je Mr Right te houden rond, want meneer heeft Right keuzes!

6. Je bent egoïstisch

Geven is de naam van het spel. Het bijhouden van een man (die je echt wilt) vereist dat u te concentreren op het geven, niet nemen.

Hoe meer je geeft, hoe meer je terug krijgt. Stoppen met de "wat zit er voor mij?" manier van denken. De meisjes die jongens houden in de liefde zijn degenen die een aangename persoonlijkheid hebben. Niet geboren met het? Ontwikkelen. Geloof me, het zal af te werpen in de lange termijn.

7. U partij te hard

Een meisje die je vindt in de club, haar laat je in de club.

Tuurlijk, je kan de liefde van je leven in een bar ontmoet, maar hoe vaak gebeurt dat?

Een meisje dat wordt regelmatig verspild, een paar keer per week, dansen op tafels en houdt van het krijgen van aandacht is niet het type jongens willen trouwen.

Wees een dame, niet een club-hoer. Tuurlijk, het is belangrijk dat je "out there" en aanspreekbaar, maar als je haak met een jongen en je nog verder gaan de hele tijd, zou je man een harde tijd vertrouwen je hebt.

8. Je bent koud en emotieloos

Als hij is aanhankelijk, lief en liefdevol... en je het tegenovergestelde zijn, zal het moeilijk worden voor hem om verder open te stellen als hij geen liefde voor terug.

Wees niet bang om jezelf open voor nieuwe mensen. Misschien heb je al gekwetst in het verleden en je denkt dat "alle jongens zijn varkens" - maar toch, geef liefde een kans.

Geef de nieuwe man een schone lei.

9. U hoeft niet te zorgen voor jezelf

U moet de vrouw die hij verliefd werd op de eerste plaats te blijven - of beter dan dat - maar nooit slechter.

De meeste vrouwen zichzelf zorgen, terwijl ze single en op zoek naar Mr Right, zodra ze hem vinden, slechts een maand of twee later, krijgen ze te comfortabel, en dan stoppen ze de zorg voor zichzelf.

Beter, niet slechter.

10. Je drinkt bier

Kijk, dit is slechts mijn persoonlijke mening. Meisjes drinken cocktails, wijn of sap - maar geen bier. Bier is drank een kerel, het geeft je een niet-zo-sexy buik, en het is gewoon niet vrouwelijk voor u om het te drinken.

Je zult burp, fart en stinken. Dit kan mijn mening zijn, maar miljoenen jongens die er zijn bij mij op. De meeste jongens willen een dame, niet Homer Simpson (duh!).

11. Je bent een feministische

Je hebt geen vriendje, omdat je een hardcore feministe.

De rechten van vrouwen, gelijkheid en dat alles...

Oke, we hebben het gehoord een miljoen keer, je wilt dat je RECHTEN! En dat is prima, totdat je de lijn en word freaking gek mee.

Waar is de wereld wanneer vrouwen waren vrouwen, toen een dame was een dame.

Nu wil je een bouwvakker te zijn, en je haat alle mensen om je heen. Je de schuld ons voor al uw leven problemen. Je zou nooit iets "doen vernederende "in bed en je houdt niet belast is.

Dat is allemaal leuk, maar de meeste jongens kan er niet tegen.

Tuurlijk, wat liefde aan elkaar wordt geslagen en gemarteld, maar dat is een klein percentage van de jongens.

Natuurlijk hoeft u niet een vriendje als je denkt dat een blow job is voor "sletten."

12. Je kunt niet stoppen met zeuren

Het is allemaal de liefde vanaf het begin, dan uitzoeken je hij je leuk vindt en je plotseling het gevoel dat je hem zelf.

Dan neem je de grote kanonnen.

Waarom heb je dit gedaan, waarom deed je dat, waarom heb je me niet gebeld, vertel me, tekst me, mij uitnodigen? Waarom ben je weggegaan je sokken op de bank? Waarom, waarom, waarom?

Wat... de... doe je in godsnaam?

Dit is meestal een breekpunt, waar de man beslist ofwel op te geven en gewoon leven met je gezeur, of hij dumpt je (of hij mans genoeg).

Zeuren is gewoon negatief. Het zal niet krijg je overal, met uitzondering van enkele, opnieuw.

Zoek een slimmere manier om je vriendje te doen als u wilt motiveren. (Ja, er zijn effectievere manieren om te krijgen wat je wilt).

13. U bent negatief

Het leven is crap... als je het onzin door voortdurend klagen en het maken van een big deal van niets.

Drama, drama, drama.

Oh... mijn... God!

Hou je mond en stoppen met de zinloze drama.

