4 ideeën voor een romantisch diner thuis

Romance is het best gediend thuis. Dingen die je kunt doen om de stemming in uw eigen huis zal altijd boven zelfs de meest dure restaurant. Ga op je hielen en pak die fles wijn, pret begint nu.

4 ideeën voor een romantisch diner thuis

Dames, romantiek heeft zijn commerciële gezicht. Boeken en tv leren ons wat we moeten weten over romantiek. Kaars brandt, juiste muziek, aardbeien gedoopt in chocolade en een goede fles wijn zal de truc altijd doen.

Echter, kan je echt verrassen je date met een romance uit de doos cornflakes?

Diners in restaurants en picknicks voor twee in de zonsondergang zijn een beetje te oubollig voor mijn smaak. Begrijp me niet verkeerd, ik heb niets tegen hen, maar ik heb liever een persoonlijk tintje. Vraag jezelf af wat uw idee van romantische is, een eenvoudige wandeling in een park in het midden van de dag of gewoon zittend op de bank, eten met je vingers, het hebben van een voedsel gevecht. Ik stiekem jaloers op die koppels die up zijn voor de laatste optie. Ik denk altijd over achteraf schoonmaken van de plaats en dit doodt elke romantische cel in mijn lichaam.

Je huis is je veilige plek. U zich het meest ontspannen er. Je kunt doen wat je wilt achter gesloten deuren en dit geeft u vele voordelen. In uw huis is het altijd uw spel en uw regels.

Aangezien ik wil niet degene zijn om u te vertellen wat u zou moeten overwegen romantische Ik zal me concentreren op het geven u enkele tips over wat je niet moet vergeten wanneer u van plan bent een romantische nacht inch

1. Atmosfeer

Ik persoonlijk geniet van kaarslicht. Mijn beste vriend vindt het cheesy. Iedereen heeft zijn eigen smaak. Het punt is om jezelf in een romantische stemming. Je date zal inhaken op je energie. Als hij dat niet, wat is het punt van dating iemand die uw idee van romantiek niet deelt?

2. Kleden voor de gelegenheid

Verkleden voor een romantische date is zowel een pleassure en stress voor ons meisjes. We kiezen er soms voor om iets zeer ongemakkelijk maar om er goed uitzien dragen. Dit is zo overbodig. Je moet iets mooi en suggestief dragen, maar je moet laten uw ogen het woord doen. Ongeacht hoe hoog je hielen zijn en hoe diep je decollete is, als je niet kijkt naar hem zoals hij is de enige man in de wereld uw plan is gedoemd.

3. Discussie

Wij meisjes hebben de neiging om zenuwachtig te worden als we met iemand die we echt leuk en vanwege het we soms de verkeerde onderwerp voor het gesprek. Je moet onderwerpen die een argument kunnen veroorzaken, maken een van jullie verdrietig of leiden tot roddelen. Als alles goed gaat zal u niet spreken voor lang.

4. Voedsel

Regel nummer een: niet iets dat je slechte adem zal geven of maak je opgeblazen maken. Voedsel moet licht zijn. Idealiter moet je iets dat je kunt delen met elkaar of voeden elkaar te maken. Nog meer ideaal, iets dat later kan worden geserveerd op je naakte lichaam. Eten, sfeer moet niet formeel. Nog een tip: als je net begonnen met daten, weet je eten niet versieren met hart vormen, zal dit hem freak out.

Je date zult verrast worden door uw creativiteit en hij zal je meer koesteren als je niet volgen romantische stereotypen. Doe het op je eigen manier.

Onze selectie