Je hoeft niet negatief te zijn de hele tijd en je hoeft niet naar die verschrikkelijke energie verspreid over... Je zult nooit een vriendje die van je houdt als je niet kunt kijken naar de zonnige kant van het leven, en hem ook.

Verander je focus. Denk na over wat je wilt over je vriendje, en het leven.

14. Je wilt hem veranderen

Tuurlijk, het zou mooi spul zijn als... misschien is hij dik, en je wilt hem helpen gewicht te verliezen, of hij is roken en u wilt hem helpen stoppen.

Dat zijn allemaal leuke dingen die hij later zult waarderen.

Het probleem gebeurt er als je wilt veranderen wie hij is.

U houdt van deze kerel, je gewoon aangesloten - maar nu wilt u dit te veranderen, en dat, en dat andere ding, en af ​​te halen de dingen die hij liefheeft en leeft door.

Jongens willen vrij zijn van gedrag als dit te doorbreken.

Hij is wie hij is, laat hem zijn en hem helpen te groeien - niet uw manier van denken of verlangens niet dwingen naar hem, zeker niet als je gewoon bij elkaar gekregen. Stop met het proberen te "repareren" hem.

Veranderen anderen door eerst jezelf te veranderen.

15. U bent bazig

Hij is uw vriend, niet uw werknemer.

Kalmeren, vrouw.

Wij leven in een liberale wereld, maar de meeste mensen kunnen nog steeds niet mee omgaan als een vrouw knoeit met hun ego, heft haar stem en bazen hem rond als een hond.

Behandel hem met respect en je zult hetzelfde te krijgen in ruil.

Mensen breken vaak met vrouwen die niet genoeg respect of waarde hen.

Waarom zou hij zijn tijd en energie te verspillen met u, als hij een vriendin die liefde en respect voor hem voor wie hij kan vinden?

16. Je bent te veeleisend

Hij is je vriendje, maar hij is niet uw eigendom.

Wanneer een relatie begint het gevoel alsof je het krijgen verslikte, jongens lopen voor vrijheid.

Roepen hem 24/7 en verwacht hem om al zijn vrije tijd door te brengen met je kan te veeleisend.

Geef hem wat "alleen tijd" - en ruimte.

Hij zal je bellen als hij wil bij je zijn. Geef hem die optie en hem niet onder druk zetten. Hij zal opscheppen tegen zijn vrienden dat hij een "normale" vriendin dat is niet gek of bezitterig.

17. Je bent te kieskeurig

Natuurlijk hoeft u niet een vriendje als je ziet fouten in elke man die er zijn.

Brad Pitt wordt genomen. George Clooney is uit de arena.

Dus je moet genoegen nemen met uw realistische opties. Verlaag uw normen een beetje. Ik bedoel, niemand is perfect, je niet eens.

U kunt wachten tot Prince Charming al uw leven, maar misschien komt hij nooit mee. Zoek een jongen die je wilt - geef hem een ​​kans en krijgen om hem beter te leren kennen. Misschien als de tijd gaat door, je uiteindelijk liefdevolle hem veel meer dan u verwacht.

Dus, geef mensen, en jezelf, een kans. U kunt echte liefde niet vinden als je niet bereid bent om risico's te nemen.

18. U hebt te veel problemen

Geen man houdt om een ​​relatie vol problemen beginnen.

Als hij constant heeft om uw problemen op te lossen, lijkt het misschien aan hem dat het gewoon niet waard.

Wees een grote meid en omgaan met uw eigen spullen, als hij biedt u helpen - geweldig, maar verwacht niet dat hij om je superheld te zijn vanaf het begin.

19. Je omgaat met lelijke chicks

Yep, je vriendinnen weg te duwen jongens die misschien leuk je.

Je gaat in een pak. Je lelijke vriendinnen jaloers zijn als iemand je benadert, ze slepen je weg ("je kwam bij mij, je moet naar huis gaan met mij!") En blokkeert elke man die komt in uw buurt.

Ze kunnen je vriendinnen, maar een aantal van hen niet echt willen dat je gelukkig bent.

20. Je hebt domme regels

Ik wil niet zoenen op de eerste date. Geen seks tot xyz termijn. Ik niet bellen, ik maak hem wachten tot ik tekstrug, denk ik niet interesse tonen... regels, regels, regels.

Vergeet de regels en spontaan te zijn voor een minuut.

Uw regels zal niet ver komen je. Ze zijn bedoeld om te worden verbroken zodra meneer komt rechts langs. Anders dan dat, sommige jongens gewoon niet je rotzooi langer dan een week duren, dan zijn ze er uit.

21. Je bent moeilijk te krijgen, maar niet echt de prijs waard je jezelf te verkopen voor

Je doet alsof je de shit. En misschien bent u, tot op zekere hoogte. Maar misschien ben je gewoon vol van jezelf.

Tuurlijk, zou je wel warm, maar het is niet allemaal over uiterlijk. Zelfs als je ziet eruit als een diva, na enige tijd, jongens krijgen over je hete uiterlijk en uw persoonlijkheid krijgt in focus.

Sommige meisjes zijn te makkelijk, sommige zijn te moeilijk te krijgen - maar niet de moeite waard. Een man kan jagen na u voor enige tijd - dan eindelijk wanneer je in bed, je bent niet zo goed als hij dacht dat je zou zijn.

En dat is het einde ervan. Je moet leveren wat u verkoopt. Ofwel makkelijker, of de moeite waard zijn.

22. You suck in bed

Het klinkt misschien oppervlakkig, maar het is de belangrijkste reden waarom je niet een vriendje.

Als je zijn gedachten wegblazen in de slaapkamer, zal hij willen terugkomen voor meer, meer en meer - voor een lange, lange tijd.

Je kunt wel slim, grappig, ziet er geweldig uit, en hebben een grote persoonlijkheid - maar als je slechter in bed dan zijn ex vriendinnen, zou hij niet wil bij je blijven.

Jongens u richten naar hun ex vriendinnen. Je hoeft niet naar de beste van de wereld te zijn, gewoon beter dan wat hij meegemaakt in het verleden.

Word uw buitenissig, of hij zal elders op zoek naar bevrediging.

Niet alleen dat... maar, als je seks gebruiken als middel om te manipuleren met een nieuwe jongen, als je het te kunnen zien als iets dat je hem als een "geschenk" - dan ben je serieus uit je hoofd en dat is waarom je niet kunt houden van een guy. Sex moet lijmen, niet iets wat hij dankbaar voor zou moeten zijn.

23. Je geeft orale seks

Als je een van die vrouwen die aanvoelen als kotsen als ze denkt van mondelinge - dan is dat waarom je niet een vriendje.

Als je niet je best doen om hem te behagen, een andere vrouw zal, en als hij kan kiezen tussen geen blowjobs en mind-blowing orale, zal hij het ​​laatste kiezen, dat verzeker ik je.

24. Je hebt geen tijd voor een vriendje hebben

Misschien heb je niet een vriendje want je bent gewoon te druk met je leven, werk en andere dingen.

U vindt een man, maar je kunt hem niet besteden veel te weinig tijd hoeveel je nodig hebt om een ​​goede relatie te ontwikkelen, zodat hij vertrekt.

Nou... ofwel maak tijd voor hem, of accepteer het feit dat alles wat je bent links met zijn ongedwongen gooit en plezier.

Of - vind een man die net zo druk en zo carrière gereden zoals je bent. Hij zal niet klagen over je gebrek aan tijd en aandacht.

25. U bent op zoek naar uw ex-vriendje

Je hebt geen vriendje omdat je constant op zoek naar je ex.

Misschien heb je verliet hij, of dingen gewoon niet werken - maar je nog steeds van de jongen en je hem terug wilt - dus nu wanneer je gaat op een datum, bent u het vergelijken van de nieuwe man aan je ex.

Je wilt deze nieuwe jongen te zijn als je ex. Maar hij is niet.

Zodat je nooit noemen hem terug.

26. Je bent vet

Je hebt lui en dan vet, je tv kijken series hele dag en eet junkfood.

Dan vraag je je af waarom je nog steeds single. Er is iemand voor iedereen die er zijn, en sommige jongens zullen niet schelen als je te zwaar bent.

Maar als je wilt een coole kerel die keuzes heeft te houden, kun je beter uitstappen je kont en druk op de sportschool.

Ziet er goed uit en het verzorgen van jezelf is een voorwaarde voor het vinden van een hogere kwaliteit jongens.

Hoe beter je kijkt, hoe makkelijker het zal zijn om te trekken, en hem te houden.

Gekregen beledigd? GOOD! Het betekent dat ik waarschijnlijk gelijk.

U moet het gevoel mooi in je lichaam en je bent echt mooier dan je denkt. Ik zeg niet dat mollige meisjes kunnen een vriendje vinden - maar de realiteit is dat jongens zich aangetrokken voelen tot strakke, goed uitziende kuikens. Periode. Als u wilt een top-notch vriendje te vinden dan moet je top-notch zelf.

Er is niet zoiets als een gratis lunch, heb je niet iets voor niets.

Aan te trekken en te houden het beste moet je ook het beste zowel fysiek en persoonlijkheid verstandig zijn. Een aanvulling op de andere. U kunt de mooiste persoonlijkheid in de wereld hebben, maar hij kan geen seks met je persoonlijkheid.

Hoe je het bekijkt is uw front - dat is wat trekt een man in de eerste plaats. Hoe je je gedraagt ​​is uw slagkracht, dat is wat houdt de man die je wilt.

27. Je hoeft niet scheren

We zijn niet in de jaren '70. Sommige jongens kunnen graag een struik daar beneden, maar het meest de voorkeur als je een bikini wax.

Ik weet dat het pijn doet, en dat ziet er goed kost geld, tijd en energie - maar dat is het leven.

Begrijp ons niet kwalijk nemen. Blame porno en reclame voor onze hoge verwachtingen van vrouwen.

28. Je bent onzeker

Niemand houdt onzeker kuikens. Je te jaloers, je niet van jezelf, je niet wilt om iets nieuws te proberen... het is gewoon moeilijk om met een vrouw die de energie gewoon weer uit je emotioneel, en dat komt vaak met onzekerheid.

Leer van jezelf te houden en bouw je zelfvertrouwen, zodat je het licht van de kamer - toen mensen vinden het heerlijk om je heen... Dit is de makkelijkste manier om een ​​grote vriendje te vinden - gewoon geloven dat je kunt en je wil.

29. Je bent niet daar

Ik bedoel... hoe verwacht u om de liefde van je leven te vinden als je niet je huis te verlaten?

Misschien zal de postbode, of het zwembad man te zijn?

Ik denk het niet.

Je nodig hebt om je comfort zone te verlaten. Wegwezen daar en aanspreekbaar. Laat je niet in een verpakking van meisjes als je naar buiten. De man die je wilt, geef hem een ​​blik, dan is een glimlach, als hij lacht weer - cool.

Hij moet weten dat je hem niet zullen afwijzen. Dan, als je met een stel vriendinnen, probeer dan om alleen te zijn voor een minuut, gaat u naar het toilet (alleen al), zodat hij je kan benaderen.

Je moet er even uit en openstaan ​​voor het ontmoeten van nieuwe mensen.

30. Je bent te makkelijk

Als je net ontmoet een man... en je wilt hem, en je ziet hij je leuk vindt ook... je niet vallen in zijn handen die nacht.

Oke, kan het voelen als je zou moeten - maar wat betekent dat hem te vertellen over jou?

Wat als je dat dit gemakkelijk met andere jongens ook? Wees niet te makkelijk of te moeilijk te krijgen.

Met hem naar bed wanneer het goed voelt om dat te doen, maar toch - wat normen.

Geef het wat tijd. Laat hem verleiden en werken voor u - op zijn minst een beetje. Op deze manier een man waardeert u meer en het is meer waarschijnlijk dat hij zal willen blijven bij je dan als je seks hebt de dag die je ontmoet.

Dingen die makkelijk komen gemakkelijk gaan. Dit betekent niet dat je moet niet te moeilijk zijn om te krijgen - gewoon vinden van een evenwicht. Maak hem af.

31. U wilt een jongen die uit je competitie

Luister, ik weet zeker dat je bent mooi, op je eigen manier, maar de jongens die u wilt misschien niet zoals u zo veel als je ze wilt. Je moet je komen waar je passen inch Triest, maar waar.

Vind de beste man die je kunt binnen de arena. Of verbeter jezelf en dan kun je meer verwachten.

U mag een jongen die is verbazingwekkend vinden - maar zijn vrienden verwacht je beter of op zijn minst vergelijkbaar zijn ex te zijn - hij heeft groepsdruk om te rechtvaardigen waarom hij met je mee.

Tuurlijk, moet je kunnen vertrouwen. U kunt krijgen wat je wilt, maar toch - het is beter als je met een jongen die je willen dat je aanbidt, dan als je met een jongen die je willen dat alleen maar denkt dat je op "OK."

Naar de hel met OK! - Je moet met een jongen die echt liefheeft en waardeert je om wie je bent, niet een of andere kerel die denkt dat je "nice."

Dus in plaats van op zoek naar jongens die je gewoon niet compatibel zijn met, jongens die kunnen worden gebruikt om supermodellen, vinden een man die zorgt voor u van start. Houd er ook rekening mee dat zijn ex prachtig kan zijn, maar ze is zijn ex voor een reden - dus je zou nog een kans.

32. U hoeft niet een leven hebben

Het is moeilijk om een ​​vriendje te hebben als je geen leven, afgezien van uw relatie met deze man hebben.

Het is gewoon te veel druk. Wanneer u te haken met een man - niet praten over kinderen, betrokkenheid, huwelijk en dat soort dingen.

Geef hem zijn ruimte en vrijheid.

Heb je eigen spullen die je moet doen. Hobby, yoga, werk, vriendinnen - wat dan ook.

Breng hem in je leven, maar verwacht niet dat hij naar het midden van je leven 's nachts te zijn. Het is te veel van een verantwoordelijkheid. Hij moet weten dat je kunt leven zonder hem en dat je niet te afhankelijk van hem, of iemand anders. Dit zal hem dichter bij u op de lange termijn te tekenen.

33. Je bent te lui, prinses

U hoeft niet een vriendje hebt, omdat je gewoon niet kan schelen.

Je verwacht dat hij alles doen, alles zijn, beslissen over alles en ga zo maar door. Je bent te lui om zijn behoeften te behagen.

Waarom zou een man met u? U kan worden gebruikt om te krijgen wat je wilt, wanneer je wilt - maar vaak jongens gewoon niet willen om te gaan met je onzin en dan vertrekken ze.

34. Je ziet bitchy

Het is moeilijk om een ​​vriendje als niemand benadert u (behalve dronken mannen) vinden.

Als je gaat - Je aankleden teveel zodat niemand u benadert.

De mooiste meisjes krijgen benaderde het minst. Waarom? Omdat jongens krijgen geïntimideerd door je uiterlijk. U lijkt niet aanspreekbaar als je het te warm, dan jongens denken dat je uit hun competitie.

Je ziet er zo goed, dat ze denken dat je bent gewoon "a bitch" die vol van zichzelf, zodat niemand tegen je praat.

Kleding mooi, maar niet overdress. Er goed uitzien, maar niet al te goed.

35. Je hoeft hem niet aan zijn vrijheid te geven

Wanneer krijg je alleen maar samen met een jongen... laat hem zijn vrijheid. Noem hem niet elke vijf minuten om te controleren op hem. Niet tekst hem als hij gaat uit met de jongens.

Geef hem zijn ruimte en vrijheid, zodat hij voelt dat hij de baas is.

Hij zal opscheppen met zijn vrienden hoe "normaal" zijn nieuwe vriendin is.

Normaal en je zult elkaar blijven. Niet g0 psycho. Maak hem niet ondervragen.

'Wie bent u met, waarom, wanneer, hoe? " en soortgelijke vragen kunnen alleen maar vervelend. Vooral als je hem dit vragen, terwijl hij met zijn vrienden, dan zal hij verschijnen als een lame mietje.

Respecteren zijn "guy tijd 'en probeer niet aan de ketting hem.

De makkelijkste manier kun je een man te houden is door hem te laten gaan.

Als je je best doen om hem te controleren, zal hij altijd de behoefte voelen om los te breken, wat leidt tot haat, geen liefde.

36. Je initiatief nemen of nooit beslissingen nemen

Je hebt te veel verwachtingen. Laten we dit doen, laten we dat doen. "Wat doen we vanavond?" - Je verwachten dat hij alle beslissingen te nemen, en komen met magische trucs om dingen interessant te houden voor u. Dat is een grote druk.

Van tijd tot tijd, het is OK als je de leiding te nemen en beslissingen te nemen. Laat hem ademen.

37. Je wanhopig bent

Proberen te hard nooit helpt. Ik bedoel, natuurlijk, je zou enkel zijn - maar het is beter enkele en gezond te zijn, dan agressief op zoek naar een man, als je niet kunt leven zonder een.

Je nodig hebt om te kunnen leven met jezelf, voordat je je leven kunt delen met iemand anders.

Accepteer je singledom.

Ga daar met een open geest en een positieve houding - dan is de man die je zult in liefde met vallen mee te gaan wanneer je het minst verwacht dat hij.

Alles wat ik hierboven heb gezegd maakt een grote of kleine invloed op waarom je niet een vriendje, maar een doorbraak nieuwe video onthult de verrassende factor die het verschil maken in een relatie en weinigen kunnen maken, als alle vrouwen (of mannen ) weten.

De sleutel tot het houden van uw man in de liefde is hem te begrijpen op een dieper, psychologisch en emotioneel niveau, en leren hoe de subtiele dingen die je zegt tegen hem beïnvloeden hem veel meer dan je je kunt voorstellen.

Als je gefrustreerd bent met je man gaat koud, verliezen interesse, of trekken weg, dan is deze video is een must horloge:

Klik hier om te ontdekken wat mannen stiekem willen, maar ze kunnen je nooit vertellen.

Onze selectie